Şimdi Ara

Opel Fabrikaları ve Opel Fabrikalarının Özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
29.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazi arkadaslar var nerede bir opel konusus olursa oraya girip opel soyle kotu ise yaramaz oda birsey mi sen birde sunu gor :)))

Biriside opel konulari sikmadi mi demis arkadasim sıktıysa bakmazsin olur biter hep belli markalarin konulari oluyordu sikilan bakmaz ben buyuk bir keyifle takip ediyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam paylaşım için teşekkür ederim güzel bilgilendirme olmuş
  • Emeğine sağlık üstad
  • Güzel konu teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diesotto

quote:

toyotaya bakarak devede kulak

sadece japonyada 12 fabrikası Ve 11 bağlı kuruluşu

ayrıca 26 ülkede 46 fabrikası

toplam 58 fabrikası

316.000 çalışanı...

bende bir toyota sever olarak belirteyim dedim

Toyota'nin o kadar fabrikasi varda ne oluyor bir Insignia yada bir Astra gibi arac yapamiyor.

Buarada bu listede bizim ulkemizde vardi bir zamanlar, Vectralar uretilirdi Izmir-Torbali'da

Güldürdün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 5 Ekim 2012; 0:48:18 >
  • quote:

Buarada bu listede bizim ulkemizde vardi bir zamanlar, Vectralar uretilirdi Izmir-Torbali'da

b kasa makyajlı vectralar üretiliyordu bir zamanlar şimdi ise merkezden ziyade opel garajı gibi oldu
  • quote:

quote:

toplam 58 fabrikası

316.000 çalışanı...

Toyota'nin o kadar fabrikasi varda ne oluyor bir Insignia yada bir Astra gibi arac yapamiyor.

Opel Toyota'nın elde ettiği başarıyı ancak rüyasında görür...
  • Nedir bu japonculardan çektiğimiz nedir bu kıskançlık her konunun içine ediyorlar siz gidin önce üzerine kuş tüyü düştüğünde bile boyası çizilen kaliteli araçlarınızla oyalanın hadi bakim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 5 Ekim 2012; 1:18:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

Nedir bu japonculardan çektiğimiz nedir bu kıskançlık her konunun içine ediyorlar siz gidin önce üzerine kuş tüyü düştüğünde bile boyası çizilen kaliteli araçlarınızla oyalanın hadi bakim

niye hocam ne kıskançlığı benim aynı zamanda vectram da var. ama avensisi daha güvenli buluyorum.. kendi malımızı övmüyoruz gerçekleri konuşuyoruz burada...

biz kullanmadığımız sahibi olmadığımız araçlar hakkında forum ergenlri gibi atıp tutmayız.. objektif takılırız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 5 Ekim 2012; 1:24:13 >

• Opel candir cannn

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

sadece japonyada 12 fabrikası ve 11 bağlı kuruluşu

toplam 58 fabrikası

316.000 çalışanı...

Kavga çıkacak ama sonuç olarak tüm dünyayı toplasan almanları geçemezler ;) total de

• quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

toplam 58 fabrikası

316.000 çalışanı...

Kavga çıkacak ama sonuç olarak tüm dünyayı toplasan almanları geçemezler ;) total de

o zaman opeli bu listeden çıkar çünkü opel alman değil amerikandır...

ayrıca genele vurursak bu söylediğinizi sayılarla ıspat edin yoksa boş boş yorum yapmayın... başka türlü yorumdan öteye gidemez...

almanları gözünüzde bu kadar büyütmeyin

en büyüğü vag oda toyotayı geçemiyor zaten ....geriye kalan merso bmw başka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 5 Ekim 2012; 1:44:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

toplam 58 fabrikası

316.000 çalışanı...

o zaman opeli bu listeden çıkar çünkü opel alman değil amerikandır...

ayrıca genele vurursak bu söylediğinizi sayılarla ıspat edin yoksa boş boş yorum yapmayın... başka türlü yorumdan öteye gidemez...

almanları gözünüzde bu kadar büyütmeyin

en büyüğü vag oda toyotayı geçemiyor zaten ....geriye kalan merso bmw başka...

