Şimdi Ara

Opel'de Sıra Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Opel Astra 1.4T Sport Otomatik almayı düşünüyoruz ancak araç 2015 Ocak başlarından itibaren kullanılmaya başlanacak. Opel'de sıra olur mu, olursa durumu nedir, bu aracın verdiğim tarihe hazır olması için ne zaman bayiye gidilmelidir? Yıl sonu kampanyaları vb. nedenlerden satışlar o dönem bir miktar artar diye düşünüyoruz. Bu konuda tecrübesi olan, yıl sonu araç almış kişilerden bilgi rica ediyorum. (Şehir: Antalya)

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wugott -- 8 Eylül 2014; 1:54:34 >

• Opel'de sıra olduğunu hiç duymadım. Olsa bile VW gibi 6-7 ay olacağını sanmam 15-30 gün sürer sanırım en fazla
  • Slm kardeş, Bende Antalya'da oturmaktayım

Geçen sene sonunda Günlastan Opel Astra HB Sport alacaktım.Extra donanım olarak flexride şasi vede navigasyon istedim.Pazarlık yaptık vede anlaştık.Ama extra donanımlar olduğu için Şubat başına kadar bekleyebileceğini ve zam gelirsede ekleneceğini söylemişlerdi.İstediğim donanımlar standart otomobilde olmadığı için fabrikaya özel spariş geçiyorlarmış o nedenle gecikme olur dediler.Bende beklerim ama anlaştığımız fiyattan başka para vermem dedim.Ben size zam konusunda garanti veremem dedi.Hem bekleyeceğim hemde zamdan ektileceğim için neden bekliyorum dedim ve almaktan vazgeçtim.1 ay kadar beklemiş olsaydım yeni 2014 model gelecekti ama 2.000 TL fazla ödeyecektim.Almadığım için o zaman pişman değildim.Şimdi ise fiyatı çok arttı malasef.

Sözün kısası hangi model ve donanımda Opel almak istiyorsan sadece netteki opel sayfasına bakma,git ve bayii ile konuş gerekirse test sürüşü yapabilirsin.Anlaşabilirsen ve ellerinde senin istediğin model varsa hemen alırsın.Yoksa Golf falan gibi 3 yada 5 ay beklemezsin ama 1 ay bekleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 8 Eylül 2014; 4:02:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.