Şimdi Ara

Opel İnsignia Yakıt Tüketim Değerleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
7
Favori
269.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşımda var 130 bg lik dizel 9.000 km ortalaması 8.9 lt. bugün birisi ile konuştom 1.6 t varmış satmış. 70 krş yakıyordu şehir içinde dedi.
  • yaz birader insignia 1.4 turbo ort. 7.8 lt. geneli sehir ici akici trafik....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

yaz birader insignia 1.4 turbo ort. 7.8 lt. geneli sehir ici akici trafik....

1.4 motor insignia da nasıl oluyor? Motor küçük olduğundan kasayı kaldırmada güçlükler var mı?
    Almayı düşündüğüm araçlar içinde bu araç. Tasiye edermisiniz? Bir de lpg montajını araştırdınız mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytn

quote:

Orijinalden alıntı: smg05

yaz birader insignia 1.4 turbo ort. 7.8 lt. geneli sehir ici akici trafik....

1.4 motor insignia da nasıl oluyor? Motor küçük olduğundan kasayı kaldırmada güçlükler var mı?
    Almayı düşündüğüm araçlar içinde bu araç. Tasiye edermisiniz? Bir de lpg montajını araştırdınız mı hiç?

http://forum.donanimhaber.com/m_54655093/mpage_4/f_/key_//tm.htm#54819774

Buyur konu burda foto video herşey var.......

• kardeş sağolasın. Görmemişim onu hiç. Şimdi inceliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytn

kardeş sağolasın. Görmemişim onu hiç. Şimdi inceliyorum.

Rodaj açma videolarını da ekledim tüketim herşeyi paylaştım.......
  • İnsignia 1.4 model için en doğru vites değiştirme hızları nelerdir acaba.Özellikle arabayı almamda verdikleri bilgilerle katkıları olan Doğan ve Muharrem arkadaşlardan cevaplarını istiyorum.Burada benim için önemli kriter arabanın az yakmasıdır.
  • arkadaşlar bu sınıfın en az yakanı avensisler.üstelik 55.ooo tl şehir içi 8.5 şehir dışı 5-6 lt yakıyor.132 beygir yeterli 160 tork da yetiyor.özellik olarakta insignalardan geri kalmaz. paranıza yazık etmeyin derim. zaten insigna saab dan calınan bir model motoru da öle
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkehan2003

arkadaşlar bu sınıfın en az yakanı avensisler.üstelik 55.ooo tl şehir içi 8.5 şehir dışı 5-6 lt yakıyor.132 beygir yeterli 160 tork da yetiyor.özellik olarakta insignalardan geri kalmaz. paranıza yazık etmeyin derim. zaten insigna saab dan calınan bir model motoru da öle

Sen kimin fake sisin?

Çok boş konusuyorsun. O aracı test ettim ben turbo beslemeli bir araca alıştıktan sonra bana çok boş geliyor.
  • 1lt benzin 5 tl neredeyse .100 km de 15 lt yakıyor turbo sayesinde....Birde türkiye yolarınde basacak yol var sanki....hesabını bilene bilader.....paran cok sa sorun yok o zamanda git oparaya BMW dizel al..boş ver opeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkehan2003

1lt benzin 5 tl neredeyse .100 km de 15 lt yakıyor turbo sayesinde....Birde türkiye yolarınde basacak yol var sanki....hesabını bilene bilader.....paran cok sa sorun yok o zamanda git oparaya BMW dizel al..boş ver opeli

15 lt yakıyor öylemi Sen çok 1.6 turbo kullanmışsın.

Ben stock 1.6 180 hp kullandım bayağı sert 11.4 lt yaktı. Chipli 210 hp versiyonunu kullandım (240 hp de olabliyor ama turboya zarar veriyor) onda da 12,5 lt yakıyordu araç.
  • Selamlar arkadaşlar 2.0 T 220 Hp Teknik özellik listesinde Ş.içi:14 Ş.Dışı:7 Ortalama: 9.7 Lt diyor sakin kullanımda 11 litreyi geçer mi ? Agresif kullanırsak 14'ü rahat geçeriz
  • Keşke şimdi alman yada japon arabaları yerine türk arabalarını konuşuyor olsaydık....alman arabalarını sevmiyorum çünkü türkiyede yatırım adına cakılı çivileri yok.dünyada bizden nefret edn en büyük ülke.... JAPONLARIN HEM YATIRIIMI VAR HEMDE BİZE ZARARI YOK ..ZATEN BMW , 1.6.120 HP VE 2000 184 HP DİESEL motorların lisansısnı hibrit teknolijisine karşılık TOYOTA ya Verdi.BMW motorunu toyotakalitesine ve uygun fiyata 2013 DE alabilecegiz.Toyota 1 yıl sonra piyasayı silip süpürecek söylemedi demeyin.
  • ya kardeş haya dünyasında yasamayın.... 1,6 180 beygir turbosu güçlü bir araçtan bahsediyoruz kasa agrılıgı tam bılmıyorum ama 1300-1450 ARASI birşey

arkadasım yazmışkı 25 kr yakıor km de abi kesinlikle inanmam ben bu aracı kullandım bızım alt komsuda var arac 500krs yakıor km de bide aradam gençde deil 52 yasında gayette pamuk gibi sürüyor tekirdaga gidip geldigindede 400krs yaktı diyor bende sürdüm sporta aldım aracı ya 15 dakka kullandım gözünle benzin cubuugunun ındıgını goruyorsun yapmayın arkadaslar 10/100 normal 1,6 araçlar yakıor bu arac turbolu 180 hp

bu aynen honda civic typer 35 krs yakıo demek gibi yada vti
  • quote:

Orijinalden alıntı: umpQelz

ya kardeş haya dünyasında yasamayın.... 1,6 180 beygir turbosu güçlü bir araçtan bahsediyoruz kasa agrılıgı tam bılmıyorum ama 1300-1450 ARASI birşey

arkadasım yazmışkı 25 kr yakıor km de abi kesinlikle inanmam ben bu aracı kullandım bızım alt komsuda var arac 500krs yakıor km de bide aradam gençde deil 52 yasında gayette pamuk gibi sürüyor tekirdaga gidip geldigindede 400krs yaktı diyor bende sürdüm sporta aldım aracı ya 15 dakka kullandım gözünle benzin cubuugunun ındıgını goruyorsun yapmayın arkadaslar 10/100 normal 1,6 araçlar yakıor bu arac turbolu 180 hp

bu aynen honda civic typer 35 krs yakıo demek gibi yada vti

Aracın net ağırlığı üstad 1650 kg civarında 1.6 turbo insignia için. Tüketim konusunda haklısın benim 1.4 turbo insignia 30-35 krş arası yakarken normal kullanımda bu araç için hiçbirşey çünkü devir çevirmeyi çok seviyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

Selamlar arkadaşlar 2.0 T 220 Hp Teknik özellik listesinde Ş.içi:14 Ş.Dışı:7 Ortalama: 9.7 Lt diyor sakin kullanımda 11 litreyi geçer mi ? Agresif kullanırsak 14'ü rahat geçeriz

Sen sakin kullanımda Şehir için 14 Lt yi gör , öp başına koy...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Selamlar arkadaşlar 2.0 T 220 Hp Teknik özellik listesinde Ş.içi:14 Ş.Dışı:7 Ortalama: 9.7 Lt diyor sakin kullanımda 11 litreyi geçer mi ? Agresif kullanırsak 14'ü rahat geçeriz

Hocam 14 diyor ama braz insignia forumlarini inceledim 11 litreyi yakalayanlar var yeni motorlar geldi 2.0 Diesel 195 Hp 4x4 2.0 T 250 Hp 4x4 Bu bnzinli motor Sehir ici 11.6 Sehir disi 6.5 Karma 8.4 bence rakamlar makul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 14 diyor ama braz insignia forumlarini inceledim 11 litreyi yakalayanlar var yeni motorlar geldi 2.0 Diesel 195 Hp 4x4 2.0 T 250 Hp 4x4 Bu bnzinli motor Sehir ici 11.6 Sehir disi 6.5 Karma 8.4 bence rakamlar makul

Hem Turbo , Hem benzinli , Hem 4x4 , Hemde 250 Hp olacak şehir içinde 11.6 Lt tüketecek... Sen inanma hocam o rakamlara.... 1.2 TSI araçlar bile fabrika verisini tutturamıyor şehir içinde , bu senin dediğin araç imkanı yok o verilere ulaşamaz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hem Turbo , Hem benzinli , Hem 4x4 , Hemde 250 Hp olacak şehir içinde 11.6 Lt tüketecek... Sen inanma hocam o rakamlara.... 1.2 TSI araçlar bile fabrika verisini tutturamıyor şehir içinde , bu senin dediğin araç imkanı yok o verilere ulaşamaz...

Suanki veriler 2.0 Turbo benzinli motor icin bnce makul sonucta 1.5 ton araba 1.6 180 likler sehirici 10 lt yakiyor

• İnsignia 1.6 Turbo nun fabrika verisi şehir içi tüketim değeri bile 10.7 LT 2.0 Turbo ise 14.3 Lt lik şehir içi tüketimi var.Dikkat et bunlar fabrika verileri

Arkadaşlar bu araçlar da makul tüketim değerlerini beklemek hayal ötesi bir durum... Benzinli motorlarda zaten Opel in geçmişten beri gelen bir savurganlığı var yakıt tüketimleride.. Hani Japon motor teknolojisi kadar ileri değiller..

O yüzden araçların fabrika tüketim değerlerine bakıp ta , Aaaaa az yakıyormuş bu cüssesine rağmen diyip aracı aldığınızda o yazan rakamlara ulaşamadığınız zaman hüsrana kapılmayın....

Bu sadece Opel için geçerli bir durum değil yanlış anlamayın... Bu zamana kadar çeşitli tip ve markalarda onlarca araç kullandım. Fabrika verilerini güncel kullanımda da tutturan sadece tek bir benzinli otomobile rastladım Honda Jazz... Bunların dışında kullandığım "Benzinli" motora sahip hiçbir aracım fabrika verilerine ulaşamadı "Şehir içi" Tüketim değerlerinde

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.