Şimdi Ara

Opel insignia 1.4 turbo 15.000 km bakımı ve izlenimlerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
5.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Ne boş adam olduğunuzu anladık.Sağolun.

Senin amacin ne?

Kaldırdığın video sonrası yorumum.

istedigini soyle ama iki tane soldan 100 le giden araca sellektor yapmama ragmen cekilmediler ve bunu sende tek olsan icinden ya da disindan soylerdin. Kafam rahat iyikide kufur edip desarj olmusuz yoksa makas atardim o daha da sakat bir hareket. Bu seferde ona bahane bulurdun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

Muharrem abi sorunlar özellikle V kayışı sorunu çözüldü mü?

Bir de Lancer için konuşuyorum şu direksiyonun bir tarafında tuş olup diğer tarafta tuş olmayan direksiyonları hiç sevmiyorum ya adam gibi iki tarafa da koy ya hiç bulaşma.

sorun hic birsey kalmadi kardesim. kayis sertlesmis nedeni yag ya da su dokulmus kayista onu emmismis. Simdi MASALLAH canavar gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Muharrem Cosmo farı buldum sana 500 lira desem

4 tane 18" jant + bluetooth de bul temizinden 1000 lira vereyim :)

Jantlari 1.000liraya hallederiz, bluetoothu bosver gereksiz birsey.

• Muharrem o v kayışının sesi hiç yakışmamış babalar gibi insigniaya Bakım ücretide fena değil gibi.Bu arada motoruda bi korumaya alsan Muharrem ya çok pis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Self Control

Muharrem o v kayışının sesi hiç yakışmamış babalar gibi insigniaya Bakım ücretide fena değil gibi.Bu arada motoruda bi korumaya alsan Muharrem ya çok pis

kayisin sesi halledildi simdi sıkintim yok cok sukur. Motor korumayida su sokaktaki yol yapim bitsin halledecegim

• quote:

quote:

quote:

Yok mudur ben oyle replica jant istemem :) afl sadece zenon far olarak calisiyor afl ozellikleri calismiyor degilmi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok mudur ben oyle replica jant istemem :) afl sadece zenon far olarak calisiyor afl ozellikleri calismiyor degilmi?

Afl calismaz muharremim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Afl calismaz muharremim.

Kendimi bazen sami karakteri gibi hissediyorum

• quote:

+1

Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol diye boşuna dememişler

Yolunda giden insanlara küfür etmek ve bundan keyif almak farklı bir ahlak gerektirir

120 km hız sınırı olan yerde 200 yapmak hak ama hız kuralları içersinde sollama yapmak yanlış

bu güne kadar forumda cok faydalı paylaşımlar yapan birinsanın böyle davranması gerçekten yadırganıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

quote:

+1

Yolunda giden insanlara küfür etmek ve bundan keyif almak farklı bir ahlak gerektirir

120 km hız sınırı olan yerde 200 yapmak hak ama hız kuralları içersinde sollama yapmak yanlış

bu güne kadar forumda cok faydalı paylaşımlar yapan birinsanın böyle davranması gerçekten yadırganıyor

Oldu o zaman ben kalkayım. Sanki hayatınızda bu tür işleri hiç yapmadınız hergün bütün kurallara uydunuz beni burada sorguluyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

Bluetooth çok güzel bişey benim dizel aracı aldığımda aynı dönemde almıştık Muharrem ve Doğan ile stil paket yoktu geçen hafta 1.4 aldık şirkete stil paketli afl ve bluetooth ve ayrıca 18 jant çok daha güzel duruyor... Arada aklıma geliyor lastikleri değiştireyim diye... 1.4 ün en sevmediğim yanı otomatik seçeneği yok maalesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

quote:

quote:

Bluetooth çok güzel bişey benim dizel aracı aldığımda aynı dönemde almıştık Muharrem ve Doğan ile stil paket yoktu geçen hafta 1.4 aldık şirkete stil paketli afl ve bluetooth ve ayrıca 18 jant çok daha güzel duruyor... Arada aklıma geliyor lastikleri değiştireyim diye... 1.4 ün en sevmediğim yanı otomatik seçeneği yok maalesef...

Abi nasıl gidiyor? Seninle köpek balığı anten alacaktık Şimdiki aklım olsaydı yeni stil paketi alırdım bütçem el verirse sunroof paketide alırdım

Edit: Aldığımda yeni stil paketi yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 7 Temmuz 2012; 17:04:40 >

• quote:

quote:

quote:

+1

Oldu o zaman ben kalkayım. Sanki hayatınızda bu tür işleri hiç yapmadınız hergün bütün kurallara uydunuz beni burada sorguluyorsunuz.

Sen bilirsin.

Ben yapmadım

Yapmam içinde bir gerekçe yok kurallara da elimden geldiği kadar uyuyorum

Kendime yapılmasından hoşlanmadıgım şeyleri başkasına yapmam

Sorgulamak vs. ne benim nede başkasının haddine değil seni tanımam etmem nacizane fikrimi yazdım

Yazmamın gerekçeside bugüne kadar yaptığın paylaşımlara saygı duymamdır :)

Belli belirsiz yorumları olan aktif olmayan biri paylaşsaydı bu videoyu derdim ki ;

Cahil herife bak maganda işte derdim.

Ancak forumda hem pozitif paylaşımlarda bulunan ve belli bir model hakkında karşılıksız emek harcayan birinin

böyle olması garibime gitti

Sonuçta bu paylaşımı yapan sensin ahlak kuralları çerçevesinde gelecek tüm yorumlara acık olmalısın diye düşünüyorum

Alınmana gerek yok

Umarım bu yazdıklarımda alınmassın sağlıçakla kal.

