Şimdi Ara

Opel Fabrikaları ve Opel Fabrikalarının Özellikleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
29.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hımm anladım tıpkı diğer mesajlarınız gibi, zaten ben şahsen hiç birini ciddiye almıyorum.
    Keyifli forumlar size
  • Fotoğraflarla güzel olmuş. Çok istiyorum bir otomobilin baştan sona yapılışını canlı görmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete321

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Bir Opel kullanıcısı olarak bu kadar teknolojileri varsa bir tane dizel motor üretemiyorlar mı? Hala 1.3 CDTI isyanlardayız !

1.7 cdti var vergilendirme yüzünden getirmiyorlar

1.7 cdti yok. 1.7 sadece DTI da var onuda isuzu dan aldılar.
    CDTI olarak sadece 1.3 ce 1.9 var fiat dan alınan diğer 2.0 ve 1.7 ler dti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALFAXQ

quote:

quote:

Bir Opel kullanıcısı olarak bu kadar teknolojileri varsa bir tane dizel motor üretemiyorlar mı? Hala 1.3 CDTI isyanlardayız !

O motor da Isuzu'dan alma

2.0 ve 2.2 cdti da var :D

Alıntıları Göster
    Eski bir opel kullanıcısydım bir süre 2.5 cdx ve 3.2 gts kullandım dayımın araçlarıydı.
    Ayrıca belirtmek isterim ki 1.7,2.0 ve 2.2 motorlar ile övünülen 3.0(dmax) motorların tamamı isuzu ya aittir, sorunlu oldukları (rektefiye masrafını kastediyorum) ve çok sesli çalışmaları sebebiyle pek ekonomik biz dizel değildirler. Zaten zaman içinde de yok olup gittiler.
    Yine 1.3 cdti ve 1.9jtd ve 1.9cdti ise fiat patentindeki motorlardır. Baya bildiğiniz albea ve 1.9 ise doblo da kullanılır.
    Ayrıca 1-1,5 yıl önce opel in Rüsselsheim daki fabrikasını ve müzesini gezme şansım oldu (resimlerde vardı bakayım bulursam ekleyeceğim)
    Opel e bence türkiyede destek vermemeliyiz sebebine gelince kapattığı torbalı fabrikasından daha güzel bir sebep olamaz.
    Yukarıda yazılmamış ancak opel izmir torbalıda 96 ve 2002 arası üretim yapmıştır (son 2001 ve 2002 üretimler avrupaya gitmiş elde kalan son vectra b karoserlerinin birleşimidir) sonrasında maddi sebepleri gerekçe göstererek pek çok işçisini işinden etmiş ve ve fabrikayı atıl halde bırakmıştır.
    1989 yılında kurulan ve pek çok işçiye istihdam sağlayan bir fabrikayı gözlerini bile kırpmadan bırakıp gittiler 2000 sonu (2001 e denk geliyor) fakat 1 yıl daha son kalan karoserler üretildi ve yurtdışına gitti. Sebep ise sadece euro nun tl karşısında değerinin düşmesiydi. Siz ülkenize ve ülkenizde ki insanlara bu kadar zarar veren bir firmanın araçları ile övünmek istiyorsanız buyrun devam edin. Ülkemize böyle bir zarar vermiş bir kurumun aracını kullanmam ben şahsen.

İzmir Torbalı dan Vectra A üretim görüntüleri:

Opel Fabrikaları ve Opel Fabrikalarının Özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWooX -- 5 Ekim 2012; 17:24:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrWooX

quote:

quote:

quote:

quote:

onlarda cdti değil, vectra b de kullanılan ve yine isuzu üretimi motorlar.

2.0 biturbo cdti vectra b de var mıydı?Bunca yıldır nasıl görmemişiz hayret.

• Eniştem 25 yıl çalıştı belcikadaki fabrikasında çok iyi kazandı en sonunda full insignia aldı ve emekli oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipiralli

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

onlarda cdti değil, vectra b de kullanılan ve yine isuzu üretimi motorlar.

2.0 biturbo cdti vectra b de var mıydı?Bunca yıldır nasıl görmemişiz hayret.

Biturbo nedir arkadaşım bir güzel okuyun önce.

Vectra B de kullanılan dizeller
    2.0 DTi ve 2.2 DTi 'dır her ikiside isuzu motorudur ve 2.2 b kasalarda ülkemise asla gelmemiştir.

1.7 DTi ise corsa astra van ve combo da kullanılmıştır.
    Ayrıca 2.0 bi turbo cdti diye bir motoru yoktur opelin. Olmaması sebebiyle görmemiş olmanız gayet doğal.

