Şimdi Ara

Opel Insignia'yı nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
2.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: obmann

Valla benim bildiğim bu insignialar ilk ciktiginda 100 binlerde felandi sonra 60'lara düştü simdi daha ucuz. Yanlisim varsa duzeltin oyle hatirliyorum.

Şu anda alanlara üste para veriyorlar.

Şaka şaka.

Çok güzel araç, beğeniyorum ama.

Bu aracın en büyük sorunu yakıt değil.

Yakıtı içmesi değil.

Yakıtı tsunami gibi bir anda yok etmesi.

Hic denemedim dogrusu ama sadece fiyat bazindan yaklastim olaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni kasalarin arka far grubu hosuma gitmedi nedense... eger ki bi araba alacaksam 0 yada 2.el ilk bakacagim markadir opel.. ve insignia alirsin 2.0 motor benzinlisini yada opc donanimini alirim....

Insognia larin genel olarak kronik sorunu cok yakmalari. Her modelin bi serisinde sorun cikabilir...

• Herkese iyi geceler.
    Umarım rüyamda özel aracım Laguna ııı'e bir mazot denizi bulurum.

Bir yandan da seviniyorum.

Ya benzinli olsaydı.

Bu sefer benzin okyanusu bulmam gerekirdi.
  • İçiyor araç. Daha nasıl bir kronik sorun olsun. Tam düşmana hediye edilecek araç

Tasarim+donanim+konfor+fiyat+performans ise harika. Kaslı arabaları severim

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

quote:

Dış görünüşünün heybetinden ve sportifliğinden etkilenmeyen yok gibi.

Dar ve basık iç mekanıyla neredeyse C sınıfındaki araç.

Arkada ise neredeyse B sınıfında.

Fakat. Spor ve güçlü görünüş insanın adrenalına tavan yaptırıyor.

Gelelim asıl konuya.

Yakıtını karşılayacak bir yakıt barajınız olması gerekir.

Arkada B sınıfıymış peh peh amma güzel salladiniz passatdan tek eksisi arka baş mesafesi biraz daha alçak oda c sütünü eğik olduğu için tasarimdan ötürü cok uzun boylu degilseniz sıkıntı çıkarmaz

Evet. Kesinlikle doğru.
    Arkada neredeyse B sınıfı.

Yani D sınıfına layık görülmeyecek türden.

Boyunuzun uzunluğu önemli değil, önemli olan sizin ve bütün yolcuların orada D sınıfına uygun şekilde, kendilerini rahat hissetmeleri.

D sınıfı ve spor diye lanse edilen İnsignanın arka koltuğuna ezilip-büzülüp oturmak mı sallama mesaj.

• r0x kullanıcısına yanıt
    1.6 benzin vista
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1371

merhaba arkadaşlar araba alma arefesindeyim.insignia almayı düşünüyorum ancak kronik sorunları var diye okuyorum.yenisini çok güzel yapmışlar kararsız kaldım.ne yapalım?
    kullanan veya sahibi olan varsa yorumlarlarsa sevinirim.teşekkürler

çok yakar ..eniştemin var gayet konforlu güzel ses asla yok içerde güzel kaçar ama 2. el piyasası düşük eniştem satıp yenı model arabalardan birini almaya calışıyor ve araçta kaza değişen boya hiç birşey yok full+full paket sunrof ta var fakat çok içiyor diye istediği fiyatı yaşadığı şehirde varmıyorlar
  • quote:

Dış görünüşünün heybetinden ve sportifliğinden etkilenmeyen yok gibi.

Dar ve basık iç mekanıyla neredeyse C sınıfındaki araç.

Arkada ise neredeyse B sınıfında.

Fakat. Spor ve güçlü görünüş insanın adrenalına tavan yaptırıyor.

Gelelim asıl konuya.

Yakıtını karşılayacak bir yakıt barajınız olması gerekir.

Bir alt kasa 1.6 180 hp insignia ya sahibiz. Ankara içinde dur kalklı trafik olmadan 8.7 lt ortalama tutturdum. Bence bu motor ve kasa için gayet ideal bir tüketim.
  • Gerçekten yakıtı inanılmaz abartılan başka bir araba daha yoktur.
    1.4T sahibim s içi 8.5 normal kullanım yakmakta.Size soruyorum passat 1.4 122 ne yakıyor veya mondeo 1.6 veya diğer d segment benzinli araçlar ? 6 lt mi güldürmeyin kendinizi.
    1.6T 180 hp motorlar biraz eski teknoloji oldugu için millet basınca yakıyordu. Ama passat cc,mercedes c180,passat 1.4tsi 160 hp ne yakmakta ş içi ? 5 lt mi .
    Arkadaşlar 180 hp 1600kg 245/45r18 lastik rbatlı bir arabadan bahsediyoruz milletin altında 180hp olunca durmadan gaza gelip basıyorsa 10-12 lt ler yakılıyorsa bu çokmudur.
    Milletin altında 1.4,1.6tdi fındık kadar arabalar var ona göre çok yakıyor tabi sen devam et sagdan sagdan gitmeye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni 1.6 dizel motorunu koymadıktan sonra almam ben. Arkadaşım benzinlisini kullanıyor. insignia ile 350 tl lik benzin harcadığı yolda, corolla dizel ile 170 tl harcadığını söylüyor.
  • Bırak insignia yı Passat al.

