Bildirim
CHEVROLET CRUZE BENZİN VE SES YALITIMI SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emir24
Forumdaşlar bilenlere soruyorum gerçekten herkesin dediği kadar çok mu yakıyor bu araba belli bir miktar verebilecek biri var mı? Ve ses yalıtımına da çok kötü diyorlar. Sert süspansiyon, farklı yerlerinden gelen gıcırtılar. Yorumlarınızı bekliyorum
yakmıyor hacı abi. Ses yalıtımı fiyatına göre iyi. -
İçiyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kayınpedere 1,4 / 140hp / Sport Plus / Hatchback modelini almıştık. Aracı ben de kullandım bir kaç defa.
Ses yalıtımı çok kötü değil, ortalama.
Süspansiyonlar sert ve bozuk yolda biraz sesli çalışıyorlar, hatta bu konuda kendi aracım olan 307'den pek fark göremeyince ben de oldukça şaşırdım, 307'nin süspansiyonu da sert ve oldukça seslidir, yepyeni Cruze'da bu sertliği beklemiyordum.
Bayağı bozuk yola da girdim, kabinde çıtırdayan, gıcırdayan yer yoktu, bu konuda başarılı, fakat dediğim gibi süspansiyonlar biraz patırdıyor.
Fiyatına göre sunduklarına bakarsak genel anlamda başarılı bir araç.
Araç 6000 küsür km'de. En son kullandığımda kontrol etmiştim; yol bilgisayarında ortalama hız 49 km/h, ortalama tüketim ise 7,4 l/100km idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 1 Temmuz 2013; 16:16:08 > -
1,6 113 lüğünü istanbul yalova yalova istanbul karadan denedim.fazla yakıyor olabilir fakat gerçekten kasayı çekmiyor 124 lüğünüde test etmiştim 124 lük daha iyi gibi.gidiş geliş 500 km dolanma ile 550 km falan yaptım 100 tl lik lpg 50 tl likte benzin yedi çeyrek depoya yakın benzin vardı onuda kullandım çeyrek derken 10-15 litre filandır tahminimce içerdeki yakıt. giderken 130 140 km/h dönerken 160 170 km/h arası geldim.zaten dahada fazla gitmiyor uçak pisti lazım hızlanması için.
edit:yol tutuşu çok iyi aracın bunu belirtiyim.onun harici tıkırtı gıcırtı duymadım 1.450 kg aracın ağırlığı çok iyi yola oturuyor.içeri ses alması olayı 2010 civic le aynı ben fark göremedim motor sesini duymayı severim bir şikayetim yok o konuda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadillaccts -- 1 Temmuz 2013; 16:26:29 > -
otomatik 10 lt yakar lpg de 11 lt .
arka süspansiyonları sesli çalışır ve serttir .
yalıtımı zayıf ama 30 bin tl veriyorsun 2. eline bence daha iyisi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-HDI -- 1 Temmuz 2013; 16:32:31 > -
sakin kullanırsanız gayet az yakar.
Cruze çok yakıyor bir şehir efsanesi. 1.6 benzinli araç ne yakarsa cruze da onu yakar
onun haricinde ses yalıtımı kötü denemez, sınıfı standartlarında.
Gayet başarılı bir araç, alcaksanız tereddüt etmeden alabilirsiniz -
59000 km de olanı 3-4 gün kullanmıştım araç 2 yaşında idi. On konsol sert ve çukurlarda biraz tıkırdıyordu bazende torpido kapağı kendiliğinden açılıyordu. (Torpidoyu tutan diş esnemişti sanırım). Plastik üzerinde oldukça çizik ve defarmasyon vardı ve renk atmış gibi duruyordu. Araç klasik otomatikti ve yakıtı bana fazla gelmedi takriben 9 litre civarı tüketti. Yol tutuş iyi ses yalıtımı orta seviyede. Yol üzerindeki derin yamalardan geçerken bunu ciddi hissettiriyor daha bozuk yollarda suspansiyonun çalışma hareketlerini ve sesini araca yansıtıyordu maalesef. Bence konfor aranıyorsa şu haliyle alınası değil özellikle çok fazla sert plastik var kilometreler ilerledikçe hem renk verecek hem tıkırdıyacak gibi duruyordu. -
fiyatına göre en iyi araçlardan birisi bence cruze -
fiyat / performans + kalite = tek alınacak araç cruze. -
premium harici C segmentinde daha iyi yol tutan bir aile aracı olduğunu sanmıyorum. Yakıtı da LPG ile kullanıcaksınız, benzin ile binilmez. Oturaklı yere sağlam basan bir araç. 2011+ öneririm ikinci el düşünürseniz. Nedeni 2011 ve sonrasında 124 beygir motor var ve Cruise control standart. -
1.6 benzinli modelinden bahsediyorsak az yaktığı söylenemez fakat ses yalıtımı kötü değil, gayet iyi. -
Alinacaksa 1.4 Turbo alınmalı. Yaktigi kadar gider de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X