Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.977
Cevap
37
Favori
346.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Umur Ulaş

2004 Model Enjoy Spor Paket Gümüş Gri

Aracın her şeyden evvel iç hacim genişliği insanı cezbediyor. Rahatlık denilince akla gelecek ilk araçlardan biri en büyük sorunu direksiyon kutusundan arada bir gelen tıkırtı. ( o kadar kusur kadı kızında da olur )
    Onuda araçtaki diğer donanım özellikleri hissetmiyor bile...

Yakıt konusunda ise şehir içi yakıt tüketimi normal seviyede ama şehir dışında göz ardı edilemeyecek kadar cimri. ( 1.6 ECOTEC 101 hp motor için )

Kısacası Meriva SÜPER !!!

Bu arada beni de gruba eklerseniz sevinirim.

üye olmak ya da daha doğrusu imzasında opel merivacı olduğunu göstermek isteyenler, profilim kısmından imza ayarların girerek
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/86/d2/fa/86d2fa887f20e76a9d2dea4b3a6533ad.jpg[/image] 
    [b] [link=http://forum.donanimhaber.com/m_21468650/tm.htm][color=red]>>>TAKIM OPEL MERIVA<<<[/color][/link][/b][/center]

yazarlarsa iyi olur.

• Merhaba imzamı değiştirdim Bende 2004 1.6 meriva var standart paket şimşek gri arabamdan oldukça memnunum bütün arkadaşların sıkıntılarının aynısı bende de var direksiyon camdan çıt çıt ses vs Beni en çok rahatsız eden husus aracın teybi car3000 sanırım kaset radyo çalar auto reverse bile yok acaba arkadaşlardan aracın teybini değiştiren varmı mp3 dvd çalar lı mesala ön konsol ile en uyumlu model hangisi olur acaba?
  • imza çok güzel oldu teşekkürler
  • slm herkese 1.6 meriva enjoy almayı düşünüyorum herkes arabadan memnun anladığım kadarıyla bana biraz fazla yakıyor gibi geldi lpg'de ne kadar yakıyor.
  • bu topiği biraz geç farkettim:)) 3 yıldır meriva kullanıyorum. aracım 2005 model 1.6 essential..

alacaklara bir fikir versin diye biraz yorum yapayım:))

önce sevdiğim yönleri :

1-Yüksek oturuş pozisyonu( binen bütün kızlar hasta oldu buna:)) )
    2-Koltuklar katlandığında oturma odam büyüklüğünde iç hacim:))
    3-Sağlam kaporta ve boya
    4- kalabalık aileler için süper bir araba

sevmediklerim:

1-direksiyondaki insanı delirten tıkırtı( 30 binde izolasyonla çözdüm fakat 60 binde direksiyon kutusunu değişmem gerekti)
    2- 1.6 benzinli için yüksek yakıt sarfiyatı ortalama 0,25 ytl.
    3- Görüşü zorlaştıran ön cam barları(özellikle sola dönüşte kabus gibi)
    4- Malzeme kalitesi çok iyi değil.

iyi sürüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miro11 -- 2 Ocak 2009; 16:25:13 >
  • malzeme kalitesi neye göre kötü anlam veremedim ama
    amortisörleri harika
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

malzeme kalitesi neye göre kötü anlam veremedim ama
    amortisörleri harika

şöyle kötü: koltuğa su dökülse leke yapıyo ve kolay kolay çıkmıyo.. daha 2 . ayda arka tarafta arada bulunan adöşeme kaplaması 10 yılıdrı kullanılıyormuş gibi gözüküyor...3 yıl oldu alalı nerdeyse bütün farlar tek tek değişti 2 ayda bir başka bi far göçüyo ne bu ya lastik değilki kullanım hatası diyesin ..bunun gibi bir çok sorun .. tabi bunları yazarken aklım ahep toyota, vw, mercedes gibi ömürlük parçalara sahip arabalar aklıma geliyor..

ama ben yinede seviyorum arabamı... o ayrı konu tabee

• slmlar bende de 2004 meriva njoy+sp 1.6 siyah renk var sunroofları çok hoşuma gidiyor özellikle arka koltuktan oturup izlemek insanı çok rahatlatıyor İlk sürerken çok zor geliyor özellikle burunsuz oluşu nedeniyle yadırğıyor insan bendeki birkere problrm çıkardı oda direksyom beyin problemi tam arıza çıkardı onuda değiştirmek gerekti halletmek zorunda kaldım yoksa şahin direksyonu gibi oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: samstag
    şahin direksyonu gibi oluyor

• valla arabamız diye demiyorum tank gibi sağlam araba,

sınıfında ondan daha atak bence yok.1248Cc ile süper kakış yapıyor.bunun yanında da dizel 1.3 vergisi 196 YTL 2009 oacak son

• İşte bu bizim canavar !!!!!!

