Şimdi Ara

Opel Insignia 1.4 T 140 HP (MAKYAJLI KASA) TÜKETİM ve KISA İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
6.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fat_old_sun

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

Hangi LPG kitini taktiniz? Turbo motorlara uydurmak biraz daha zor atmosferige gore.

Hocam ATİKER GOLD takıldı. OBD'li bir kit zaten. Arıza lambası veya herhangi bir uyumsuzluk yaşamadım. Takıldığı gibi kullanıyorum. Usta faktörü

ayrıca 48 lik simit tank ile uzun menzilli oldu.

Hocam lpg yi ankara da nerede taktırdın?

@serdar_ibrahim eymen.

Ankara başkent sanayi sitesi, pm den firma ismi verebilir, selamim ile gidebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: earl2000

Hayırlı olsun,

Güle güle kullanın. Bende de makyajsızı var, yazın Ankara Balıkesir- Balıkesir Ankara yaptım, 5 yetişkin, bir ufaklık, tatil bagajı:) ortalama hız 120-ort yakıtta 6.0 ı yakaladım. Daha önce de yazılımlı 1.4t Astram vardı,bu değeri göremiyodum? Bakımı yaklaşmışsa, hava filitresi değişiminden sonra bir miktar daha yakıt düşer.
    Ankara ş.içi 9-10lt lpg yakıyo, Yol bilgisayarı 8-9 arası gösteriyo.

Şuan 7600km ortalama yakıt 7,6 gösteriyo.

Insignia nasıl astra dan az yakıyor anlamış değilim, ancak sizin aracınız lpg olarak da baya az yakıyor. 9-10 litre lpg diyorsunuz, harika değerler
    Gerçi ben biraz dikkat etsem iner benim ki de ancak basmaktan çekinmiyorum hiç. Bakım ile beraber düşer muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

opel bu göstergeyi nasıl koymuş hala anlamam hiç yakışmıyor

Fotoğraf flaş li çekildi, belki o yüzden kötü görünüyor hocam. Ama bir çok D sınıfında böyle renkli ekran yok. Telefona arama geldiğinde arayanın resmi gayet kaliteli olarak orada görülüyor. Bu aracın cosmo olanında ise hayalet ekran diye adlandırılan ekrandan var. Ona zaten pek yorum yapmıyorum. Ama zevk meselesi biraz. Kimisi renkli sevmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Güle güle kullanın.

Vites etrafından gelen ses; krom görünümlü çerçeve kolay biçimde yerinden çıkıyor, geçmeli tırnak noktalarına izolatör/çift taraflı bant konup paröa geri yerine takılıyor, ses kalmıyor.

Teşekkür ederim hocam

Bu parçanın nasıl sokulduğunu merak ediyorum açıkçası, tırnaklı mi tamamen, herhangi bir vida var mı?

Tamamen tırnaklı; deri kısmına parmağını sokup (çerçevenin arka koltuğa yakın ucundan çekilecek, sabit tırnaklar küllüğe doğru) çerçeveyi iç tarafından yukarı doğru çektiğinde tırnaklarından kurtulup çıkıyor, deri vites körüğünü yukarı çekince de çıkıyor ama körüğün zarar görme ihtimali de var.

Hocam teşekkür ederim, ben sesin körükten değil de orta konsolun ön konsola birleştiği yerden geldiğini düşünüyordum. Eğer dediğiniz yerden ise çocuk oyuncağıymis :) saolun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

Hangi LPG kitini taktiniz? Turbo motorlara uydurmak biraz daha zor atmosferige gore.

Hocam ATİKER GOLD takıldı. OBD'li bir kit zaten. Arıza lambası veya herhangi bir uyumsuzluk yaşamadım. Takıldığı gibi kullanıyorum. Usta faktörü

ayrıca 48 lik simit tank ile uzun menzilli oldu.

OBT kit ne demek oluyor ,?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

opel bu göstergeyi nasıl koymuş hala anlamam hiç yakışmıyor

Fotoğraf flaş li çekildi, belki o yüzden kötü görünüyor hocam. Ama bir çok D sınıfında böyle renkli ekran yok. Telefona arama geldiğinde arayanın resmi gayet kaliteli olarak orada görülüyor. Bu aracın cosmo olanında ise hayalet ekran diye adlandırılan ekrandan var. Ona zaten pek yorum yapmıyorum. Ama zevk meselesi biraz. Kimisi renkli sevmez.

benim hatam hocam belirtmemişim, ortadaki ekran gayet iyi ama devir ve hız göstergesini beğenmiyorum ben. hayalet hoş onda sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 1 Kasım 2016; 23:27:15 >

• 1.6 Turbo otomatik olanına Lpg oluyor mu?

