Şimdi Ara

Opel Fabrikaları ve Opel Fabrikalarının Özellikleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
29.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çok yazı yazılmış benim yazılarıma alıntı yapılmış. Tekrar söylüyorum bizim vergi sistemimize en azından uyumlu değil 1.7 CDTI Opel motoru. DTI'ler eskide kaldı zaten o Isuzu motoruydu. 1.6-1.8 arası vergilendirme olsa ve çok aşırı yüksek olmasa vergisi gayet de 1.7 CDTI Astra alınır. Güncel olarak var mı bilmiyorum ama H kasa çıkarken ilk yıl 1.7 CDTI'ler de satılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavlak

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Bir Opel kullanıcısı olarak bu kadar teknolojileri varsa bir tane dizel motor üretemiyorlar mı? Hala 1.3 CDTI isyanlardayız !

sonra mercedes fiyatina opel mi alicaz gibi sitem eden insanlar gezicek buralarda

Mercedes A serisi incelemesindeki o konsoldan gelen acayip seslerden sonra başka bir yoruma da gerek yok. Hem dizel bir A serisi ki bana göre (yarım) Mercedes bile 90-100 arası olur dizeli ve doğru düzgün donanımlısı. Astra ise 55-60 arası yani yarı yarıya fark var neredeyse ki bunun biraz üstü işte VW Golf falan. Sıralama aslında basit biz insanlar olarak belli markalardan fazlasını istiyoruz. Aslında her şeyi belli. Kalite standardı. Motoru ve güvenilirliği. Bunun gibi şeyler işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: exsalibur

Opel Fabrikaları ve Özelliklerinin yakında batacağı için hiç bi önemi yok.....!

araç başı 939 euro zarar ediyor zaten....!

http://www.arabam.com/haber/Son-Haberler-Opel-arac-basina-939-euro-zarar-ediyor/Detay-295639

1996 yılına kadar tank gibi sapasağlam sorunsuz sıkıntısız araçlar üreten özellikle vectra a, opel gitti...
    yerine vectra b ile başlayan her tarafı sorunlu sıkıntılı opel geldi...

en büyük rakibi vw nin bu yıllarda atağa kalkmasıyla beraber avrupada opelin kaçınılmaz sonu geldi..

ergenler bilmezde 1995-96 yıllarında opelmi vw mi desen millet gülerdi .. opel öyle büyüktüki vw yanına bile yaklaşamazdı.. şimdi durum tam tersi...

• quote:

Orijinalden alıntı: sipiralli

quote:

Orijinalden alıntı: MrWooX

Opel Fabrikaları ve Opel Fabrikalarının Özellikleri

http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Insignia

Ayar vermeye çalışıyorsunuzda okumuyorsunuz yinede yazdıklarımı.

Biz DTi tartışırken biturbo dan bahsediyorsunuz.
    Biz opelin öyle bir motoru yok diyoruz halen ss atıyorsunuz.
    CDTI fiat ın patentli teknolojisidir, ne opele nede gm e ait değildir.
    Sadece biturbo modifiyesi gm tarafından yapılmıştır muhtemelen çünkü temeli jtd(baya bildiğimiz alfa 159 da kullanılan)
    Yani opelin ürettiği bir motor değildir. Opelin işi benzinmi motor üretmektir ki bence en başarılısı x25xe dir, çünkü vectra b gibi 1200 kiloluk bir aracı
    otomatik viteste uçurur ve buna rağmen sıkışık trafikte bile sadece sadece 9.5 lt - 11.00 lt tüketir.

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

toyotaya bakarak devede kulak

sadece japonyada 12 fabrikası ve 11 bağlı kuruluşu

ayrıca 26 ülkede 46 fabrikası

toplam 58 fabrikası

316.000 çalışanı...

bende bir toyota sever olarak belirteyim dedim

Afferin sana. Toyota çok cici.
    Konuyu açan arkadaş başka markalar şöyle böyle diye bir gönderme yapmamış. Neden rahatsız olup hemen bilmem ne yarışı tiriplerine girdin ? Nedir bu kompleks ?

• quote:

Sana vectra b motorlarını soran oldu mu?Kendi kendine show yapıyorsun burda?
  • paylasim icin sagolun. Opel son 4 yilin en atilimda markalarindan biri. Gercekten takdire şayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sana vectra b motorlarını soran oldu mu?Kendi kendine show yapıyorsun burda?

Ailenden birine küfür mü ediliyorda bu kadar ateşleniyorsun?
    Senden önce 1.7 CDTI ve 2.0 CDTI konuşuluyordu onu tartışırken araya giriyorsun.
    Sonra opelde biturbo var kendi motoru deniliyor kendine ait değil fiat ın diye karışılıklı doğru düzgün seviyelerde konuşulurken.
    Biranda ateşleniyorsun hakkaten fanatik insanları anlamak çok güç gerçekten çok güç hemde.
    Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
  • quote:

Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
    Sağol.
  • quote:

quote:

quote:

toplam 58 fabrikası

316.000 çalışanı...

