Şimdi Ara

Opel Corsa Otomatik (1997) Yakıt Canavarı !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben böyle bişey görmedim.1997 Corsa aracım yakıtı etkileyecek aküden hava filtresine bujusine bakımlarına kadar herşey zmanında yapılmasına rağmen orjinal 62 bindeki aracım 50 ykr'den fazla yakıyor.Kimse çözüm bulmadı şimdi iş beyine ateşleme sistemine falan kaldı.Aramızda Benzer sorunu yazan arkadaşlar varmı ? Araç resmen başıma bela olmuş durumda :( Bu işin ustasını bilen arkadaşlar beni yönlendirirse ciddi sevap işleyeceklerdir

• hangi şehirdesin?
  • İst Fatih
  • selam

motorunuz 1.4 16v 90 hp ecotec motormu?

cevap evetse sorunu çözmek için aşağıdaki 4 yöntemide yapmanız lazım. boşuna akü falan uğraşmayın.

1-egzos (lambda yada oksijen sensörü de denir) sensörü söktürülür... makineye sokturulup bozuk olup olmadığına bakılır. bozuksa yenilenir. değilse temizletilir.
    2-EGR valfi söktürülür. aynı egzos sensörüne yapılan işlemler geçerlidir. bozuk değildir. temizlenmesi gerekiyor. bozuk olsa araba çalışmaz zaten :)
    3-katalitik konvektör. makinede tıkanıklığı ve çalışma durumu kontrol ettirilir. kötüyse değiştirilir. eğer arabada kk yoksa egzos sistemi komple kontrol edilmeli varsa çürükler halledilmelidir.
    4-carbon clean. kuralına uygun bir şekilde yapılmalıdır.

bu işlemlerden sonra castrol magnatec yağ kullanın. bakım periyodu 10 bin kmdir. ayrıca 95 oktan benzinden başka benzin almayın.

bu 4 işlemi de en yakın bir bosch car serviste yaptırabilirsiniz... ustaya falan bakmayın siz... max 150 tutar eğer parça değişimi olmazsa...

sonrada o arabayı satın. kronik arızasıdır. satmam dersenizde LPG taktırın... 2 yıla kalmaz tekrarlayacaktır...

geçmiş olsun.

• verdiğin bilgiler için teşekkürler
    çok yardımcı oldun
    en iyisi satayım ben bunu
  • kaça satacaksın, bendede corsa 2000 model otomatik var, bir depoyla şehir içi 450-500 km yapıyor. Ben 14bine satmayı düşünüyorum
    daha 71bin kmde araç
  • Kardeş benim yakıt problemi dışında bir sorunu yok onuda serviste çözdürdükden sonra satmaya karar verdim.Kimseye km'de 25-30 ykr yakar gibisinden yalan söyeleyerek satmak istemiyorum. Benim araçda sadece bir parça oda 1 karış onun dışında hiç bir boyası kazası belası yok.Kmde orjinal 62 bin civarı.11 gibi bırakıcam anlaşabilirsek...Ama altına asla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • corsa km de nekadar yakıyor
  • 11 mi 2005 model partnerler 15 bin ytl arkadasım

9 bin ytlden tek kurus daha fazla verecek birini tanımıyorum?

quote:

Orjinalden alıntı: trader83

Kardeş benim yakıt problemi dışında bir sorunu yok onuda serviste çözdürdükden sonra satmaya karar verdim.Kimseye km'de 25-30 ykr yakar gibisinden yalan söyeleyerek satmak istemiyorum. Benim araçda sadece bir parça oda 1 karış onun dışında hiç bir boyası kazası belası yok.Kmde orjinal 62 bin civarı.11 gibi bırakıcam anlaşabilirsek...Ama altına asla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ Chery ]

11 mi 2005 model partnerler 15 bin ytl arkadasım

quote:

Kardeş benim yakıt problemi dışında bir sorunu yok onuda serviste çözdürdükden sonra satmaya karar verdim.Kimseye km'de 25-30 ykr yakar gibisinden yalan söyeleyerek satmak istemiyorum. Benim araçda sadece bir parça oda 1 karış onun dışında hiç bir boyası kazası belası yok.Kmde orjinal 62 bin civarı.11 gibi bırakıcam anlaşabilirsek...Ama altına asla...