• Sanırım sizde daha evvel civic vardı. Aradaki farkları sormadan edemicem.
  • Şimdi farkettim de ;

Çocuk koltuğu + Bebek + hanım + Ben + Göbek , şeklinde yola çıktık.

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Güzel inceleme, güzel araç. Benzin tüketimi ağırlık faktörlü yüksek olsa da LPG ile gerçekten bedava.

Atiker gold ilginç seçim :) turbo araçlara çok yüksek ücret ödeyenler var kit için. Açıkçası ben de atiker taktırırken şüphe duydum ancak ustam gayet iyi çıktı :)

Kazasız belasız kullanın hocam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatına göre tek kelime ile mükemmel bir araç tüketimde düşükmüş kazasız belasız keyifle kullanın
  • Hocam müthiş bir yazı olmuş elinize sağlık.

Tarafsız, hem ayrıntılı hem de sıkıcı değil uzun değil.

Arabanın da masallahi var. Direk alasim geldi ne yalan söyleyim :)

Hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun kazasız ve belazıs kullanın aynı motorlu insignianı makyajsız 2012 sini aldık bizde 1ay önce

Sorum şu:lpg kitinin markası nedir,nerde taktırdınız,kaça taktırdınız bende aracıma lpgtaktıracağım ancak subaplar hassas diye açıkcası biraz tırsıyorum.

Edit:Sorular daha önce sorulmuş kusura bakmayın görmedim fiyat ve taktırdığınız yeri pm olarak atabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 2 Kasım 2016; 0:45:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

1.6 Turbo otomatik olanına Lpg oluyor mu?

Makyajsız kasa 180hp olana takılıyor. Genel olarak ise magnezyum subaplar 40.000 ile 80.000 km arasında eriyor. Çelik olanı taktirirsan olay bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: earl2000

Sanırım sizde daha evvel civic vardı. Aradaki farkları sormadan edemicem.

Bunun için ayrı bir konu açmak lazım açıkçası baya farklı araçlar. Uzun uzadıya yazayim hocam, biraz toparlamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Güzel inceleme, güzel araç. Benzin tüketimi ağırlık faktörlü yüksek olsa da LPG ile gerçekten bedava.

Atiker gold ilginç seçim :) turbo araçlara çok yüksek ücret ödeyenler var kit için. Açıkçası ben de atiker taktırırken şüphe duydum ancak ustam gayet iyi çıktı :)

Kazasız belasız kullanın hocam :)

Bu aslında atiker in pazarlama konusunda eksiği. Atiker GOLD enjektör değerleri, hızı brc ile aynı. Aynı oranda güç destekliyor. (sanırım 180 hp ye kadar sorunsuz) yaglama kiti ilave edilebiliyor, start stop desteği var, obd li.

Ve Hangi kiti takarsan tak subaplar eriyecek. Çözümün çelik subap taktırmak. Önceki aracıma da aynı kiti taktirdim, en ufak bir sıkıntı yaşamadım. buna da tam uydu. Subap parası şimdiden cebimde

Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

En iyisini yapmışsınız. Ben de atiker gold düşündüm ama 2 seneye satarım diye vazgeçtim açıkçası :) 900 lira verip düz atiker takıldı 10000 km oldu memnunum bayağı :)

• Teşekkürler arkadaşlar, beğenmenize sevindim.
    Daha iyileri sizlerin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 2 Kasım 2016; 1:23:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

En iyisini yapmışsınız. Ben de atiker gold düşündüm ama 2 seneye satarım diye vazgeçtim açıkçası :) 900 lira verip düz atiker takıldı 10000 km oldu memnunum bayağı :)

Sanırım sizde 1.2 clio vardı. Aracınıza göre kit taktirmissiniz. Bence gereksiz fazla vermeye gerek yok. İsterse 10 sene kullanın. Unutmayın ki ucuz kitin yedek parçası da ucuz. Size de hayırlı olsun inşallah.

1.2 symbol hocam. Mezuniyete 1 sene kaldı inşallah. İşleri toparlayana kadar kullanıp sonra değiştiririm.

Takıldığı gün yedek parça fiyatını konuştuk. Atiker enjektör takımı 100 lira iken brc 300 lira mesela. 3 yılda bozulabileceğini düşünmüyorum çünkü genel olarak sakin bir kullanıcıyım Ve bilindik petrol ofisi o yoksa Opet dışında yakıt almıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.