15.750 km de 2008 model....

1.3 CDTI enjoy+sport paketli .....

75 beygir + mp3 ve 3.5mm ses aktarımlı 7 haporlöre sahip ...

bütün parçaları fabrika çıkışlıdır ( orjinaldir).15.000 bakımıda yapıldı 340 YTL tuttu.

sizce bugün satsam ne kadar eder ?

==Opel MERİVA'cılar buraya==

• mga93 ün resmi, gerçekten hoş gözüküyor. yakıt tüketimi hakkında biraz bilgi verirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miro11 -- 17 Ocak 2009; 11:41:25 >
  • yakıt tüketimi 160-150kr full depo ile 800-850 km şehir içi yapılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 18 Ocak 2009; 20:20:10 >
  • taliplisis yok galibaaa
  • quote:

valla arabamız diye demiyorum tank gibi sağlam araba,

sınıfında ondan daha atak bence yok.1248Cc ile süper kakış yapıyor.bunun yanında da dizel 1.3 vergisi 196 YTL 2009 oacak son

Çok esprili birisiniz gerçekten...

• quote:

Orjinalden alıntı: Egé

quote:

Çok esprili birisiniz gerçekten...

ıspatla o zaman

• arkadaşlar merhaba,
    ben de bir meriva hayranı olarak aranıza katılmak istedim.
    meriva hayranıyım amma malesef maddi yetersizliklerden şimdilik bir merivamızyok
    şimdilik sadece hayran hayran seyrediyoruz

ileride inşallah belimizi biraz doğrultursak niyetimiz ve hayalimiz bir meriva almak.

hayranlığımızın sebebi merivanın dış ve iç tasarımı. cok hoşma gidiyor her ikisi de.

pek bir bilgiye sahip de değilim esasen. ne kadar yakar (1.6 benzinlisi veya Lpglisi), bakımı pahalı oluyor mu, yedek parçaları çok mu pahalı?

bir de ben arabanın içine ses alıp almamasında biraz hassasım. merivalar içine sesi çok alıyor mu?

bu hayran kardeşinizi aydınlatırsanız memnun olurum. Eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: dilibikarar

arkadaşlar merhaba,
    ben de bir meriva hayranı olarak aranıza katılmak istedim.
    meriva hayranıyım amma malesef maddi yetersizliklerden şimdilik bir merivamızyok
    şimdilik sadece hayran hayran seyrediyoruz

ileride inşallah belimizi biraz doğrultursak niyetimiz ve hayalimiz bir meriva almak.

hayranlığımızın sebebi merivanın dış ve iç tasarımı. cok hoşma gidiyor her ikisi de.

pek bir bilgiye sahip de değilim esasen. ne kadar yakar (1.6 benzinlisi veya Lpglisi), bakımı pahalı oluyor mu, yedek parçaları çok mu pahalı?

bir de ben arabanın içine ses alıp almamasında biraz hassasım. merivalar içine sesi çok alıyor mu?

bu hayran kardeşinizi aydınlatırsanız memnun olurum. Eyvallah

valla çok hassas isen toyota al derim ama kiii
    motor sesi hoşuna gidiyorsa o ayrı. ama yoldaki sesleri çok az alıyor.
    bende cdti var o yüzden motor sesi hoşuma gidiyor ve çok memnunum.
    altı yüksek oluşu tam benim istediğim gibi çok ideal.
    150 kr yakıyor.800* 850 km şehir içi yakıyor.uzun yola daha çıkmadık.

şunuda unutmamak gerek kriz biterse yeni kasası gelme ihtimali çok yüksek.eğer kriz sert devam ederse 2011 bulacaktır.nırmalde yeni kasa bu sene gelmesi gerekiyordu.ancak sert kriz nedeniyle sadece INSIGNA modeli geldi.vectra modeli bitti.
    ben opelde çalışıyorum oradan kesin konuşuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 23 Ocak 2009; 23:59:26 >

• yok canım artık bu kadar abartmaya lüzum yok. Sınıfının en ağır kanlısı bence. 0-100'e hızlanmasını sizinde bildiğiniz gibi 17.4 snde tamamlıyorki kuş serisi arabalar bile ilk kalkışta geçebilir.

Bizim milletimiz ayrı yahu, bir şeyi aldımı tam alıyor tam sahipleniyor...

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: muratp87

yok canım artık bu kadar abartmaya lüzum yok. Sınıfının en ağır kanlısı bence. 0-100'e hızlanmasını sizinde bildiğiniz gibi 17.4 snde tamamlıyorki kuş serisi arabalar bile ilk kalkışta geçebilir.

Bizim milletimiz ayrı yahu, bir şeyi aldımı tam alıyor tam sahipleniyor...

quote:

kullanmana bağlı

sahiplenmeyenler utansın heee

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.