Şimdi Ara

OPEL MOKKA 2012 geliyor ! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
29.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açıkçası bu aracı uzun zamandır bekliyordum.
    bie opel fanatiği olarak ama fotolara bakıyorum bakıyorum bir türlü ısınamadım.
    top gibi duruyor:)
    biraz söyle keskin hatlı olsa daha iyi olacak gibi geliyor.
    fazla feminen bi havası var...
  •  OPEL MOKKA 2012 geliyor !

OPEL MOKKA 2012 geliyor !

OPEL MOKKA 2012 geliyor !

• bence gayet güzel ama bir ''ford kuga'' değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornavida

Bir moka benzemiyor

:)))))
  • arac bugun gazetelerde okudum keşke 1,6 dizeli de olsaydı...
  • opel biraz daha büyük yapmalıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshizmir -- 24 Ocak 2012; 13:51:58 >
  • Fiyat durumu nasıl acaba qashqai'ye yakın bir fiyatta olursa qashqai'ye tercih edilebilir.Keşke biraz daha uzun olsaymış...
  • http://www.buick.com/content/dam/Buick/Global/master/nscwebsite/en/home/Owners/Vehicle_Manuals/01_Images/2013-Encore-Catalog.pdf

buradan buick versiyonunu görebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshizmir -- 24 Ocak 2012; 13:50:37 >
  • bu haftaki autoshow dergisinde tanıtımı vardı.
    fotolar koymuşlar.
    arka diz mesafesi gercekten iyi..ilgilenenlere...
  • eevet beyler...
    arabanın ölçüleri geldiiiiiiiiiiiiiiii...
    4,278 mm (168.5 inches) in length, 1.774 mm (69.9 inches) in width and 1.646 mm (64.8 inches) in height
    yani mitsubishi asx, nissan qashgai ayarında olacak.
    bagaj hacmi 420 -450 lt civarında bekleniyor..
    hadi hayırlısı..
  • b sınıfı küçük suv olarak getirecek opel
  • bagaj hacmi 533/1392 lt ..
    oha diyorum
  • http://www.opel.com.tr/opel-serisi/future-models/mokka.html

benden baska bu işle ilgilenen yok galiba:)
  • Çaktırmadan ilgileniyoruz
  • Opel bayisiyle bugün konuştum..
    Mokka'nın bu sene satışa çıkması konusunda endişelerim olduğunu, seneye kalacak gibi göründüğünü söyledim..
    "Şu anda Frankfurtta lansmanı yapılıyor Mokka'nın" dedi.. Ve kesinlikle 2012 son çeyreğinde Mokka'nın satışta olacağını söyledi..

"Geçen hafta bölge müdürleriyle toplantıdaydık, Mokka'nın olası opsiyon paketleri üzerine konuştuk.. Fiyat aralığı olarak da size şöyle söyleyeyim 45.000 - 65.000 olacak gibi görünüyor" dedi..
    Hem otomatik hem manuel bütün motor çeşitlerinin aynı anda piyasaya gireceğini söyledi.. Benim otomatik araç istediğimi bildiği için de öyle söylemiş olabilir bilemiyorum..

Biraz heyecanlandım açıkçası.. Aracı ilk ben denemek istiyorum dedim, bakalım şartlar uygun olursa da ilk ben test edeceğim, umarım beğenirim..
    İlegilenenlere duyurulur..:)

• bende baktım buaraçtan seneye dediler bu sene için bekleyenler umudunu kessin
  • Kimse merak etmesin...

Kasım ayında İstanbul'daki 2012 Autoshow Fuarında aynı sınıftaki ikiz kardeşi Chevrolet ile birlikte Mokka'nın lansmanı yapılır...

Eğer fiyat öyle söylendiği gibi 50 - 65 bin TL aralığında olursa kesinlikle yok satar...

Millet çok sıra bekler...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.