şu 1.7'leri tr için 1.6 haline getirmek ne kadar zor olabilir ki. hayır silindirlere ufak bir ek parça koy halledilir araç da hayvani bir vergiden kurtulur. neden düşünmüyorlar bunu. hele toyota'nın 1.33 lük motorları beni öldürüyor lan azıcık kalınlaştır silindirleri tamam bir alt vergi dilimindesin bir rica edin japonya'ya hallederler. mercedes türkiye için 1.6 üretti bunlar uyuyor.
Mercedes? Türkiye için?
Araç fena değil, biri Kuga'ya rakip görmüş ama Kuga ile aynı segmentte değiller. Bu aracın iki rakibi var: Korando ve Juke. Yerden yüksek hb isteyen bayanlara hitap edebilir bu araç.
Araç fena değil, biri Kuga'ya rakip görmüş ama Kuga ile aynı segmentte değiller. Bu aracın iki rakibi var: Korando ve Juke. Yerden yüksek hb isteyen bayanlara hitap edebilir bu araç.
şaka değil hocam
www.hurriyet.com.tr
1.6 motor işe yaradı, Mercedes Türkiye’de büyüme rekoru kırdı
o linkteki haberin sonunu okudunuz mu? adam depoya redbull koymuş
Orijinalden alıntı: frtpasali
o linkteki haberin sonunu okudunuz mu? adam depoya redbull koymuş
ahaha şimdi baktım e kanatlanmıştır o araba
Bence güzel olmuş juke nasıl tutulduysa mokka da aynı ilgiyi görecektir diye tahmin ediyorum ki juke den daha güzel bir tasarıma sahip
inşallah giriş 45 den aşağı olur...
quote:
Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h
quote:
Orijinalden alıntı: 19can84
quote:
quote:
korando bundan çok büyük.
Göz kararı söylüyorum herhangi birisi büyükse 1 ya da 2 cm farkeder
boydan 13, enden 6...
Eğer öyle ise bu arabaya SUV denmez
Olsa olsa bebek beşiği gibi birşey olur
zaten b segmenti suv bu...
bu arada korandonun boyutları tiquan ve kuqa ile hemen hemen aynı, tiguandan 1 cm kısa 3 cm geniş... Öyle küçük bir araba değil yani.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
boydan 13, enden 6...
bu arada korandonun boyutları tiquan ve kuqa ile hemen hemen aynı, tiguandan 1 cm kısa 3 cm geniş... Öyle küçük bir araba değil yani.
Korandoyu bu ara yollarda görmeye başladım
Ufak bir araba gibi görünüyor yanılmışım
opelin mokka sı toyotanın avalon u sanırım en kötü iki isim seçimi
Arka tasarım dışında tasarım güzel.Yalnız aracın önden duruşu biraz mpv tarzı olmuş, bu tasarım avantajını bagaj hacminde göstrecektir.
Bu sınıfta ilerde rekabet iyice artacak.Alttaki resim Juke nin renault versiyonu autoexpres ten alıntı.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
boydan 13, enden 6...
Yanlış bilgi
1.6 litre 85 kW/115 HP, 1.4 litre Turbo 103 kW/140 HP benzinli ve 1.7 litre CDTI 93 kW/103 HP dizel olmak üzere toplamda üç ECOTEC® motor seçeneği var yazıyor sitede
Pek tutmaz bu araç.
Orijinalden alıntı: autograph
boydan 13, enden 6...
Yanlış bilgi
yanlışsa düzelt de öğrenelim doğrusunu.
4.28 uzunluk çok kısa değil sportage falan da 4.44 yani öyle çok kısa değil juke 4.13 yani ikisinin arası ama eğer fiyat olarak 45 gibi çıkarsa alman kalitesiyle ve opelin iç dizayn üstünlüğü ile tercih sebebi olur sonuçta merivadan daha güzel isminede takılmamak lazım sonuçtta kahve ismi kötü değil
ix 35 ile yarışabilir. ama isim ofsayt.
1.6 dizel yoksa boşuna gelmesin
dizeli uygun olur ınsallah. dun korando yu gördum ınceledım ıcını,vs. ne bılım tıpık uzakdoğu malı hakımıyetı var.cok kötu deıl ama ıyıde deıl...
Ben de merakla bekliyorum.Antara'dan küçük mü araç, bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: alkın34
Ben de merakla bekliyorum.Antara'dan küçük mü araç, bilgisi olan var mı?