Şimdi Ara

Opel Insignia'yı nasıl bilirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
2.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhan1371

merhaba arkadaşlar araba alma arefesindeyim.insignia almayı düşünüyorum ancak kronik sorunları var diye okuyorum.yenisini çok güzel yapmışlar kararsız kaldım.ne yapalım?
    kullanan veya sahibi olan varsa yorumlarlarsa sevinirim.teşekkürler

kardes arac almadıyssan yeni kasasını alderim bende 1,6 170 hp manuuel var gayet de ii şehir ici arac 8,3-8,9 lt 100 km de araç icin gayet yeterli

bi yakıt ici yo diolarya yakıtı pipeti takıp hüpürtetiyor dememişler bitek yeni kasa insignia icmiyo sadece ihtiyacı kadar olan yakıtı harcıyor gir insignia formuna bak resimlere bak ne yaktı orda ispatlı

bende fullu war hec arıza falan cıkarmadı allahta cikarmaz insallah nsyiye git bi test sürüsü yap derim kardesim

aracı bnmeden sürmeden anlayamassın millentin sölediklerinden

adamalr bi yakıyo dio okadar oda eski kasası yenisi deil

saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxioushelminth

Gerçekten yakıtı inanılmaz abartılan başka bir araba daha yoktur.
    1.4T sahibim s içi 8.5 normal kullanım yakmakta.Size soruyorum passat 1.4 122 ne yakıyor veya mondeo 1.6 veya diğer d segment benzinli araçlar ? 6 lt mi güldürmeyin kendinizi.
    1.6T 180 hp motorlar biraz eski teknoloji oldugu için millet basınca yakıyordu. Ama passat cc,mercedes c180,passat 1.4tsi 160 hp ne yakmakta ş içi ? 5 lt mi .
    Arkadaşlar 180 hp 1600kg 245/45r18 lastik rbatlı bir arabadan bahsediyoruz milletin altında 180hp olunca durmadan gaza gelip basıyorsa 10-12 lt ler yakılıyorsa bu çokmudur.
    Milletin altında 1.4,1.6tdi fındık kadar arabalar var ona göre çok yakıyor tabi sen devam et sagdan sagdan gitmeye

Volkswagen CC ile performanslı kullanımda (o da aman aman değil) 16 litre yaktığım oluyor,sakin kullanımda 8,9 felan.Insignia yakıt konusunda CC ye göre makul bile sayılabilir.

• Yakıt konusunda endişesi olanlar için fabrika çıkışlı lpg opsiyonu getirmişler bu sene
  • Deri koltuklu olanin rahatligi nasil bilmiyorum ancak kumas olaninin arka koltugunda kisa sure bulundum. Koltuklar odun gibi helede o bas dayama yeri nedir arkadas sanki icine tas koymus ustune kumas kaplamislar.
  • Turbobenzina kullanıcısına yanıt
    Baya yakıyormuş ben bu kadar bilmiyordum çokta masum konuşuluyor forumda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Baya yakıyormuş ben bu kadar bilmiyordum çokta masum konuşuluyor forumda

Araba güzel,sürmesi keyifli ama ayağının ayarını bilmeyip basınca 16 litrelere çıkması işten bile değil.

Zaten turbo benzinlilerin kaderi bu hepsi basınca çok yakıyor ama sanki bazı araçlar yakmıyorda.
    Bizimkiler çok yakıyor gibi bir ortam oluşturuluyor.
    Aracımın aldığımdan beri verisi 8.5lt değişmedi.

• uçak uçak
  • quote:

Zaten turbo benzinlilerin kaderi bu hepsi basınca çok yakıyor ama sanki bazı araçlar yakmıyorda.
    Bizimkiler çok yakıyor gibi bir ortam oluşturuluyor.
    Aracımın aldığımdan beri verisi 8.5lt değişmedi.

Şunu çok net söyleyebilirim ki Opel'lerin 1.4 ve 1.6 turbo üniteleri hakettiği kadar yakıyor,fazlası değil,Ben de sizin gibi 1.4T kullanıyorum,CC babamın aracı,ben Astrada şehiriçi sakin 7.6 litreyi ve daha aşağısını gördüm,ve zaten süreklide bu şekilde oluyor tüketim,E bakıyorum araç 140 beygir,güçlü yani,kasa ağırlığı 1.5 ton,D segmenti ağırlığı neredeyse,bu araç daha ne kadar yakabilir ki?Aynı şekilde Insignia,1600-1700 kilo arası bir ağırlığı var,180 beygirlik ünite var ve 12 litre yakması olay konusu olmuş,Bugün kıçı kırık 1.6 C segmenti atmosferik araçlar zaten 12 litre rahat yakıyor,Insignia gibi bir araçta heleki 180 beygirse 12 litre dert edilmemeli,ha dert ediliyorsa da bok atmak yerine binmesin bütçesi dayanmayan o araca,bu kadar basit

