Şimdi Ara

opel insignia kapı hoparlörlerinden ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. el yeni araç aldım opel insignia 2011 model 1.6 180 hp Navigasyon multimedya vs var araçta. Sorun şu aracı alırken bagajda subbuffer vardı (öyle pek ahım şahım birşey değil) Ben adama subbufer istemediğimi söyledim. Bagajın daraltmaması için satıcı bana aracın kapı hoparlörlerini daha iyisiyle değiştirdiğini söyledi ve küçük bir amfi alıp tak takarsan hoparlörleri kullanırsın demişti.

şimdi aracın ön tarafından ses geliyor radio vs calısıyor ama kapılardan ses gelmiyor. kapıdaki hoparlörleri doğrudan bağlayabilir miyim satıcının dediğine göre bagajda kablolar varmış ben kablo falan göremedim konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the jaja -- 7 Kasım 2013; 22:44:15 >

• yardım edecek kimse yok mu ???
  • bence aracini bi montaj ciya gotur baktir hangi seri companentler kullanilmis ona gore amplifikator secimi yapabiliriz ...

hangi ildesiniz ona gorede yonlendirme yapabiliriz
  • ilginize teşekkür ederim Bursa da yaşıyorum. Hele birde şu resimlere göz atın bakalım ne düşünüyorsunuz.

sadece kapılardaki hoparlörlerden ses gelsin yeter
     opel insignia kapı hoparlörlerinden ses  gelmiyor
  • Son olarak elimizde olan bütün malzeme iste bu
     opel insignia kapı hoparlörlerinden ses  gelmiyor
  • arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum yardım edin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: the jaja

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum yardım edin lütfen

gerekli herşey var amfi alıp gidebilirsiniz veya oradan bir amfi takarlar bence tesisatçıya git kablolar hazır aracı aldığım kişi amfisini çıkardı kabloları ellemedi buna 1 tane amfi takalım de

20 lira işçilik birde amfi takarsa max 200 liraya halledersin.

ben amfi alıyım onlar taksın dersen pioneer gm-6500f amfi al götür 10-20 liraya takarlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dacia Sandero gelen garip ses
    3 ay önce açıldı
    Audi A3 sunroof'tan gelen ses
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son çare öle yapıcam ama hocam bu iş amfisiz olmaz mı direk teyibe bağlantı yapamaz mıyım ses kalitesi o kadar önemli değil benim için.
    Bu kablolarla kalın olan kırmızı ve yeşil kabloya bütün hoparlörleri bağlasam gümlermiyiz ?
  • cok amator ne kadar saglikli olur yorum yapamam kolay gelsin ;)
  • Biraz araştırma yaptım mavi kutu deck çeviriciymiş ( hakkında da pek bilgim yok ) Kırmızı ve yeşil kablo da amfiye takılıyor ama ne işe yarıyor? Teyipten mi geliyor yoksa aküye mi bağlı onunla da ilgili bir fikrim yok
  • quote:

Son çare öle yapıcam ama hocam bu iş amfisiz olmaz mı direk teyibe bağlantı yapamaz mıyım ses kalitesi o kadar önemli değil benim için.
    Bu kablolarla kalın olan kırmızı ve yeşil kabloya bütün hoparlörleri bağlasam gümlermiyiz ?

kabloların herşeyin hazır bass takmıcam diyorsan ucuz amfiler var

http://www.atakantuning.com/Jameson-USA-6004-4-Kanal-Amfi,PR-179.html

bu amfi işini görür 20 liraya da taktır ben kullanıyorum 4 tane oval hoparlör çaldırıyor sıkıntı yok

• bygamer B kullanıcısına yanıt
    Hocam anfisiz yemez diyosan alcaz artık yapacak birşey yok.
  • quote:

Hocam anfisiz yemez diyosan alcaz artık yapacak birşey yok.

bence al diğer türlü sıkıntılı olur
  • Yorumları için herkeze teşekkür ederim.

İyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.