Şimdi Ara

Opel Corsa'nın bu kadar tutulmasının sebebi ? ( Bir önceki versiyon ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben o kadar da boktan olmadığını düşünüyorum. Sıfır fiyatı rakiplerine göre daha uygundu. Çok olması bununla ilgili bence. Bi de kadınlar polo yada fiestaya göre daha çok beğeniyor sanırım corsayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsa denince benim aklimada o on gogusteki igrenc habalandirma bolumu geliyor. Ayni bildigin e.t. Tam resmi bulamadim ama anlarsiniz ne demek istedigimi

Opel Corsa'nın bu kadar tutulmasının sebebi ? ( Bir önceki versiyon )

Opel Corsa'nın bu kadar tutulmasının sebebi ? ( Bir önceki versiyon )

• Harbi benzettim bende şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Harbi benzettim bende şimdi

Bunla alakali cok iyi bi resim vardi bulamadim onu. O daha fenaydi. O resmi gordukten sonra takigim su havalandirma kismina

• Ama genel olarak ön konsolu hoşuma gidiyor corsanın. Ara sira park halinde gordugumde egilip camdan bakıyorum. İşçilik ve malzeme iyi gibi gorunuyor.

• 1 sene Corsa 1.2 benzinli easytronic vites kullandım. Aynı vitesi Astra'dada 5 yıl kullanmıştım ama Corsa'daki berbat geldi. nefret ettirdi araba.

C4 Picasso'dan sonraişkence gibi geldi araba bana. 1.2 motor olduğu için gitmiyordu. Biraz yükleniyordum anca kendine geliyordu bu seferde yakıyordu.

100'ü görebilsem eyvallah. Gördüğümde de araba 3000 devir falan olmuş oluyordu.

İç malzemesine bakma gereği dahi duymadım. Astra direksiyonundan sonra yumuşak geliyordu bana.

Yukarda yazılan bazı yazıları gördüm şaşırdım. Corsa tutuluyor mu diyenlere hayret ediyorum. Yolda 10 tane araba görüyorsam 4'ü Corsa oluyor bu nasıl tutulmama anlamadım valla. Dizeli az yakıyor vergiyi düşük tutuyor. Daha nolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Ama genel olarak ön konsolu hoşuma gidiyor corsanın. Ara sira park halinde gordugumde egilip camdan bakıyorum. İşçilik ve malzeme iyi gibi gorunuyor.

Hic kullanmadim ben. Tasarim olarak eskisi daha iyiydi bence. Yani bu son kasa cok tip geliyor bana. O far kismi dalan

• Zaten konuda bahsettiğim kasa son kasa değil :) guncel kasa benimde hic hosuma gitmedi arkasi yine fena degilde ön tarafi paylastigin resim gibi birsey iste pörtlek göz

• ucuzdu.
    iç mekan ve süspansiyon kalitesi gayet yeterliydi.
  • başarısını çekemeyenler bok atmış gene, hangi araç başarılı olduysa o araç forumda başarısızdır.
  • O kasanın hem dizelini hem benzınlısını kullandım.

1.2 si o sınıfta 1.2motora sahip olanlar içerisinde en berbat performansa sahip

1.3 dizeli fena değil ama ama yine de bir fiestadan i20 den falan geride performans olarak

gayet sert amortisorlere sahip

iç dizayn ve malzeme kalitesi şahsım adına berbat

fren ve debriyajı inanılmaz sert çok yorar

arka tarafı azıcık zorlayınca hemen bırakır

vitesleri çok kemikli gereksiz bir sertlik var

Sevdiğim tek yanı yerden yüksekliği o konuda hiç sıkıntı yaratmadı bir de motor yalıtımı fena değildir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.