Dediklerinizin tamamına katılıyorum.
    Aynı düşüncede insanların olduğunu bilmek rahatlattı beni
    Benim aracımın mesela ruhsatta 1570kg geçiyor ağırlığı ama yakıtı çok iyi 8.5 ş içi ş dışı hızınıza göre 5-6-7 arası değişiyor.
    Sizde aynı motoru kullandığınız için az çok tahmin edersiniz zaten tüketimimi.
    Hele 180 bg benzinli araca binip 8-9 lt yakmasını bekleyenler var B segment polo gti bile ş içinde 10 dan aşağı yakmıyor ki ağırlığı ne kadar.
    Dediğiniz gibi bütçesi yeten binsin ama dizel araçtan geçen veya şu kadar kuruş yakarmıyım muhabbetine giren adam 180 bg
    Düşünmesin 1.4T düşünebilir mesela en azından 3 lt kafadan yakıt farkı var

• gokhan1371 G kullanıcısına yanıt
    Eskisi çok içkiciydi yenisi daha tutumlu olmuş az içiyo ama daha az gidiyo.Konfor yalıtım iyi ama arka koltuk tavanı basık viraj performansıda yerinde yakıt hariç esklirinde sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Dış görünüşünün heybetinden ve sportifliğinden etkilenmeyen yok gibi.

Dar ve basık iç mekanıyla neredeyse C sınıfındaki araç.

Arkada ise neredeyse B sınıfında.

Fakat. Spor ve güçlü görünüş insanın adrenalına tavan yaptırıyor.

Gelelim asıl konuya.

Yakıtını karşılayacak bir yakıt barajınız olması gerekir.

Aşırı abartı ve İnsignia'dan bihaber bir yorum.
  • İnsignia güzeldir de yakıtını karşılarsan güzel,fakir mahmut gibi gelip yahüyür bu yav diyen gitsin 1.5 deyceyi daçya alsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

İnsignia güzeldir de yakıtını karşılarsan güzel,fakir mahmut gibi gelip yahüyür bu yav diyen gitsin 1.5 deyceyi daçya alsın

kardesim o dedin dacianın 1,4 benzinlisi var bende allah war yukarda lpg de az yakıyo benzini bilemecem simdi yıllar warki benzinli ilk calısma haricinde binmedim arca hep tüplü sürdüm bu araclar yakar

insignia nında 1,6 170 hp si var manuel

+ dizel araclarda yakar bana dier yakıt yazan arkadaslar sunu söledsin a-b ve c segmentinde ucuz olanlarını söylüyom dizel olup 1,6 motorlaı 6-7 lt ort asa gı yakan varmıdır sehir icinde onu merak ediom

adamlar yazmıs yakıtı cok

bi yakıt ici yo diolarya yakıtı pipeti takıp hüpürtetiyor dememişler bitek yeni kasa insignia icmiyo sadece ihtiyacı kadar olan yakıtı harcıyor gir insignia formuna bak resimlere bak ne yaktı orda ispatlı ama adamlar arkadasından yakıyo lafını duyuyorlar kulanmıyo test sürüsüde yapmıyo sonra bunlar böole benim icinde dier kullanmadım araclar cok yakıyo ona nedicez uzanamadın araca laf etmicekler dimi kardesim

bu aracı bırak benim dien en az yakan aracın bile gazını kökle dibine kadar ve yaktını gör aaa yakıyomus desinler sonra abi ben b sekmentinde
    hb arac bindim dizel arkadas gaza bi bastı arac 17 lt yazdı ekrana

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muti1 -- 6 Eylül 2014; 13:42:21 >

• Yeni kasada 1.4 turbo ve fabrikasyon lpg var. Bakın isterseniz. Müthiş kombinasyon.

• lpg gelmiste bu 1.4 motor 1 kişii artı ful yakıtla 1750-1850 kiloya cıkan arac ağırlığını kaldırabilecekmi yakıtı fazla yakar gibi geliyo lpg de olsa ben mi yanlıs düsünüyom yosa bu 1.6 alsa dicem ii olur ......

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muti1 -- 8 Eylül 2014; 11:12:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Milletin altında 1.4,1.6tdi fındık kadar arabalar var ona göre çok yakıyor tabi sen devam et sagdan sagdan gitmeye

arabam eşek gibi kocaman, 1.6 tdi motoru var, hiç de kimse sağdan gitmeme sebeb olamadı

Maşallah.

• Konu açacaktım gerek kalmadı şuan 2010 model 180 beygirliğin içindeyim. Asfaltta uçak mübarek ama köy yollarında süspansiyon çok çok kötü bi kasisten geçtik mi direk içimizde hissediyoruz

• quote:

quote:

arabam eşek gibi kocaman, 1.6 tdi motoru var, hiç de kimse sağdan gitmeme sebeb olamadı

Kararan dikiz aynası şart. O sellektörlere hele hele akşam vakti dayanılmaz ;)

İroni yaptığınızı düşünüyorum..

• quote:

Kardeşim yanılmıyorsam eski ve yaşı 30 un üzerinde bir üyemizsin, Passat büyük ama 250Nm de ciddi bir rakam hem de 6 ileri şanzımana sahip, çok takılma böyle atışmalara derim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.