• naturalman3 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşınızın aracı hangi motor.
    1.6 mı 1.4 mü,dediğiniz farkın olması için iki aracında full ş içi trafikte kullanılması gerek.
    Kendi aracımdan örnek verirsem 90 sabit hızla ş içi 4.7-5lt arasında tüketim sergiliyorum,
    Sabit 120 ile 6.5 civarı.Toyotada ş dışı sabit 120 5lt yaksın ki daha fazla yakar

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1371

peki arkadaşlar 1 sorum daha olacak. 1.4 motor olanın performansı çok mu kötüdür?Bunu şu açıdan soruyorum bir önceki aracım nissan qashqai idi ve araba bildiğiniz hantaldı ve yokuşu çıkarken aşırı zorlanıyordu

Vallahi 1.4 T kullandım bana çekişi 1.8 2.0 atmosferik gibi geldi hocam.Toyota Avensis 1.6 ya göre çok iyi gidiyor araç .Hatta avensisin 2. viteste çıktığı köy yolunda insignia 3. viteste çok rahat çıkıyordu... Tabi buna Turbo nun faydası diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 12 Ağustos 2014; 12:29:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSaFeL

Araçtan beklentilerinizi, ne şartlarda kullanacağınızı, sıfır mı ikinci el mi alacağınızı, ve bütçenizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Sizin için önemli olan yakıtsa, 1.4 L 140 beygirlik orta donanım sıfır km fiyatı 2013 model için bayiye göre 66 ile 70 bin arası değişiyor. Ama dolu olsun güçlü olsun otomatik olsun derseniz 90 bin lirayı buluyor. Araç tam uzun yol ve konfor arabası. Bu demek değil ki şehiriçine uygun değil, tam tersi şehiriçinde de çok çevik. Tabi bunun karşılığı yakıt oluyor malum. Araç düzgün yollar düşünülerek tasarlandığı için motorun altında karter koruması yok. Aracı alırsanız taktırmanızı öneririm. Ben henüz taktırmadım :D

Yakıt konusuna gelirsek, kendi 1.6 L 170 beygir düz vites aracım için konuşuyorum, yoğun trafikte 10 litreyi gözden çıkarın. Şehirdışında sağ ayağınıza hakim olabilirseniz çok rahat 6 litrenin altına düşüyor. Ben 90 km sabit hızla 5.3 L yakmıştım. Tabi otoban koşullarında bu pek mümkün değil, yakacağı 6.5-7 L olur.

Şimdiden alacağınız araç hayırlı olsun.

Karter korumasının olmamasını yeni öğrendim fakat ön tarafı çok alçak değil kanımca.

• Hijacke-R kullanıcısına yanıt
    Çekişi gerçekten 1.4T nin yeterli tatminkar seviyede hem yakıtı normal hem gidişi gayet güzel turbonunda etkisi var dediğiniz gibi kullandığınız avensis hangi kasaydı acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxioushelminth

Çekişi gerçekten 1.4T nin yeterli tatminkar seviyede hem yakıtı normal hem gidişi gayet güzel turbonunda etkisi var dediğiniz gibi kullandığınız avensis hangi kasaydı acaba.

Avensiis 2 hocam.
  • quote:

Arkadaşınızın aracı hangi motor.
    1.6 mı 1.4 mü,dediğiniz farkın olması için iki aracında full ş içi trafikte kullanılması gerek.
    Kendi aracımdan örnek verirsem 90 sabit hızla ş içi 4.7-5lt arasında tüketim sergiliyorum,
    Sabit 120 ile 6.5 civarı.Toyotada ş dışı sabit 120 5lt yaksın ki daha fazla yakar

Belki arkadaş biraz abartarak da anlatmıştır :) Ama performanslı kullanır aracını. 1.4 turbo motor kullandığı araç. Uzun yolda harcadığı miktardan bahsetmişti.
  • bi an kahvedeki amcaların yazdığını sandım kimse rakam vermiyo içiyo diyor herkes çevreden duyduğunu yazıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: obmann

Valla benim bildiğim bu insignialar ilk ciktiginda 100 binlerde felandi sonra 60'lara düştü simdi daha ucuz. Yanlisim varsa duzeltin oyle hatirliyorum.

Şu anda alanlara üste para veriyorlar.

Şaka şaka.

Çok güzel araç, beğeniyorum ama.

Bu aracın en büyük sorunu yakıt değil.

Yakıtı içmesi değil.

Yakıtı tsunami gibi bir anda yok etmesi.

hahaha

• quote:

Milletin altında 1.4,1.6tdi fındık kadar arabalar var ona göre çok yakıyor tabi sen devam et sagdan sagdan gitmeye

arabam eşek gibi kocaman, 1.6 tdi motoru var, hiç de kimse sağdan gitmeme sebeb olamadı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.