11 10.5 o arabanın normal piyasası partnerle birmi bu araç biri ticari öbürü binek.

• Siz sanirim internet piyasasi üzerinden fikir veriyorsunuz

piyasada 97 otomatik eski kasa corsaya 9 bin ytl den tek kurus fazla verecek adam yok?

binek araba clio 2006 model kırmızı clio dizel 15000 ytl ye satildi

http://www.sahibinden.com/10_000_ytl_9000_km_de_97_model_opel_corsa_1_4_swingWQQaXQQ4071666WQQpXQQdisplayitem&keyword=corsa%2097

10 demiş peşin paraya 8 bucuga pesin bırakır

http://www.sahibinden.com/mimardan_orjinal_kazasiz_bakimlari_tam_biniciye_sigara_icilmWQQaXQQ3543466WQQpXQQdisplayitem&keyword=97%20corsa

99 modeli 10600 demiş 9 a peşin birakir

internetteki fiyatlar piyasa fiyatınn en az 2000 ytl piyasa üzerinde

quote:

Orjinalden alıntı: geberit

quote:

quote:

11 10.5 o arabanın normal piyasası partnerle birmi bu araç biri ticari öbürü binek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mervegül -- 17 Ekim 2008; 13:07:47 >

• 97 Corsayi arkadasim gecen hafta 9500e aldi. Soyledigine gore cok temizmis. O fiyattan fazlasina istanbulda zor satarsin hocam, internete inanma
  • 98 model 1.4 gls (çift hava yastığı +klima+otomatik vites)2007 nisan da 12.500 e satmıştık ..acaba zararmı ettik.

birde otomatik sürülmez bu araç acilen lpg ister ama bu kadar da değil.Bizdeki 20ytl benzine 65 km civarı yapıyordu.Siz yinede birde vitesin üstünde S butonu var o spor sürüş butonu onda kullanmayın aracı.
  • quote:

Siz sanirim internet piyasasi üzerinden fikir veriyorsunuz

piyasada 97 otomatik eski kasa corsaya 9 bin ytl den tek kurus fazla verecek adam yok?

binek araba clio 2006 model kırmızı clio dizel 15000 ytl ye satildi

http://www.sahibinden.com/10_000_ytl_9000_km_de_97_model_opel_corsa_1_4_swingWQQaXQQ4071666WQQpXQQdisplayitem&keyword=corsa%2097

10 demiş peşin paraya 8 bucuga pesin bırakır

http://www.sahibinden.com/mimardan_orjinal_kazasiz_bakimlari_tam_biniciye_sigara_icilmWQQaXQQ3543466WQQpXQQdisplayitem&keyword=97%20corsa

99 modeli 10600 demiş 9 a peşin birakir

internetteki fiyatlar piyasa fiyatınn en az 2000 ytl piyasa üzerinde

quote:

Orjinalden alıntı: geberit

quote:

quote:

sen kafanı yorma satarım ben üstelik bendeki arden mavi bu gösterdiklerin sarı ve lacivert b kasada en tutmayan renkler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 17 Ekim 2008; 19:50:29 >

• İnternette keyfi yerinde olan insanlar görücüye cıkariyorlar

acil paraya sıkısan insanlarlar pazarlarda galeri önlerinde

gecen 15.000 milyara corolla terra 2005 model tertimez araba düştü

piyasası 21-22

nakit pararcıkartamadım adam gitti 2 aylık cekle 17 milyara galeriye satti

quote:

Orjinalden alıntı: koftemofte

97 Corsayi arkadasim gecen hafta 9500e aldi. Soyledigine gore cok temizmis. O fiyattan fazlasina istanbulda zor satarsin hocam, internete inanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mervegül -- 20 Ekim 2008; 13:09:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.