Ek$i den geliyor şimdi "aramaya inanmak"

Vectra B Engines:

Platform GM2900

Engine
    Petrol engines:
    1.6L I4
    1.8L I4
    2.0L I4
    2.2L I4
    2.5L V6
    Diesel engines:
    1.7L Diesel|I4
    2.0L Diesel|I4
    2.2L Diesel|I4

• quote:

Orijinalden alıntı: boraedmit

hımm anladım tıpkı diğer mesajlarınız gibi, zaten ben şahsen hiç birini ciddiye almıyorum.
    Keyifli forumlar size

forumun kendisi zaten yalan...
    ilk zamanlar ciddi yorumlar yapıyordum ama baktımki karşımdakilerin hepsi yalan dolan ...
    yaşlarını büyük göstereni mi ararsın jetta aldım diye fake konu açanımı ararsın... bana sen liselisin diyenimi arasın ... s class kim sen kim diyeni mi ararsın
    kimse kimseye inanmıyor... bakın şurada opelim var diyorum objektif yorum yapıyorum diyorum buna bile inanmıyorlar...

bencede sen benim mesajlarımı ciddiye alma ... forumda ciddiyet yokken benim mesajlarım çok görülmesin...

shadowgeist de olmasa fake adamları bilemeyeceğiz... forum üyelerinin çoğunluğu paranoyak olmuş... sahte konular açarak egolarını tatmin ediyorlar... böyle bir forumda kimse ciddiye alınmaz...

ciddiyet istiyorsan toyota club foruma gir opelim net e gir
    kal sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 5 Ekim 2012; 17:40:57 >

• quote:

http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Insignia
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Niçin sürekli birileri gelip Opel ile ilgili açılan konuların -tabiri caizse- içine ediyor?
    Ne hikmetse bunu yapan sürekli aynı kişiler.
    Tamam sizin arabanız en iyisi, Opel kötü. Anladık, zorlamayın artık.

Zaten Opel başka hiçbir yerde şu forumdaki japoncular ve fiatçılardan çektiği kadar çekmemiştir heralde.
  • Bu arada konu ile ilgili bir dipnot ta ben vereyim, Almanya'ya seri üretim otomobil hattını kuran ilk firma Opel'dir.
  • Nedir bu opel sevdası böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

toyotaya bakarak devede kulak

sadece japonyada 12 fabrikası ve 11 bağlı kuruluşu

ayrıca 26 ülkede 46 fabrikası

toplam 58 fabrikası

316.000 çalışanı...

bende bir toyota sever olarak belirteyim dedim

Bende bir Ford sever olarak belirteyim bari

246.000 çalışan

6 kıta 200 pazar

110 fabrika.

• quote:

Orijinalden alıntı: diesotto

quote:

toyotaya bakarak devede kulak

sadece japonyada 12 fabrikası Ve 11 bağlı kuruluşu

ayrıca 26 ülkede 46 fabrikası

toplam 58 fabrikası

316.000 çalışanı...

bende bir toyota sever olarak belirteyim dedim

Toyota'nin o kadar fabrikasi varda ne oluyor bir Insignia yada bir Astra gibi arac yapamiyor.

Buarada bu listede bizim ulkemizde vardi bir zamanlar, Vectralar uretilirdi Izmir-Torbali'da

bıraktım toyotayı sanayideki ahmet usta da yapar bi insigniayı sen ne biliyonda ne konuşuyon insigniayı mercedes s sanki ne var insigniada kaç defa kullandın tasarımmı yoksa motor şanzıman mı sağlamlık ddayanıklılık minımum sorun mu ?

• Opel reklamının yapıldığı konuların "konuyu başlatan" kısmında hep aynı yazıyı görmek...
  • çok güzel konu teşekkürler...
  • quote:

sonra mercedes fiyatina opel mi alicaz gibi sitem eden insanlar gezicek buralarda
  • Keşke ızmir torbalı daki fabrika üretime geçse. Depo olarak kullanılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel Avrupadaki kriz sırasında kötü durumda idi ve satılığa çıkmak üzere idi yerli bir firma opeli satın alsaydı yerli otomobil yapıp tutmasını bekleyene kadar gayet mantıklı bir yatırım olurdu zaten türk halkı opeli sever
  • Opel Fabrikaları ve Özelliklerinin yakında batacağı için hiç bi önemi yok.....!

araç başı 939 euro zarar ediyor zaten....!

http://www.arabam.com/haber/Son-Haberler-Opel-arac-basina-939-euro-zarar-ediyor/Detay-295639

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exsalibur -- 5 Ekim 2012; 22:58:57 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.