Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.977
Cevap
37
Favori
346.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fseyran

Merhaba Merivacılar...

Ben bugün 2006 model 1.3 dizel 47 binde enjoy + spor paket meriva aldım..19.500 tl..sizce fiyatı uygun mu? çok hoşuma gitti..daha önce benzinli kullanıyordum..size sormak istediğim kaç binde vites değiştirmem gerektiği..bugün 2.5 3 bin arası vites değiştirdim...deviri uygun mudur?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar arabanızla en yüksek ulaştığınız hız nedir.? model yılı motor sınıfınıda belirtebilirmisiniz.?

yada keşke meriva almasaydımda ya da iyi ki merivayı almışım dediğiniz anlar nelerdirrr ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mga93

arkadaşlar arabanızla en yüksek ulaştığınız hız nedir.? model yılı motor sınıfınıda belirtebilirmisiniz.?

yada keşke meriva almasaydımda ya da iyi ki merivayı almışım dediğiniz anlar nelerdirrr ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba. ben de 2. el bi meriva arıyorum. 2005 model 1.3 cdti essentia buldum bi tane. 87000 km.de. aile aracı.18000 tl ye bırakıyor. ne diyorsunuz bu araca. fiyatı uygun mu? kilometresi biraz fazla gibi. bu modeli pek tanımadığımdan beni aydınlatırsanız sevinirim. teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: beatrixkido

arkadaşlar merhaba. ben de 2. el bi meriva arıyorum. 2005 model 1.3 cdti essentia buldum bi tane. 87000 km.de. aile aracı.18000 tl ye bırakıyor. ne diyorsunuz bu araca. fiyatı uygun mu? kilometresi biraz fazla gibi. bu modeli pek tanımadığımdan beni aydınlatırsanız sevinirim. teşekkürler.

Alıntıları Göster
    benim araba 2004 benzinli 38 bin km 4 lastik 1 ay oldu değişeli 1 hafta öncede bakımı yapıldı sorun yok ötv indiriminde takas yapalım dedik 13 bin tl verdi biri biri alamıyoruz dedi boynumuzu büktük döndük evimize bu durumda hesaplayın 18 bin uygunmu diye

• quote:

Orijinalden alıntı: beatrixkido

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: beatrixkido

90 bin bakımı gelmiş. tekerleklerini bir ustaya göster.
    megan HB 1.4 26 bin sıfırı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 23 Mart 2009; 15:11:50 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: beatrixkido

90 bin bakımı gelmiş. tekerleklerini bir ustaya göster.
    megan HB 1.4 26 bin sıfırı

Alıntıları Göster
    İyi akşamlar Merivacı arkadaşlar.
    Bu ön koltukların arkasındaki tepsiler hangi donanım seviyesindeki yada hangi paketli merivalarda var. Sonradan da taktırılabiliyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AYDINTR

Bu ön koltukların arkasındaki tepsiler hangi donanım seviyesindeki yada hangi paketli merivalarda var. Sonradan da taktırılabiliyormu ?

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim. herhalde biraz daha beklemekte fayda var. ortalık bi durulana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYDINTR

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AYDINTR

sonradan taktırabilirsin ama yanılmıyorsam eski modellerde var 2004- belkide 2005 sonrasında yok.
    2007-2008 de ki modellerde yoktur.arka camları da manueldir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AYDINTR

sonradan taktırabilirsin ama yanılmıyorsam eski modellerde var 2004- belkide 2005 sonrasında yok.
    2007-2008 de ki modellerde yoktur.arka camları da manueldir.

