Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.977
Cevap
37
Favori
345.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: №7

Doğrudur hocam o zaman. Tam hakim değilim ama 120lik versiyonu var. Emisyon normlarına uymak için yazılımsal bir farklılıktır muhtemelen.
    Bu mesaja eklenen görseller:

==Opel MERİVA'cılar buraya==

yani o zaman 120 lik diye düşünelim diyorsunuz çok tşk.ler

• sercansert kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Motorlar aynı sadece yazılım yada ufak bir fark.

Vw grubundaki 1.2 Tsi motorların 90 ve 110bg lik farklı versiyonları gibi yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Merhabalar,

2 senelik meriva sahibiyim güncel postları görünce bende görünmek istedim İstanbul Acıbademden Selamlar..

==Opel MERİVA'cılar buraya==
  • Kesinlikle ENJOY bakın derim..
  • muebbet85 kullanıcısına yanıt
    Nasip işte uzun süre Meriva Cosmo ve Enjoy bakıp 2006 otomatik Scenic Privilege satın aldım iyi mi?.. Buna sağ gösterip sol vurmak mı denir ? Gözü başka tarafa kaymak mı bilmem.. Araçları yakından inceleyince küçük olduğunu fark edip Scenic tarzına yöneldim... Şu an memnunum, iç hacmi geniş, yola yapışıyor sadece ışıklarda kalkış manuele göre biraz yavaş...
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler o zaman ;)
  • Meriva' ya sırada aynalara sinyal işi var. Zaman bulunduğu anda hayata geçirilecek. Bu aralar ayna için uygun olan sinyal led' i arayışları devam ediyor. Ayna dışına monte edilecek..
  • şimdi bende meraklandım..nasıl olacak bu aynaya sinyal..bekliyorum..benimde aklımdan geçmedi değil ama nasıl?
  • topalbey T kullanıcısına yanıt
    Hocam naptiniz, aynalara sinyal takabildinizmi?

• 2012 Meriva Enjoy 1.3 turbo dizel aracım var. Araç kaç litre motor yağı alıyor ve hangi marka yağı tercih etmeliyim?

• Arkadaslar merhaba bende 2 hafta once 2008 model meriva 1.3 cdti essantia aldim. Arabadan cok memnun kaldim hem yakit olarak hemde sürüş olarak. Size bir sorum olacak
    Arabada bc tusu var bastigim zaman no function yaziyor. Ozellikmi ekleniyor buna yardimci olursaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uselcan1 -- 20 Ekim 2016; 21:52:26 >
  • üstad, servis bulabildiniz mi ? bende triger vs ağır bakım için Opel ustası arıyorum. Ama İstanbul'da iyi bir opel ustası bulamadım.
  • istanbulda bulamadıysanız....17 milyonluk şehirde...taşrada bulunan bizler yandık desenize.
  • uselcan1 U kullanıcısına yanıt
    Hocam yol bilgisayarı tusu o,neyazikki her merivada yok bazi cosmo paketlerde var zaten onların ekranı büyük oluyor astradaki gibi..

• Sarıçoban kullanıcısına yanıt
    bostancı oto sanayi sitesi , OPEL BOSTANCI , Veli usta
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Peki hocam serviste ona özellik yüklenebiliniyormu?
  • uselcan1 U kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ne yazikki sadece hız sabitleyicinz yoksa o monte edilebilir..

• herkese mrb lar..arkadaş şu merivaların direksiyondan gelen sesi kaybedecek bi çözüm olsa ..pratik kabilinden doyumsuz araçlar vesselam.bıktım arkadaş bu tıkırtıdan..bazıları müziğin sesini yükselt gibi çözüm sunsalarda!!!!olmuyor işte..
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür sağol
  • meriva hastası M kullanıcısına yanıt
    Hocam direksiyonun altındaki Flash diski dedikleri parçayı yagtacaksiniz,normal yağ bakımından bakımına ses felan yok hic

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.