Şimdi Ara

Opel insignia 1.4 turbo 15.000 km bakımı ve izlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
5.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Yunus Lancer ı beğenmiş mi?

Lancer de ilgi çeken bir olayda yaşadık yanda oturan beyfendiye, bu araç kaç bin devirde kesiciye giriyor diye sordum ; dene gör dedi 2.vites 50 gibiydim arkadaş bas bas girmiyor 90-100 arası oldu gene olmadı :) yolda müsade etmiyor baktım olmuyor yavaşladım 1'e sokup devir kesicine girdim onda'da hıza bakmaktan devri görmedim

1.6 117 ps gidiyor yani araç kendi aracımı pek aratmadı :)

Gel gelelim her şey fiyatı duyana kadardı 36 38 arası deseydi belki masaya otururduk Ama 46 diyince içeri girmeden uzaklaştık :) Sadece motor ve yol tutuşu için vermem o parayı Görkem araç içinde kadranlar hariç ve arka diz mesafesi haricinde beğendiğim bir nokta yoktu her yer sert plastik ve çok sade :) İç dikiz aynası karartmasız, şöför hariç diğer camlarda otomatik kademe yok.

Muharreme de söyledim 39.500'e 1.4 TSI Golf Trendline daha iyi bir seçenek olur diye...

2. vites 115 te kesiciye giriyor Motoru hiç 117 lik gibi hissettirmiyor değil mi? 2. vitesimiz efsanedir.

Haklısın ben aldığımda 41.000 liraydı f/p canavarıydı. Ama şimdi bu donanım çok sönük kalıyor. ASX in donanımı kadar olsa yeterdi bu paraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 7 Temmuz 2012; 0:12:15 >

• Bence motora temizletmelisin.

Herhangi bir değişiklik hissettin mi bakımdan sonra.
  • etrafımdaki hiç kimse insignia yı beğenmiyor bir ben beğeniyorum kasa olarakta performans olarakta kötü diyolar ayrıca hocam o v kayışı videosunu neyle çektiniz çok net sesi
  • Muharrem Cosmo farı buldum sana 500 lira desem
  • fotolar güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

3D kamerayla mı çektiniz? güzel olmuş

galaxy s3 ile cektim. 8 mp diyor ama cozunurluk yuksek olunca gayet iyi is cikartiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

Al işte o son videoyu merak ettim iyimi

videoma tikla youtube ustunden izle ve sonra profilime tikla orada ustlerde gece cekimi bir video var oradan ulasabilirsin daha ne diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Muharrem o motorun hali ne öyle hiç yakıştıramadım, tozdan görünmüyor ...

Abi koy genelde tarla yolu dedim istanbul a gelince temizlerim bu seferde sokak santiyeye donmus bakim var ve hep toz. En kisa surede telafi edecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Bence motora temizletmelisin.

Herhangi bir değişiklik hissettin mi bakımdan sonra.

Bakimdan sonra arac 6. viteste daha iyi topluyor gibime geldi ve daha sessiz. Performans olarak ara hizlanmalar fark ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Muharrem Cosmo farı buldum sana 500 lira desem

4 tane 18" jant + bluetooth de bul temizinden 1000 lira vereyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05
    ...Bakım ücreti 510 tl dediler ama sonra 455 tl ye düşürdüler ben bunuda kabul etmeyince 400 tl ye indiler ve rutin bakımını yaptırdım...

Verdikleri fiyatı 2-3 kez daha kabul etmeseymişsin bu iş 200'e bitermiş gibime geliyor Muharremcim.

Güzel paylaşım olmuş, teşekkürler. :)

Abi yeni cevap yazabildim. Daha indirim yapacaklarini hic zannetmiyorum. Adamlarin sekilleri degisti. Bende yunusla arkama bakmadan gittik Bu arada V kayisi videosunu izletmeseydim adamlar degistirmeyeceklerdi. Sogukken ottugunden arac servise gidince isiniyor ve sorun kalkiyordu.

• Bakım fiyatı o kadar da çok değilmiş. Opel'i seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Sıcak bir gündü ama MAR oto sağolsun klimasıyla baya serinletti. Muharremle uzun süredir konuşuyoruz aracını filanda inceledim fakat ilk defa seyahat etmiş oldum bu vesile ile.

Vala 1.4 ama gideri var araca devir çevirtince. :))))Süspansiyonları sert ama benim araçtan daha sessiz çalışıyor :) Bu yalıtımdan ötürü..

İnsignia fanatiği olarak aracında eksik olarak gördüğüm iki unsur var COSMO paket ve FLEXRİDE şaşe

Yunus aslinda yeni stil paketi olsa afl far filan gelince. Cosmodan tek eksik flexride sasi yi opsiyon olarak alamamayi farkedersin aralarinda ben cosmo almaliyim diye bir aman aman fark olusmuyor. Ben bu araci aldigimda yeni stil paketi daha yoktu Buyuk ihtimal olsa alirdim ama 55 yanak lastikte cok rahat insan ister istemez ozler gibime geliyor

• arkdaşlar paylaşın için teşekürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Muharrem Cosmo farı buldum sana 500 lira desem

4 tane 18" jant + bluetooth de bul temizinden 1000 lira vereyim :)

Ohooooo
  • Ne boş adam olduğunuzu anladık.Sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

2. vites 115 te kesiciye giriyor Motoru hiç 117 lik gibi hissettirmiyor değil mi? 2. vitesimiz efsanedir.

Haklısın ben aldığımda 41.000 liraydı f/p canavarıydı. Ama şimdi bu donanım çok sönük kalıyor. ASX in donanımı kadar olsa yeterdi bu paraya.

Bana hç benzinli gibi gelmedi yani gaz tepkileri çok güzel aracın o kadar devir bandına ragmen turbolu bir araç gibi gitme isteği sunuyor tabi bunda Kiloda önemli :)

Motor sesi çok tahrik edici. Hava filtresi,ekzost, motordan düz boru adamı uçurur :)))

Biraz daha iç tasarımda ufak oynamalar yapsalar çok çok iyi olur en azından dijital klima radio ekranı 3 satır olsa konsol biraz daha yere baksa elbette alınacak bir araç....

• quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

Ne boş adam olduğunuzu anladık.Sağolun.

Senin amacin ne?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

Ne boş adam olduğunuzu anladık.Sağolun.

Senin amacin ne?

Kaldırdığın video sonrası yorumum.
  • Muharrem abi sorunlar özellikle V kayışı sorunu çözüldü mü?

Bir de Lancer için konuşuyorum şu direksiyonun bir tarafında tuş olup diğer tarafta tuş olmayan direksiyonları hiç sevmiyorum ya adam gibi iki tarafa da koy ya hiç bulaşma.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.