Alıntıları Göster
    Model Motor Tip Kampanyalı Anahtar Teslim (TL)
    Meriva 1.6i 16V Twinport - 105 HP Essentia 25.325
    Meriva 1.6i 16V Twinport - 105 HP Enjoy 27.435
    Meriva 1.6i 16V Turbo - 180 HP OPC 44.932
    Meriva 1.3 CDTi Dizel - 75 HP Essentia 29.476
    Meriva 1.3 CDTi Dizel - 75 HP Enjoy 30.269

Meriva Opsiyon Fiyatları

Model Tip Opsiyon Kampanyalı Anahtar Teslim (TL)
    Meriva 1.6 Enjoy modelleri Easytronic Şanzıman
    (ESP Plus ve Yokuşta Kalkış Desteği Standart) 2.153
    Meriva Tüm modeller Metalik Renk 775
    Meriva Enjoy modelleri Spor Paket 947

• quote:

Model Motor Tip Kampanyalı Anahtar Teslim (TL)
    Meriva 1.6i 16V Twinport - 105 HP Essentia 25.325
    Meriva 1.6i 16V Twinport - 105 HP Enjoy 27.435
    Meriva 1.6i 16V Turbo - 180 HP OPC 44.932
    Meriva 1.3 CDTi Dizel - 75 HP Essentia 29.476
    Meriva 1.3 CDTi Dizel - 75 HP Enjoy 30.269

Meriva Opsiyon Fiyatları

Model Tip Opsiyon Kampanyalı Anahtar Teslim (TL)
    Meriva 1.6 Enjoy modelleri Easytronic Şanzıman
    (ESP Plus ve Yokuşta Kalkış Desteği Standart) 2.153
    Meriva Tüm modeller Metalik Renk 775
    Meriva Enjoy modelleri Spor Paket 947

Alıntıları Göster
    Bizim aslan parçası merivamız ise
    100 KM de 100-110 ile gidildiğinde daha da tasarruflu oluyorrr
    Ş içi ; 6.2
    Ş dışı 4.3
    Karışık 5.0 heeee

• quote:

Bizim aslan parçası merivamız ise
    100 KM de 100-110 ile gidildiğinde daha da tasarruflu oluyorrr
    Ş içi ; 6.2
    Ş dışı 4.3
    Karışık 5.0 heeee

Alıntıları Göster
    Bu hafta 1500-1600km süren Türkiye yolculuğumu yaptım. Sahil boyundan güzel yerler gezdim. Ancak yolların engebeli olduğundan mı ne, yakıt tüketimi maalesef 5lt'nin altına düşmedi. Yarım depoyla 550-600km yapıyorum sonraki yarımla 300 anca çıkıyor. Yukarda yazdığım gibi 100-110 civarı sürdüm, tüketim bi türlü 4lt civarına yaklaşmadı. Bu arabaya yokuş hiç yaramıyor orası kesin. Meriva'dan soğuyor muyum ne ?!?!

• quote:

Orijinalden alıntı: muratp87

Bu hafta 1500-1600km süren Türkiye yolculuğumu yaptım. Sahil boyundan güzel yerler gezdim. Ancak yolların engebeli olduğundan mı ne, yakıt tüketimi maalesef 5lt'nin altına düşmedi. Yarım depoyla 550-600km yapıyorum sonraki yarımla 300 anca çıkıyor. Yukarda yazdığım gibi 100-110 civarı sürdüm, tüketim bi türlü 4lt civarına yaklaşmadı. Bu arabaya yokuş hiç yaramıyor orası kesin. Meriva'dan soğuyor muyum ne ?!?!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: muratp87

ooo baaya yol yapmışsınız.bol bol foto çekip burada paylaşsanız bizde görseydik o güzel yerleri.
    ancak engebeli yollarda bu bütün arabalar için geçerli.meganla arkadaşım antalya ya gitti giderken ki benzinle dönüş benzini arasında çeyrek depo oynadığını söyledi.
    son yarımla 300 yapmış olman benimde aklıma takıldı.
    100-110 ile sürerken rrampalarda farkında olmadan devrin çok mu düştü acaba.
    4 e yaklaşması için bütün arabalarda ki gibi düz yollar gerek.konya yolu gibi
    ben 1.2 benzinlilerin bir çok modeline baktım ve şehir içi tüketimleri bizim arabanın 1.5- 2 litre fazlasını yakıyor.ben arabamdan çok memnunum...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: muratp87