Peki niye burada belirttin?

asıl cevabı senin bu yazdığın mesajın bir altında arkadaş vermiş...

ayrıca burada belirtemem mi arkadaş opeli sevdiği için paylaşmış bende karşılaştırma yaptım .... yeni bir konu açmaya gerek duymadım ... böyle markaların fabrika sayıları vs vs reklamdan öteye gitmez... o yüzden buraya yazdım nasıl olsa opelin reklamı yapılmış bende araya toyotayı katıverdim

herkes senin gibi bir marka "kativerse" bu konu okunmaz olur sidik yaristirmanin alemi yok bu bilgilendirme amacli bir konu marka tartismasi cikarma amaci gütmüyor

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drak -- 6 Ekim 2012; 11:45:44 >
  • quote:

toplam 58 fabrikası

316.000 çalışanı...

Opel GM bünyesinde üretilmektedir. Bu nedenle fabrika sayısı ve büyüklüğü bakımından Opel'i Toyota ile değil, GM'yi Toyota ile karşılaştırmalısın.

• Opel in neyinin kavgasını ediyorsunuz anlamıyorum.

İzmirdeki fabrikasını kapatan Opel'in...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drak

quote:

toplam 58 fabrikası

316.000 çalışanı...

Opel GM bünyesinde üretilmektedir. Bu nedenle fabrika sayısı ve büyüklüğü bakımından Opel'i Toyota ile değil, GM'yi Toyota ile karşılaştırmalısın.

yahu ben bilgi olsun diye yazdım... hiç biri babamın malı değil

gm bünyesinde kaç tane marka var ... biz sadece marka olarak kıyaslıyoruz... en iyi 100 listesini gördünmü orada gm diye geçmez... gm bir marka değil konsorsiumdur... işinize gelmedimi opel gmnin işinize geldimi opel alman malı değil mi...

hadi sizin dediğinizi yapalım

gm çalışan sayısı 244.000 işletme geliri 135 milyar dolar
    toyota çalışan sayısı 316.000 işletme geliri 147 milyar dolar

yani gm ile karşılaştırsak bile toyota yinede büyük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 6 Ekim 2012; 11:56:02 >

• Teşekkürler...
  • Eline sağlık.
  • quote:

quote:

quote:

toplam 58 fabrikası

316.000 çalışanı...

gm bünyesinde kaç tane marka var ... biz sadece marka olarak kıyaslıyoruz... en iyi 100 listesini gördünmü orada gm diye geçmez... gm bir marka değil konsorsiumdur... işinize gelmedimi opel gmnin işinize geldimi opel alman malı değil mi...

Toyota mı büyük GM mi büyük beni zerre ilgilendirmiyor biri ABD'yi diğeri ise Japonlar'ı zengin ediyor, zenginin malı züğürtün çenesi meselesi, ben Opel ile Toyota'nın karşılaştırılmaması gerektiğini vurguluyorum anlamayanlar için; bu aynı Seat ile Toyota'yı karşılaştırmak gibi, Toyota'yı karşılaştıracaksan volkswagen group ile karşılaştırmalısın şunu da belirteyim Toyota'da (corolla son modeli)kullandım Opel'de (astra son modeli) kullandım ikisinin de ne mal olduğunu çok iyi biliyorum ....

• quote:

quote:

quote:

quote:

toplam 58 fabrikası

316.000 çalışanı...

Toyota mı büyük GM mi büyük beni zerre ilgilendirmiyor biri ABD'yi diğeri ise Japonlar'ı zengin ediyor, zenginin malı züğürtün çenesi meselesi, ben Opel ile Toyota'nın karşılaştırılmaması gerektiğini vurguluyorum anlamayanlar için; bu aynı Seat ile Toyota'yı karşılaştırmak gibi, Toyota'yı karşılaştıracaksan volkswagen group ile karşılaştırmalısın şunu da belirteyim Toyota'da (corolla son modeli)kullandım Opel'de (astra son modeli) kullandım ikisinin de ne mal olduğunu çok iyi biliyorum ....

kardeş şaka mı yapıyorsun ... toyota bir otomobil markasıdır... gm otomobil markası değil bi konsorsiumdur... vw otomobil markasıdır. vag bir konsorsiumdur..

toyota konsorsium değil bildiğin araba markasıdır...

ben dihatsu lexus'u da içine alan bir konsorsiumdan bahsetmiyorum .. tek başına marka olan toyotadan bahsediyorum...

doğal olarak toyota seat ile opel ile karşılaştırılabilir...
    ama gm yi seat ile karşılaştırılmaz

• Hocam paylaşım için teşekkürler
  • Çok çok güzel bir konu olmuş.

Okuması ve görselleri oldukça zevkliydi.

Avrupa dışında fabrikası yok adamların.

Gerçekten iyi atılımlar yaptılar.

Şu zarar meseleside bir toplansa.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.