Şimdi Ara

Opel insignia 1.4 turbo 15.000 km bakımı ve izlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
3
Favori
5.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün forumdan arkadaşım ayrıca komşum olan yek_ka yani yunus ile buluşup aracımın bakımı için mar otoya gittik.
    Aracım 12.000 km de idi ama uzun yoldan gelmem, performanstaki düşüş, yağ kalitesindeki bariz düşüş ve kötü kokmasından dolayı, V kayışının son 1-2 aydır soğukken ilk çalıştırmada 5 saniye kadar ses çıkartması gibi nedenler toplanınca bakıma götürme yolu gözüktü diye düşündüm.
    Bakım ücreti 510 tl dediler ama sonra 455 tl ye düşürdüler ben bunuda kabul etmeyince 400 tl ye indiler ve rutin bakımını yaptırdım. Aracın filtreleri, yağı ve garantiden V kayışı değiştiler. Aracımın genel tüketimi şuanda 7,8 lt. ve nasıl kullandığımı yunus biliyor. Onunda değerli yorumlarını yazmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Bunlarda videolar, fotograflar.

Not: Videoları lütfen HD izleyin

Bu aracın V kayışının ötme videosu

Yunus lancer 1.6 test etti bu onun videosu

Bu video ise bugün eve dönerken çektim.

Aracın bakım faturası;

Mar otonun ücretsiz teras kafesinden birkaç fotograf

Bunlardan aracımdan birkaç kare

Volkan ışığın porsche'si

Köydeki evimizden bir manzara (favorim)

Bu da Murat Öztürk'ün yeni stil paketli (afl farlı) insignia 1.4 turbosu ile fotografı

Not: Yaklaşık 4 saattir video yüklüyorum lütfen emeğe biraz saygı gösterip sayfayı kalıcı kılalım.

Edit: Linkler düzenlendi ve son video silindi.

Edit 2: Son fotograflar

Arkadaşlar motorum an itibari ile pırıl pırıl

Bu da dış temizliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 8 Temmuz 2012; 12:17:36 >

• Evinizin önündeki fotoğrafta güzel çıkmış. Bilgisayara geçince videolarada bakarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraflar ve videolar güzel araç hakeza , kazasız belasız nice kilometreler ...
  • Yunus Lancer ı beğenmiş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Yunus Lancer ı beğenmiş mi?

46.000 tl fiyat verince bakış açımız değişti Yoksa araç fena değil ama hız sabitleyici felan yok araçta en çok beğendiğim 2 nokta vardı 1 motor, 2 klima
  • Ozaman emege saygi icin gelsin; up !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muharrem bey genel anlamda memnun ediyormu bu araç birde LPG sanırım kullanmıyorsunuz yada gerek duyuluyormu Lpg ye kazasız sürüşler dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 3 1.5 Dci Motor Yaptırdım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlasbey

Muharrem bey genel anlamda memnun ediyormu bu araç birde LPG sanırım kullanmıyorsunuz yada gerek duyuluyormu Lpg ye kazasız sürüşler dilerim.

Genel olarak memnunum 8 lt civarında tüketim sergiliyor bu da bu ağırlıkta ve sınıfta bir araç için ideal istanbul da.
    Ekstra olarak belki şimdi alsam sprint booster taktırırdım yani anlamı pedal hassaslaştırıcı gaz tepkilerini hızlandırıyor hiç zararı yok ve hep dipgaz gezersen tüketim çok az artıyor o kadar.
    Lpg hiç düşünmedim zaten çok km yapan birisi değilim.
  • Paylaşımı genel olarak beğendim, hepsini okudum; fakat o son video ne öyle resmen bütün konudan tiksindim, hem o kadar basın hemde insanlara küfür edin durun, yakışmadı. ya paylaşım yapmayın ya da dikkat edin, insanlar sizin küfürlerinizi duymak zorunda değil.

edit: uyarmışsınız sonradan farkettim ama, argo deyince şakalaşmalar filan sandım ilk okurken. videoyu silseniz iyi olur kanaatimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 6 Temmuz 2012; 23:19:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Paylaşımı genel olarak beğendim, hepsini okudum; fakat o son video ne öyle resmen bütün konudan tiksindim, hem o kadar basın hemde insanlara küfür edin durun, yakışmadı. ya paylaşım yapmayın ya da dikkat edin, insanlar sizin küfürlerinizi duymak zorunda değil.

Ben en başta dedim gerekirse videoyu kaldırırım ki tahminlerime göre saat 12 olmadan o video kalkar yorumlara göre.
    Ben adama sellektör yapmama rağmen en sol şeritten gidiyor ve önü bir hayli boş. Bunu birçoğumuz içimizden yapıyoruzdur. 4 kuzen yan yana gelince dışa vuruldu olay o.

• Son video silindi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel paylaşım...

Fotoğraflar da ayrı bir renk katmış,elinize sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05
    ...Bakım ücreti 510 tl dediler ama sonra 455 tl ye düşürdüler ben bunuda kabul etmeyince 400 tl ye indiler ve rutin bakımını yaptırdım...

Verdikleri fiyatı 2-3 kez daha kabul etmeseymişsin bu iş 200'e bitermiş gibime geliyor Muharremcim.

Güzel paylaşım olmuş, teşekkürler. :)
  • 3D kamerayla mı çektiniz? güzel olmuş
  • 1.4 turbo nun performansı nasıl acaba , memnunmusunuz ?
  • Sıcak bir gündü ama MAR oto sağolsun klimasıyla baya serinletti. Muharremle uzun süredir konuşuyoruz aracını filanda inceledim fakat ilk defa seyahat etmiş oldum bu vesile ile.

Vala 1.4 ama gideri var araca devir çevirtince. :))))Süspansiyonları sert ama benim araçtan daha sessiz çalışıyor :) Bu yalıtımdan ötürü..

İnsignia fanatiği olarak aracında eksik olarak gördüğüm iki unsur var COSMO paket ve FLEXRİDE şaşe
  • Al işte o son videoyu merak ettim iyimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Yunus Lancer ı beğenmiş mi?

Lancer de ilgi çeken bir olayda yaşadık yanda oturan beyfendiye, bu araç kaç bin devirde kesiciye giriyor diye sordum ; dene gör dedi 2.vites 50 gibiydim arkadaş bas bas girmiyor 90-100 arası oldu gene olmadı :) yolda müsade etmiyor baktım olmuyor yavaşladım 1'e sokup devir kesicine girdim onda'da hıza bakmaktan devri görmedim

1.6 117 ps gidiyor yani araç kendi aracımı pek aratmadı :)

Gel gelelim her şey fiyatı duyana kadardı 36 38 arası deseydi belki masaya otururduk Ama 46 diyince içeri girmeden uzaklaştık :) Sadece motor ve yol tutuşu için vermem o parayı Görkem araç içinde kadranlar hariç ve arka diz mesafesi haricinde beğendiğim bir nokta yoktu her yer sert plastik ve çok sade :) İç dikiz aynası karartmasız, şöför hariç diğer camlarda otomatik kademe yok.

Muharreme de söyledim 39.500'e 1.4 TSI Golf Trendline daha iyi bir seçenek olur diye...

• Benim araçta 11.500km oldu yavaş yavaş yaklaşıyor bakım zamanı paylaşım için teşekkürler
  • Muharrem o motorun hali ne öyle hiç yakıştıramadım, tozdan görünmüyor ...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.