ooo baaya yol yapmışsınız.bol bol foto çekip burada paylaşsanız bizde görseydik o güzel yerleri.
    ancak engebeli yollarda bu bütün arabalar için geçerli.meganla arkadaşım antalya ya gitti giderken ki benzinle dönüş benzini arasında çeyrek depo oynadığını söyledi.
    son yarımla 300 yapmış olman benimde aklıma takıldı.
    100-110 ile sürerken rrampalarda farkında olmadan devrin çok mu düştü acaba.
    4 e yaklaşması için bütün arabalarda ki gibi düz yollar gerek.konya yolu gibi
    ben 1.2 benzinlilerin bir çok modeline baktım ve şehir içi tüketimleri bizim arabanın 1.5- 2 litre fazlasını yakıyor.ben arabamdan çok memnunum...

Alıntıları Göster
    bu akşam yemek yerken canavarı yıkattık cillob gibi oldu....

bu kaporta için özel koruyucular varmış cizilmesin parlasın diye 80 tl dedi
    sizce şle yararmı...

• quote:

bu akşam yemek yerken canavarı yıkattık cillob gibi oldu....

bu kaporta için özel koruyucular varmış cizilmesin parlasın diye 80 tl dedi
    sizce şle yararmı...

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar bende yeni meriva sahibi oldum.enjoy 2006 model 38.000kmde 21000 ytl çok temiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nserkan

selam arkadaşlar bende yeni meriva sahibi oldum.enjoy 2006 model 38.000kmde 21000 ytl çok temiz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nserkan

aramıza hoş geldin kazasız belasız kullanman dileklerimle...

arkada oturanlar için ayrıca bir radio sistemi var mı?

tekerleklerin durumu nasıl değişmesi gerekiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 29 Mart 2009; 16:47:11 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar daha öncesormuştum ama kaynadı gitti merivasında car2003 teybi olup değiştiren var mı acaba benim anladığım kadarıyla cihaz çıktığında 13 cm lik dikine bir boşluk olacak bunun yerine nasıl bir cihaz takabilirizki?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanugur

Arkadaşlar daha öncesormuştum ama kaynadı gitti merivasında car2003 teybi olup değiştiren var mı acaba benim anladığım kadarıyla cihaz çıktığında 13 cm lik dikine bir boşluk olacak bunun yerine nasıl bir cihaz takabilirizki?

Alıntıları Göster
    valla bir bilgim yok .
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    saol çok teşekkürler.arkada evet radyo kulaklık çıkışı var.lastiklerin durumuda gayet ii.çok temiz araba.arabamı yeni aldığımdan dolayı tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. zamanla sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim hoşçakalın..

• quote:

saol çok teşekkürler.arkada evet radyo kulaklık çıkışı var.lastiklerin durumuda gayet ii.çok temiz araba.arabamı yeni aldığımdan dolayı tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. zamanla sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim hoşçakalın..

Alıntıları Göster
    motor sesini çok sevdiğimden gazabiraz yukleniyorum 4 ve 5 bin devir falan..uygunmudur ?...:)
  • quote:

motor sesini çok sevdiğimden gazabiraz yukleniyorum 4 ve 5 bin devir falan..uygunmudur ?...:)

Alıntıları Göster
    quote:

dizel ise uygun derdim 4000 devir ama yakıt tüketimini artar ... benzinli ise motoru yorar

• quote:

quote:

dizel ise uygun derdim 4000 devir ama yakıt tüketimini artar ... benzinli ise motoru yorar

Alıntıları Göster
    motoru yormaktan kastın ömrü kısa mı olur yoksa motor eskisi gibi performas mı göstermez ?..eyw..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.