Merhaba arkadaşlar. 2007 model Opel Corsa cosmo paket aracım var. Orjinalinde 1 center + 2 ön kapı 16cm component + 2 arka kapı 13cm midrange var ancak center ve tweeter hariç bütün hoparlörler patlamış çok kalitesiz ses veriyor. Geçenlerde arkadaşın 2011 Fiesta trend arabasına bindim arka hoparlörler olmamasına rağmen gayet bass verebiliyor. Bende patlamış olan hoparlörleri değiştirmeye karar verdim ancak nasıl bir yol izleyeceğime karar veremedim çok fazla seçenek var. 4x20w olan orjinal teybini kullanmak istiyorum çünkü yol bilgisayarı vs. kontrolleri için gerekli. Bütçemi de arabaya tam uyumlu daha yüksek watt/rms değerine sahip teybe ayırmak istemiyom. (orjinal teyp ile kesinlikle olmaz diyorsanız piranha 4x45watt teyp var elimde bununla da olmazsa bile yine de yeni teyp almayacağım 1 yıl sonra arabayı değiştirip sistemi sökmeyi düşünüyorum) Kulaklık kalitesinde derin bas ve müziğin ayrıntılarını alabileceğim sistem kurmak istiyorum. İleriye dönük olsun istiyorum ve bütçem 2000TL civarı ancak ne kadar az o kadar iyi. Öncelikle kapı iç kenarlarına ince fitil uygulayacağım ve kapı iç yüzeyleri ile kapı döşemesinin iç kısmına yalıtım yapacağım.
Açıkçası en çok 3. sorunun cevabını merak ediyorum. Şimdiden bilgilendirme ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neunsal -- 19 Kasım 2020; 23:40:9 > |
Bildirim