Toyota nedir ki? japon diyceksek nissan diyelim honda diyelim geri kalan uzak doğu yu at çöpe gitsin

• quote:

quote:

toplam 58 fabrikası

316.000 çalışanı...

Lexus'u üreten dedem sanki...

• Hocam emeklerine büyük saygı duydum tebrik ve teşekkür ederim bu bilgilendirici konu için
  • Ellerine sağlık usta.opeli seviyorum insignia yı seviyorum.
  • Niçin sürekli birileri gelip Opel ile ilgili açılan konuların -tabiri caizse- içine ediyor?
    Ne hikmetse bunu yapan sürekli aynı kişiler.
    Tamam sizin arabanız en iyisi, Opel kötü. Anladık, zorlamayın artık.
  • Geç kalınmış ağır sanayi yatırımları ülkemizde de yapılır ve bunlardan daha iyi fabrikaları ülkemizde görürüz inşallah. Montaj sanayisi yerine üretim sanayisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly_effect_53 -- 5 Ekim 2012; 9:43:52 >
  • Arkadaşlar, burada arkadaş bir konu açmış ve opelin fabrikalarının nerede olduğunu nasıl üretim gerçekleştirdiğini görsellerle destekleyerek güzel bir paylaşımda bulunmuş. Ben bir opel Astra kullanıcısı olarak aracımın nerede üretildiğini öğrenmiş oluyorum bu vesile ile, ama Allah aşkına birisi söylesin bana Opelin şukadar fabrikası varsa Toyotanın bu kadar fabrikası var, yok şukadar çalışanı var bu nedir şimdi?

Bana ne arkadaşım senin Toyota fabrikandan başlığa bak öyle gir burası Toyota firmasının fabrikaları ile ilgili bir paylaşım içermiyor aç başlığını sende aynı paylaşımda bulun vay efendim toyota şöyle şahane yok şunu üretiyor yok bunu üretiyor diye yaz yav, merak eden ilgisini çeken girer bakar gerekirse yorumda bulunur, bu yapılan tek kelime ile kıskançlıktır diyorum. Eğer bir insan opeli bukadar çekici bulmasa her açılan opel konusuna balıklama atlayıpta opel ile ilgili ileri geri yazılar yazıp durmaz, gerçekten foruma üye olurken herkesin yaşıda altında bir yerlerde yazmalı...

Bize göre opel toyotadan iyi sana göre toyota opelden iyi olabilir, biz opel sevmişiz opel almışız sende git toyota al önünde duran mı var, toyota araçları ilgimi çekmiyor gidip onların formunda yazmıyorum istediği kadar sorunsuz olsun, kaldıki Multi Modlar hala piyasada :))) Zedeler topluluğu var ...

http://------multimodezedeyiz.hakkimiziariyoruz.biz/forum/ (aradaki çizgileri kaldırın)

Adamlar forum kurmuşlar multimodzede topluluğu olarak.... Senin o şahane toyotan ya ben hiçbir aracı kötülemem herkesin kendine göre gönlünde bir markası olur sever onu, almak ister hedefler koyar kendince, ama aklı selim bir insanda opelin fabrikalarının anlatıldığı bir paylaşımda toyotanında şukadar fabrikası var opelinkide neymiş diyerek olayı saptırmaz...

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Niçin sürekli birileri gelip Opel ile ilgili açılan konuların -tabiri caizse- içine ediyor?
    Ne hikmetse bunu yapan sürekli aynı kişiler.
    Tamam sizin arabanız en iyisi, Opel kötü. Anladık, zorlamayın artık.

bende bir opel sahibiyim ve gerçekleri konuşuyorum... marka sempatizanlığı yapmıyorum... opel sahibi birisi opeli kötüleyemezmi... evet opel binilecek araba değil her tarafı sorun sıkıntı...

maksadım ortalığı karştırmak değil gerçekleri konuşmak ... isterseniz opel sahibi olduğumu hemen kanıtlayayım ...

adamın opeli yok dışarıdan tasarımına bakarak süper araba diyor... binen kullanan bilir opeli ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 5 Ekim 2012; 12:41:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.