Şimdi Ara

opel esp arizasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Opel Astra 1.6 lpg benzin 2013 model var
    Lpg landrezzo marka servis tarafından takıldı.
    1 haftadır sabah ilk calistirmada esp ve motor arıza lambası yanıyor. Araba ısınınca gün içinde sorun yaratmıyor. Sadece sabah ilk çalıştırmada sorun yaratıyor. Ustaya gösterdim supap sorun var degistirmemiz lazım dedi. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam %80 subaplar %20 ateşleme bobini zamanında bu problemler benide illallah ettirmişti subaplar çelik subapla değişti bir sıkıntı yoktu ama bu aracın heryerine lpg zarar veriyor.Zamanla termostat subaplar esp heryeri bozuyor araç silkeleme yapıyor gaz yemiyor randıman zor bu araçlarda motor euro 5 magnezyum alaşımlı motorun iç karoserinde bozulma yapıyor benim araçda 50bin km'de subap başlığı kalmamıştı LPG'den dolayı.
  • @hakan657 sorunun kaynağı ne çıktı ? bende de aynı sorun var ve ustalar arasında 2 farklı görüş var. Bir kısmı sübap değişimi diğerleri ise bobin ve bujileri değiştirelim diyor, bende nokta atışı sorunu çözmek için bekliyorum.
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı, bir usta bujiler artı bobin değişimi demişti, diğer usta ise direk sübaplardan ötürü dedi. Sübapları değiştirdim ve sorunum çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan000 -- 2 Eylül 2018; 18:14:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.