• bu kadar düşük km de kayışın böyle ses çıkarması ilginç geldi..güle güle eskitin aracınızı..
  • quote:

Hepimiz genciz, insan akrabaları ile toplanıp gezer tozar, yeri gelir böyle konuşur. Yine doğru düzgün paylaşımlarını yapar. Olayı büyütmemek lazım. Zaten videoyu kaldırmıştım çoğu insan bilmiyor bile.
  • Araba içinde arkadaşlarla olduğumuzda hepimiz argo ve küfür kullanırız,eğlencesine çekilmiş bir video büyütmeye gerek yok.
    Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim,iyi ki de o Leon'u kaale almamışsınız ,1.4 tsi 122 ise pek şansınız olmazdı.
    1.4t 140lık astra j 1.4 tsi 122yi(golf ve leon hemen hemen aynı ağırlıktadır diye düşünüyorum) geçemiyor,sizin İnsignia'nın 122lik Leon'u geçmesi imkansız.210+ hızlarda belki.
    Tabii leon 1.2tsi ya da 1.6tdi vs ise iş değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordmustanggt2005 -- 7 Temmuz 2012; 20:57:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fordmustanggt2005

Araba içinde arkadaşlarla olduğumuzda hepimiz argo ve küfür kullanırız,eğlencesine çekilmiş bir video büyütmeye gerek yok.
    Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim,iyi ki de o Leon'u kaale almamışsınız ,1.4 tsi 122 ise pek şansınız olmazdı.
    1.4t 140lık astra j 1.4 tsi 122yi(golf ve leon hemen hemen aynı ağırlıktadır diye düşünüyorum) geçemiyor,sizin İnsignia'nın 122lik Leon'u geçmesi imkansız.210+ hızlarda belki.
    Tabii leon 1.2tsi ya da 1.6tdi vs ise iş değişir.

Sana şunu söyleyip inanıp inanmamakta özgürsün. Videodan sonra ilk virajda tekrar yakaladık buna sellektör yaptım araç dsg olduğu bariz belli kick down yaptı benim stabil çıktığım yerden kaydırmaya başladı ve yavaşlamak zorunda kaldı ( halka virajı içindeyiz). Düzlükte beni bariz geçiyor araç bakıma girmemiş daha, 4 kişiyiz, hp ve ağırlık ciddi farkı var.
    1.4 tsi 122 hp ye gelirsek uzun bir düzlükte şartlar eşitlenirse geçebilirim. Aerodinamik yapı herşey insignia lehine dönüyor ve 4. vitesi insignianın başarılıdır o arada açılan mesafeyi kapatabilirim tabi bu durum passat ya da exeo olursa daha hızlı gerçekleşir. Tabi Türkiye de öyle yolu nerede bulacağız? o da ayrı bir gerçek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

Muharrem abi sorunlar özellikle V kayışı sorunu çözüldü mü?

Bir de Lancer için konuşuyorum şu direksiyonun bir tarafında tuş olup diğer tarafta tuş olmayan direksiyonları hiç sevmiyorum ya adam gibi iki tarafa da koy ya hiç bulaşma.

sorun hic birsey kalmadi kardesim. kayis sertlesmis nedeni yag ya da su dokulmus kayista onu emmismis. Simdi MASALLAH canavar gibi.

Aman aman sorunsuz, kazasız, belasız bin abicim.

Tekrar güle güle kullanman dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Yunus Lancer ı beğenmiş mi?

Lancer de ilgi çeken bir olayda yaşadık yanda oturan beyfendiye, bu araç kaç bin devirde kesiciye giriyor diye sordum ; dene gör dedi 2.vites 50 gibiydim arkadaş bas bas girmiyor 90-100 arası oldu gene olmadı :) yolda müsade etmiyor baktım olmuyor yavaşladım 1'e sokup devir kesicine girdim onda'da hıza bakmaktan devri görmedim

1.6 117 ps gidiyor yani araç kendi aracımı pek aratmadı :)

Gel gelelim her şey fiyatı duyana kadardı 36 38 arası deseydi belki masaya otururduk Ama 46 diyince içeri girmeden uzaklaştık :) Sadece motor ve yol tutuşu için vermem o parayı Görkem araç içinde kadranlar hariç ve arka diz mesafesi haricinde beğendiğim bir nokta yoktu her yer sert plastik ve çok sade :) İç dikiz aynası karartmasız, şöför hariç diğer camlarda otomatik kademe yok.

Muharreme de söyledim 39.500'e 1.4 TSI Golf Trendline daha iyi bir seçenek olur diye...

2. vites 115 te kesiciye giriyor Motoru hiç 117 lik gibi hissettirmiyor değil mi? 2. vitesimiz efsanedir.

Haklısın ben aldığımda 41.000 liraydı f/p canavarıydı. Ama şimdi bu donanım çok sönük kalıyor. ASX in donanımı kadar olsa yeterdi bu paraya.

2 nci vites efsanedir evet.

ben 39 bine almıştım geçen sene. Bu sene epey pahalı hale gelmiş. O para gerçekten ederi değil. Biz ederine aldık ama şimdikilere tavsiye etmiyorum. Görkeminde dediği gibi asx donanımı olsa alınır. Ayrıca emniyet kemerinide unutmayınız

• Paylaşım için teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.