Şimdi Ara

OPEL CORSA D yerine RENAULT CLİO 4 almak?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Şanzıman KISA biraz mekanik bilginiz varsa demeye çalıştığımı anlarsınız. Arkadaşa yazdım teklifim size de geçerli video çekip kanıtlarsam 100₺ atıyor musun hesaba?

Bora 2004 16V olanları rahat geçiyorum. 1400Kg dolaylarında 100 hp araba ??

Connect rahat geçiyorum 90 hp 1.5 ton araba ??

Focus 1.6 eski nesiller 100 hp zaten 1350 kg civarı bildiğim kadarıyla şanzımanda uzun.

Sembol 65 hp ancak 980 KG BAK 1 Ton bile değil.

Şanzımanda kısa diğer dizellere göre bile kısa 2000dd da 88-89 yapan araba anlatabildim mi? 150-160 demiyorum sana bora 200 ü görüyor bayır aşağı ancak ben sembolü patlatsam bile 175-177 yi geçmiyor geçemiyor çünkü şanzıman kısa devir bitiyor.

Alıntıları Göster
    iyi de videoyu kimle cekeceksin?

ya diger arac gaza basmiyorsa bile!!!

neyse sen yine de gec, sorun degil. biz inandik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Connect'i küçümsemişsinde o aracta 1.8 motor 250 nm tork var senin aracı ve cogu aracı havada karada yer. 1.4 motorlu 130 nm o arabanla connecte kafa tutamazsın üzülme yani Yol tutuşundada ticariler arasında birincidir
    90lık 220nm, 110luk 280.
  • Konu amacindan cikmis ama kesinlikle mantikli bir hareket olur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DECF0C154

Saydığın arabaların hiç biri basmamıştır

Alıntıları Göster
    Düşük devir yüksek tork. Gidiyor hissinden başka bir şey değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

iyi de videoyu kimle cekeceksin?

ya diger arac gaza basmiyorsa bile!!!

neyse sen yine de gec, sorun degil. biz inandik.

Alıntıları Göster
    İnada bindirip 3 kamera çekerim de siz gene sallarsınız. Aşağıda boş kafa biri de düşük beygir tork gidiyor hissimdemiş ah bi denk gelse

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DECF0C154

Arkadaşın sürmeyi bilmiyordur.O tenekeyi 1.6 atmosferikle geçemiyorsa dağdan aşağı atsın

Alıntıları Göster
    Nick Insigna, Alfa romeo işaretli profil, 2 ayda 3 tane sırf ilgi çekmek için açılmış gerçeği yansıtmayan laf diye açtığınız konu :)

Çok şükür Ziraat mühendisi oldum alın terimle aldım bende isterdim f30 çekmeyi altıma. En azından boş iş değilim senin gibi.

Zoruna gidince teneke dersiniz zaten 😂😂 Allahım tek dileğim senin gibi uyuşukları denk getirmek plaka okursunuz anca :)

%90 ı lpg de kullanılmış ebesi bellenmiş atmosferik araçları ne öve öve bitiremediniz.

Yiyorsa 100₺ sine nevşehirde varsa tanıdığın onun dediğim aracıyla yoksa ben kanıtlı dip gaz videosuyla g.. ederim ben seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hauntedd -- 23 Eylül 2018; 15:48:55 >

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Hayır Connect’i küçümsemedim.Bahsettiğim Connect ise 75 hp’lik olanlar yoksa 110 hp Connect’lerin gidişinin çok iyi olduğunu biliyorum ve dediğin gibi piyasadaki birçok binek otomobilden daha hızlı olduğunun farkındayım.Bunlar küçük ayrıntılar performansının düşük oluşuna vermiş olduğum bir örnek sadece zaten.Konu hakkındaki görüşleriniz benim için daha önemli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Makyajlı clio 4 icon 90hp 1.5 dCi kullanıyorum.

3400km karma ortalamam 4.4lt, ortalama hız 40km/s. Bunun 1700km'si uzun yol gerisi şehir içi. Uzun yolda 3.9lt yakmıştı.

Amaç yakıt ekonomisiyse en uygun araçlardan biri.
  • quote:

Nick Insigna, Alfa romeo işaretli profil, 2 ayda 3 tane sırf ilgi çekmek için açılmış gerçeği yansıtmayan laf diye açtığınız konu :)

Çok şükür Ziraat mühendisi oldum alın terimle aldım bende isterdim f30 çekmeyi altıma. En azından boş iş değilim senin gibi.

Zoruna gidince teneke dersiniz zaten 😂😂 Allahım tek dileğim senin gibi uyuşukları denk getirmek plaka okursunuz anca :)

%90 ı lpg de kullanılmış ebesi bellenmiş atmosferik araçları ne öve öve bitiremediniz.

Yiyorsa 100₺ sine nevşehirde varsa tanıdığın onun dediğim aracıyla yoksa ben kanıtlı dip gaz videosuyla g.. ederim ben seni.

Alıntıları Göster
    Senin gibi ruh hastalarını ülkeden def etmek lazım.Profil adıma, alfa romeo ikonuma,açtığım konulara saldırmaya başlamışsın.Konuştukça batıyorsun.Tenekenle seni tiye almayan adamları solladığın hazla uğurluyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    0-100`ü 16.5 saniye olan arabadan plaka okuyacakmışım kendi arabamla.Allah sabır versin

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTraveler

Hayır Connect’i küçümsemedim.Bahsettiğim Connect ise 75 hp’lik olanlar yoksa 110 hp Connect’lerin gidişinin çok iyi olduğunu biliyorum ve dediğin gibi piyasadaki birçok binek otomobilden daha hızlı olduğunun farkındayım.Bunlar küçük ayrıntılar performansının düşük oluşuna vermiş olduğum bir örnek sadece zaten.Konu hakkındaki görüşleriniz benim için daha önemli.
    Konunuzu kirlettiğim için kendi adıma özür diliyorum

• aynı değişimi yaptım. 2011 95 lik multijet corsadan 2013 clio4 90 lık araca geçtim. kesinlikle sınıf atlarsınız. her açıdan. konforlu ve az tüketen bir araç.
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Umuyorum sizin attığınız adımı ben de atabilirim.

• yeni kasa 1.3 cdti da mı cok yakıyor ,ben anlamadım ,yerden yere vurulmuş araç..

ç
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Hayır dizel versiyonu az yakıyor.Motor-şanzıman kombinasyonundan kaynaklı sorunlar hariç(yakıt tüketimi-performans düşüklüğü vs.)1.3 cdti içinde aynı sorunlar geçerli ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Makyajlı clio 4 icon 90hp 1.5 dCi kullanıyorum.

3400km karma ortalamam 4.4lt, ortalama hız 40km/s. Bunun 1700km'si uzun yol gerisi şehir içi. Uzun yolda 3.9lt yakmıştı.

Amaç yakıt ekonomisiyse en uygun araçlardan biri.
    Arkadaş tüketim konusunda doğru söylemiş.

sırf yakıt için sizin araçtan almayı düşünüyorum da çok para.

Nerdeyse Focusla arasında 10-15 bin kalıyo.

Bi Focusa bakıyorum bi Clioya, varsın bi lt fazla yaksın devam diyorum.

amaç sadece yakıtsa hiç düşünmeden alıncak araba clio 4 dci.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.