Şimdi Ara

Opel mi megane mı???? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
15.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 2004 megane var ve full+full , abs,asr, asc+t ,VVT, 6 aden hava yastığı ,xenon far ve otomatik yükseklik ayarlı mercekler otomatik yanan farlar,yağmur sensörü,aracı anahtardan kitlediğinizde otomatik kapanan 4 cam ve sunroof ,5 kademeli karartmalı cam sunroof,otomatik kararan iç dikiz aynası,ani firen desteği(4 lü flasör),otomatik kapanan dış dikiz aynaları ve otomatik ayarlanabilir aynalar (ikiside rezistanslı),6 lı cd çalar(iç panelde)+kaset çalar,4hoperlör +2tweeter , hıza duyarlı ses sistemi(on/off),türkçe yol bilgisayarı,uv ışık geçirmeyen yeşil camlar, Otomatik klima,Elektrohidrolik direksiyon,Hız sabitleyici ve Hız sınırlayıcı,isofix koltuklar ,çelik jant,araç içi kolçak+dolap,kapı kolları kapaklı dolaplar,anahtarsız çalıştırabilme özelliği start,stop,deri direksiyon ve deri vites ve daha birsürü aklıma gelmeyen özellik var ,

aracım full ve buralarda böyle full megane 2 çok az var , zaten her gören senin megane diğer meganelerden daha tatlı güzel duruyo diyolar , daha önce megane sevmeyenler arrabaya binince hayran kalıyo cunki boş arabaları göre göre meganı öyle sanıyolar ..

Vectra B dersen o araba alınmaz biçbir özelliği yok megane 2 deki, Vectra C dersen megane ile aynı sınıfa girmiyor ,onu Laguna ile karşılaştırmak gerek

bu arada vestraya binenlerin hiçbiri adam gibi araba kullanmış değiller ben bunu 100 lerce ke gördüm , araba demek sadece şekil demek değildir bu arada general motors Alman malı değil alman malı diyen rüya görüyo

karşılaştırma yaptığınız araçların kaliteleri hemen hemen aynı güvenlik olarak renault daha üstün , girin Euro N Cab testlerine ,opel nassıl tavanı kirişleri eziyo iyi bakın derim ,

http://www.euroncap.com/tests/opel_vauxhall_vectra_2002/118.aspx
    http://www.euroncap.com/tests/opel_vauxhall_vectra_2001/106.aspx

Araç çok kaliteli ya ondan crash testlerden 3-4 yıldız almış :D .. megane ye pilastik diyenlere kapak olsun buda 5 yıldız

http://www.euroncap.com/tests/renault_megane_2002/146.aspx

merak eden girsin baksun bu sene en çok hangi araç satılmış , passatla renault latitude, insigniayı geçiyor ilk 5 e bile girememiş insignia kaçta olduğu mechul.. niye almıyoki türk haklı acaba bi sormak gerek ?? burada 2-3 tane kısık sesli opel fanını duyman güldürüyo beni açıkçası
    kaynak;
    http://forum.donanimhaber.com/m_48969102/tm.htm

ikinci olarak bu konuyu opel bölümüne değil araç kıyaslama bölümüne açacaksın , hadi kendini kandırıp belki tatmin ediyosun ama milleti kandırma , burası opel fanı kaynıyo ,opel fanına gidip porş mu opel mi desen adam opel der o kadar şartlamışki kendini opel opel diye kendini yiyecek , gördük opelide general moturs u da batacaktı neredeyse hala cebelleşiyo garibim .. süper bi araç üreticisi ya ekonomik krizi yenemediler .

10 11 yaşında dökülen vectra B lere araba diye binip sonra Megane 2 lere laf atıyosunuz ya gülüyorum size :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 12 Mayıs 2011; 15:21:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat0668

hocam ben yıllardır opel kullanıyorum sen bana ne özellik sayarsan say ben opeli hiç bi şeye değişmem. ben mesajımda dediğim gibi opele bi alışırsan bir daha bırakamazsın bağlanırsın...

işte bu konuda kesinlikle haklısın babam 1995 te opel kadett e bindi o gün bugündür opelden inmedi vecta kullandı şu anda combo su var bende ALLAH nasip ederse onun yolundan gitmek istiyorum çünkü combo bile sınıfındaki diğer araçlardan daha fazla güven veriyor bana opel demek kalite sağlamlık demek parça ve servis biraz pahalı bana göre ama inşallah bende sedan bir astra düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

şakamı ? megane mı? plastik araç...

OPEL! ALMAN MUHENDİSLİGİNDEN ŞAŞMA

Alman mühendisliğine sözümüz yok. Ancak yakıt deposunu yanlış tasarlayınca, meydana gelen sesleri kaybetmek için, Opel sizden haksız olarak 553TL para istiyor.

Renault plastik olabilir. Ama bu kadar basit bir hata yapmıyorlar. Yapmış olsalar da daha kolay telafi ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master90 -- 23 Ocak 2014; 11:42:10 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.