Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
37
Favori
346.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam nettekilerdeb birini alabilirsiniz epeyce var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. umarım bende yaşamam. kısa süre içerisinde taktırmayı düşünüyorum. performans olarak çok etkiliyor mu peki ?
  • DASADAROW D kullanıcısına yanıt
    Cok kotu yakitlardan almazsan etkilemiyor, bp,shell, opet in gazlari guzel gayet..

eyvallah hocam teşekkür ederim. bir sorum da km de kaç yakıyor gaz ile ?
    Hocam benim lpg tanki 30 litrelik ve ortalama 26-27 litre civari aliyor yani 56liraya depom doluyor daha 15 gun evel test ettim uzun yolda 360 km yaptim yani bu kmyi 56 liraya yaptim..

Eyvallah hocam en kısa sürede taktırmak gerekiyor anlaşılan.

• 2005 model opel meriva sahibiyim. bu yaz klima soğuk üflememeye başladı, arada aklına esince kısa süreli soğutuyor ve sonra soğutmaktan vazgeçiyor. üflemesinde bir sorun yok.

2 ayrı servise götürdüm, ilki kesin bir şey diyemedi, diğeri klima moturuna ve kompresörüne baktıklarını sorunun beyinden kaynaklandığını söyledi. beyin tamiri oldukça pahalı, kesin beyin arızasımı ondanda emin değilim. ne yapmalıyım? Bursada yaşıyorum, önerebileceğiniz bir usta var mı? beyin arızası kesinleşirse nerde yaptırabilirim ? maliyeti ne olur?

• miro11 M kullanıcısına yanıt
    Hocam aracinizi Opel servisine götürüp arıza tesbiti yaptirn derim..Beyinle alakası olduğunu ssnmiyorm çok basit bi problem olabilir temassizlik gibi.

• Merhaba arkadaşlar. 3 ay önce Meriva 2004 essentia aldım. 70000 km de. aldığımda direk olarak yağını ve filitresini değiştirdim. expertis yaptırdım bir sorun çıkmadı. ayrıca 20 gün önce lpg taktırıp vizeye soktum ve geçti. bu gün KM kısmında kontağı açtığımda bir uyarı ile karşılaştım. InSP 1000 uyarısı veriyor. arabayı çalıştırdıktan sonra ise geçiyor. ne demek istiyor. önemli bir şey midir ? bulunduğum ilde opel servisi bulunmuyor ayrıca.
  • 2004 meriva essentia 1.6 benzinli 88.000km triptonik araca 25.000₺ verilir mi sizce arkadaşlar?

Hiç tüp takılmamış ilk sahibinden alıcam arkadaşlar.Yorumlarınız nedir?

• AADUUKET kullanıcısına yanıt
    3 yıl önce 2005 enjoy aracımı 23 e satmıştım, tabi siz kıyaslamayı yapmışsınızdır, temizse fiyat normal bence
  • Arkadaşlar öncelikle herkese Merhaba..
    3 yıl öne 2005 Enjoy triptonik aracımla buralardayım, şimdi 2011 enjoy 140 lık meriva nasip oldu.
    Merivayı bir kullanan aklından bir daha çıkaramıyor bende oyle oldu, 2005 merivayı sattığım kişide önceden merivaya binmiş biriydi.
    Öncelikle şunu belirtmek isterim, eski ve yeni kasa meriva kullanıcısı olarak kıyas yapacak olursam, araçlar tamamen farkli, yenisi iç tasarım olarak çağ atlamış,
    1.4 140 beygirlik araç çekiş, gidiş olarak çok iyi, dik bayır çıkışında transporter ile kapıştık, bu motor sanki düz yolda gibi çıktı ve tepkisi çok güzel.
    Tek korkum, daha önce bu kadar elektroniği olan bir araç kullanmadım, aldığım kişi aracın ilk açılışında 40 a yakın sensör kontrolünün yapıldığını söyledi..
    Psikolojik olsa gerek gözüm ekrandan ayrılmıyor.
    Ayrıca aracımda landirenzo yağlamalı sistem lpg var, uzun yolda da dik yokuşlarda da denedim, lpg de sorun yok.
    Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acipbisey -- 16 Ekim 2015; 15:30:30 >

• AADUUKET kullanıcısına yanıt
    Fiyat normal hocam 2000sembole 18-19 istiyorlar..

İn Service Period demek hocam,korkmayın servis vakti gelmiş diyor,nette yazıyor o ikaz nasıl kapatılacağı!

• Arkadaşlar Merhaba ;

Bende de 2005 Cosmo 1.6 Benzin+LPG var. Araç 80900 km. Değişen On tampon ve sol çamurluk var. 1600 tl 'ye 1 hafta önce trigger kayışı devir daim pompası 4 amertisor ve kütükleri + 2 z rotu ve 1 salıncak+ hava filtresi, yağıda 700 km önce değiştirdim. ( faturası mevcuttur) Araç çok hoşuma gitmesine rağmen eşim yüzünden satıyorum otomatik araçla takas olur ( corsa vs tarzda) Fiyat 31000 TL İlgilenen arkadaşlar varsa özel mesaj atarak ulaşabilirler. ( Renk Altın sarısı)
  • Herkese Merhaba,

Merive 1.6 Benzinli 2006 Kasa arabamın aküsü bittiği ve bugün farkettiğim direksiyonu sağa çevirdiğimde ses geldiği için bakıma göndermek istiyorum. Araba şuan 50.000km de. (Bayan kullandı daha çok ondan az km'si.)

1) Ankara'da yetkili servis ya da özel servis olarak önerebileceğiniz neresi var? (Fiyat yazarsanız da sevinirim.)
    2) Bu arabayı satmak istesem ne kadara gider? (Sağ arka çamurluk boya gerektiriyor başka bir kazası hasarı yok.)

Cevaplayanların elleri dert görmesin. :)
  • 2004 Meriva enjoy 1.6 lpg 86000km. Lpg yi Shell'den alıyorum. Şehir içi 100km'de 10lt LPG tüketiyor . Şehir dışı tüketimini ölçemedim. 5.vites oranı sacma mı diye dusunuyorum 90km hızda 2600deviri görüyorum. CD sürücü bozuldu. Kapı kasnakları ses yapıyor. Vites arayici kol bozuldu değişti. Dinamodan ve klimadan ses geliyor. .4000km de 1lt yağ tüketiyor. Kaçırma yok kaç yere gösterdim. Direksiyon sertleşti yapılacak. Genel olarak ise araçtan memnunum yazmaya gerek bile duymuyorum. Ama aracın kronik sorunları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: lastgetup

herkese merhaba benide aranıza katabilirsiniz bende bu hafta merivacı oldum 2005 model 1,6 enjoy easytronic 90,000 km.

size birkaç sorum olucaktı hararet motor ısındığı zaman sıkışık trafikte 100 e yaklaşıyor bu normalmi. birde ışıklarda falan vitesi boşa almamız gerekiyormu yoksa autoda durması bir problem yaratırmı. son olarakta bu direksiyonda tıkırtı olayını nasıl çözeriz. çözmessek bana bir problem yaratırmı. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Suyuna dikkat edin gosterilen seviyede tek kabarcik bile olmamalı. Sistem havayı otomatik alıyor. Kabarcik bitene kadar su -hatta karışım diyelim- ekleyin.

• oksur O kullanıcısına yanıt
    10-60 olur mu ya. Arabaya yazık. 10-40 koy. Bizim oralar kışın -15 gördüğünden ben 5-40 koyuyorum. Motorun karakteristik özelliği bu. Bir problem değil.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.