Şimdi Ara

OPEL INSIGNIA 70 krs yakiyor... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
3
Favori
4.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakar bu devirde Benzin araca yürek ve cep dayanmaz
  • Yanlis olan bir sey var 70 kurus mümkün degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç çok yakmıyor yakıt çok pahalı.

• Hocam keşke ss atsaydında daha inandırıcı olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xerker

Hocam keşke ss atsaydında daha inandırıcı olsaydı

şehir dışındayım yoksa atardım böyle olacağını bilseydim
  • ilk 200 km de benim 1.4 t insignianın da yol bilgisayarında 10.5 lt/100 km ortalama gösteriyordu. sonra düşecektir. 8000 km ortalamam 7.2 l/100 km (ort hız 33 km)
  • 1km'de bi ekmek yiyor diyorlardı az demişler demek ki
  • Aynı aracı geçen sene aldık , soğuk hava kısa mesafe , dik yokuşlu yerde dediğiniz gibi yakıyor. Normal karma kullanımda 10 litre altı hayal gibi bu araçta . Kısacası tüketim olarak yeni motor felan deselerde başarısız bir araç .

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

şu kış günü benzinli o güçte bi araç için normal bir değer.. az yaksın derdi varsaydı dizel almalıydınız.. kardeşimde ibiza cupra var aracın hakkını veriyor bi iki kez bindim o kullanırken tövbe ettim ama ortalaması 21 litreydi... arkadaşlarında dediği gibi 1.6 benzinliler bile 50 kuruş yakıyor benzinde takma kafana havalar ısınınca 55 60 kuruşa iner

yuhh nasıl cupra mıış o! şimdi eve geldim 8.8 litre gösteriyordu.hem stage 3 versiyon benimki.allah allah
  • yaklaşık 16-17 litre civarında yakıyor. çok anormal bir rakam değil. 3-5bin km ye düşer biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezare

quote:

şu kış günü benzinli o güçte bi araç için normal bir değer.. az yaksın derdi varsaydı dizel almalıydınız.. kardeşimde ibiza cupra var aracın hakkını veriyor bi iki kez bindim o kullanırken tövbe ettim ama ortalaması 21 litreydi... arkadaşlarında dediği gibi 1.6 benzinliler bile 50 kuruş yakıyor benzinde takma kafana havalar ısınınca 55 60 kuruşa iner

yuhh nasıl cupra mıış o! şimdi eve geldim 8.8 litre gösteriyordu.hem stage 3 versiyon benimki.allah allah

yorum biladerin aracı 1.4 tsı sport tu sanırım 180ps mi neydi bide cip taktırmış araç gerçekten çok hızzlı özellikle 0-100de ama yakıtı çok fazla ben bırak 21 i 11 bile olsa asla yanından geçmem ama genç bekar ve sadece hafta sonu biniyor ne diyelim...

sizinkide mi aynı araç ve 8.8 ortalaman var...

• Aynı araçla Mersinde şehiriçi ortalama 7.5 litre sıkışık trafikte ise 9 litre civarı yakıyordum aracınızda kesinlikle bir sorun var servise gösterin usta ile test sürüşüne çıkın.

• Bende 1.6 180hp var Ankara ş.içi sakin kullanım 7-7.5 arası kış geldi kışlık lastikler ve soğukta 8-8.5 ya kullanımınızda yada araçta bir sıkıntı var

• araçta sıkıntı falan yok, istanbul şartlarında biraz da agresif kullanınca insignia 1.6 turbo bu rakamlara rahatlıkla çıkıyor, tanıdığım 3 kişi de bu yüzden sattı arabasını, insignia için bilinen bir durum bu ne yazıkki, zaten bu yüzden gösterişli bir giriş yaptıktan sonra bu kadar yok oldu ortalıktan
  • quote:

quote:

quote:

yorum biladerin aracı 1.4 tsı sport tu sanırım 180ps mi neydi bide cip taktırmış araç gerçekten çok hızzlı özellikle 0-100de ama yakıtı çok fazla ben bırak 21 i 11 bile olsa asla yanından geçmem ama genç bekar ve sadece hafta sonu biniyor ne diyelim...

ewet aynı araç çipli stage 3 versiyon dostum acaba hep dragmı yapıyor nedir ben bi ara gaz köklemece yaptım 13.5 litre yakmıştı 21 litre yaktırıyorsa helal olsun ne diyeyim

• 1.6 hic bir araba 18 litre yakmaz konu fake

• quote:

quote:

quote:

quote:

ewet aynı araç çipli stage 3 versiyon dostum acaba hep dragmı yapıyor nedir ben bi ara gaz köklemece yaptım 13.5 litre yakmıştı 21 litre yaktırıyorsa helal olsun ne diyeyim

cupra ile 2. 3. vites ağırlıklı gazlarsan 21 litre rahat götür

sürücü marifeti sayılmaz

trafiğe bağlı biraz durum. yüksek süratlerde doğal olarak üst vitesleri kullanacağın için tüketim düşer

• Sürekli dip gaz Kalkış ve bol trafikte hadi çıksın 12-13 lt aynı Aracın 180 hp sini kullanmasam ihtimal vereceğim ama ben çözemedim, ancak sürekli 1. Vites 6000-7000 devir çevirerek kullanılırsa o rakamlara çıkar diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zekicanga

Insan ister istemez tedirgin oluyor yani

Fabrika verisine gore ne yakmali?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavalier79 -- 8 Ocak 2015; 21:52:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.