Şimdi Ara

OPEL INSIGNIA 70 krs yakiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
3
Favori
4.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa beyler 1 hafta once o km insignia aldik 1.6 turbo benzin 170 HP. Arac sehir icinde 70 krs yakiyor bu sinirimizi bozuyor en fazla 50 kurus yakar diyodum, cok arastirmistim... Motor acilinca 50 kurusa duser mi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 170 hp aractan bahsediyorsun hocam. Standart 1.6 araclar 500 civari yakiyor zaten. Onun o kadar yakmasini bekleme. Duser tabi zamanla ama ne kadar?

• Ne yani 14-15 lt civarımı yakıyor 100 kmde? Bence sizin kullanımda var bir sıkıntı. Aynı araçla şehir içi 8-9 lt ile gezen var.

• 70 krş yakması için o aracın 17 litre yakması lazım. Kullanım tarzınız nasıl bilmem ama o tüketimi şehir içinde agresif kullanım sonucu bile elde etmeniz zor. Bende eski bir Insignia kullanıcısıyım, sağlam modifiye edilmiş 1.6 turbo insignia'lar bile ciddi performanslı kullanımda 16 litre yakıyordu
  • Tarz gayet insancıl ama 17 - 18 lt gosteriyor... en igrenc sekilde kullansan 55 krs yakar diye dusunuyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

70 krş yakması için o aracın 17 litre yakması lazım. Kullanım tarzınız nasıl bilmem ama o tüketimi şehir içinde agresif kullanım sonucu bile elde etmeniz zor. Bende eski bir Insignia kullanıcısıyım, sağlam modifiye edilmiş 1.6 turbo insignia'lar bile ciddi performanslı kullanımda 16 litre yakıyordu
    sizin araçta başka problem var ya da siz yanlış hesaplıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

70 krş yakması için o aracın 17 litre yakması lazım. Kullanım tarzınız nasıl bilmem ama o tüketimi şehir içinde agresif kullanım sonucu bile elde etmeniz zor. Bende eski bir Insignia kullanıcısıyım, sağlam modifiye edilmiş 1.6 turbo insignia'lar bile ciddi performanslı kullanımda 16 litre yakıyordu
    Hava şartları malum aşırı soğuk

motor ısınmadan kısa mesafeler sürüyorsanız tüketim aşırı yükselir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ilk hesapladigimda inanamadim 50 kere hesapladim ama hep 70 krs buldum kahretsin

• Hesaplamayı neye göre yapıyorsunuz ?

• o motor 17lt yakamaz ne kadar sogursa sogsun....
    Muhtemelen fake konulu trol bir liselinin ortaligi karismasina benziyor...

• GTS1907 kullanıcısına yanıt
    Arabam 70 krs yakiyor diye ortalik niye karissin ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Hava şartları malum aşırı soğuk

motor ısınmadan kısa mesafeler sürüyorsanız tüketim aşırı yükselir

Alıntıları Göster
    gaza sonuna kadar basıyorsanız fazla yakacaktır turbo araç sonuçta ben 1.8 tsi ile ş.içi maksimum 11 litre yakıyorum sıkışık trafikte o da aracım düz vites bunun da etkisi olabilir, takip edin bence 70 kuruş çok fazla geldi rodaj dan sonra azalır diyorlar ama ne kadar doğru bilemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

o motor 17lt yakamaz ne kadar sogursa sogsun....

Sadece soğuk hava demedim zaten

motor ideal ısıya ulaşmadan kısa mesafeli kullanıldığında bu kadar yakabilir

araç ağır ve tam otomatik vites
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness88

gaza sonuna kadar basıyorsanız fazla yakacaktır turbo araç sonuçta ben 1.8 tsi ile ş.içi maksimum 11 litre yakıyorum sıkışık trafikte o da aracım düz vites bunun da etkisi olabilir, takip edin bence 70 kuruş çok fazla geldi rodaj dan sonra azalır diyorlar ama ne kadar doğru bilemem..

bildiğim kadarı ile yeni nesil araçların rodajı fabrikada yapılıyor,konu sahibi yanlış anlamasın ancak konuşma tarzına bakılırsa konu fake gibi görünüyor.

• Biraz daha takip edicem 155 km oldu araba biraz daha boyle devam ederse servise gitmek farz olur

• Benim 1.4 140 beygir turbo astra sedan 60 kurui yakıyor. Müsade et de insignia 170 beygir 0.70 kuruş yaksın.

• 4 ileri 1.6 b sınıfı ve c sınıfı araçlar 500 kuruş yakıyo insignia nında 600 yakması na şaşırmam ama 700 fazla havaların düzelmesiyle 550-600 düşecektir dahada azını beklemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

o motor 17lt yakamaz ne kadar sogursa sogsun....

Sadece soğuk hava demedim zaten

motor ideal ısıya ulaşmadan kısa mesafeli kullanıldığında bu kadar yakabilir

araç ağır ve tam otomatik vites

Alıntıları Göster
    Babanıza söyleyin gaza biraz az yüklensin, turbo araçlar gaza yüklenirseniz çok yakar. Ölçümü de 30-40 km gidip tekrar doldurup yapmayın. En az yarım depo kullanın aynı benzinlikten aynı pompadan tekrar doldurun. Hesapladığınız miktarın düştüğünü göreceksiniz..

• 1.6 dizel dsg jetta 2011 model 6 litre ile geziyoruz yaklasik 25 kurus. Arabanız rodaj sürecinde ve kış aylarının şartlarını da eklediğimizde normalden fazla yakması normal ama 17 litre anormal bir durum.

• Insignia'nin bu motorunu "ekonomik"olarak lanse ettiler. 1.6 SIDI bu mu ekonomi zaten eski insignia sahipleri de bundan cekiniyodu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.