Şimdi Ara

opel insignia'nın artıları ve eksileri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
11.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @ webislander o karşılaştırır çünkü onlar @OverDrıve ve @ monastery,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 5 Kasım 2009; 13:28:08 >
  • aracın kasası bayağı bir başaralı yalnız, bu zamanda birçok ufak segmenteki ticari markalar neredeyse aynı güzellikte kasalar, kalite ve özellikleri sunuyor. bir ticari marka yılın ürünü seçildiğinde o ürün fiyat kalite performansına göre seçilir mesela isveç yat fuarında bir markanın yatı fiyatına göre sunduğu 40000avro luk fiyatıyla yılın yatı seçilmişti ama bu, binlerce, milyonlarca yatlardan daha kaliteli olduğunu anlamına gelmiyor. burada bütçesi düşük kişilerde yat sahibi olsun gibi mantık güdülüyor. opel de insignia ile kasası yüksek kasa, uygun fiyata, iyi bir araba sunmaya çalışan bir otomobil yapmış. bence olmuşmuya gelince, olmamış niye olmamış uygun çıkış fiyatı bu kalitede ki motora göre çok pahalı tarafsız opel kullanıcıları bilirki opel motor, şanzuman ve yürüyen aksam sunmaz görsellik ve özelliğe yüklenir. zaten bu otomobilin sıfır ve ikinci el fiyatları ciddi bir şekide incelenirseki ben nereyse günlük takip ediyorum inanılmaz bir düşüş, inanılmaz bir değer kaybı sergiliyor. 2 buçuk yıllık bir opel deneğiminden sonra opeli çok iyi tanıyorum. opel bir alman malı değildir bu kesinlikle unutulmamalı. amerikanın dünyadaki sömürgeliğini kazanca dönüştürmeye çalıştığı bu günlerde resmen america ikinci bir çin furyasını kendi ülkesi hariç tüm dünyayı bu kalitesiz otomobilleriyle zehirlemekte. bunları bir tarafa bıraktığımızda otomobil bir zevk işidir insan sevdiği beğendiği otomobili almalı. sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otherworld -- 5 Kasım 2009; 19:55:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: monastery

lagunaya niye çamur attınız şimdi anlamadım neyse
    quote:

Orijinalden alıntı: OverDrıve

quote:

Orijinalden alıntı: muratp87

geçen merivamı servise götürürken insigniayı da inceleme fırsatım oldu. içine bindiğimde gösterge panelinin çok kalitesiz olduğunu gördüm. basit plastik parçaları toplamışlar bir panel yapmışlar. reno laguna ile kıyas bile kabul etmeyecek cinsten. iç döşeme de hoşuma gitmedi. ayrıca 1.97 boy olmasına rağmen aracın içine gömüldüm resmen. ne önümü ne arkamı göremedim. manevra yaparken kullanıcısına sıkıntı çıkartabilir özellikle de acemi ise...

pozitif yönü ise dış tasarımı göz alıcı. motorları güzel...

binicisine iyi sürüşler...

Yanlışlıkla başka arabaya binmedin umarım...
    Gösterge paneli kalitesizse artık bu arabayı hiç konuşmayalım biz.
    Sınıfının en kaliteli parçalarına sahip bir araba,Hatta E sınıfına yakın kalitede.
    İçine gömüldüm demişsin.Adam koskoca elektrikli düğme koymuş oraya ayarla diye.Herkes zayıf değil sonuçta...
    Hele hele Lagunayla hiç karlışatırma bence.Çok komik oluyor...

opel insignia'nın artıları ve eksileri

Çamur atmadım yanlış anlaşılmasın.
    Aksine Laguna aşırı derecede sempati duyduğum bir araç.
    İç mekan kalitesi üst düzeyde.Ancak Insignianın iç kalitesi biraz daha iyi.

Bu arada;

@Robinson_Cruose;
    Ne demek istedin hocam?
    Anlamadım valla

Ne zararımızı gördünüz

• samimi bir itirafta bulunayım, 1,6 edition insignia almaktansa mevcut vectram ile gezmeyi tercih ederim. bence insignia alınacaksa cosmo ve 1,6 turbo alınmalı derim. evet yakar ortalam şehiriçinde 10 lt yakar ama 65 milyar verip çok yakıyo diyen adamın zaten insigniaya binmesi abes... gitsin tipoya binsin bence....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Torun

samimi bir itirafta bulunayım, 1,6 edition insignia almaktansa mevcut vectram ile gezmeyi tercih ederim. bence insignia alınacaksa cosmo ve 1,6 turbo alınmalı derim. evet yakar ortalam şehiriçinde 10 lt yakar ama 65 milyar verip çok yakıyo diyen adamın zaten insigniaya binmesi abes... gitsin tipoya binsin bence....

1.6 turbo edition'ın 1.6 turbo cosmodan farkı sadece donanım yönündendir. performans olarak farkı yoktur, yanlış bir bilgilendirme olmasın diye yazmak istedim.
  • arkadaş markası opel olması derken servisi kastetmiş galiba ki opellerin servislerinin namını insanların başına açtığı işleri çok duydum.Onun dışında insignia otomobil sınıfı değil üst klasman uçak diyebileceğimiz bir araç ben birkaç kere binip kullanma fırsatı buldum hem mercedes oturaklılığı hem de bmw nin performansı var araçta ki bu fiyata bence ilk düşünülecek araç.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.