Şimdi Ara

Opel Mokka [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
257
Cevap
3
Favori
41.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün Opel'in sitesini gezerken gördüm. Opel Mokka 1.7 Dizel AT FWD (Otomatik vites önden çekiş) olarak listelenmiş ve Cosmo versiyon 83.000 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanoz2000

Bugün Opel'in sitesini gezerken gördüm. Opel Mokka 1.7 Dizel AT FWD (Otomatik vites önden çekiş) olarak listelenmiş ve Cosmo versiyon 83.000 TL.

bu fiyattan kimse almaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanoz2000

Bugün Opel'in sitesini gezerken gördüm. Opel Mokka 1.7 Dizel AT FWD (Otomatik vites önden çekiş) olarak listelenmiş ve Cosmo versiyon 83.000 TL.

83 bin mi , vay arkadaş.
  • merhabalar,
    arkadaşlar mpv tarzı otomatik dizel araç arıyorduk, 2012 sonuna kadar devamlı araştırdık, markalar, donanımları, yakıt ekonomileri vs.vs. tabi 2.0 motor altında bir seçenek.
    sonuç bir kaç markaya kadar indik, 5008-scenic gibi, onlarda olmadı 2013 e girdik. inceleme ve beklemeler devam ederken, mokka 1.7 dizel otomatik internet ortamında gördük son derece güzel ve tam aradığımız bir araç. amaaaa daha canlı görmedik, fiyat aralığıda yüksek sayılır bize 70.000 hedeflemiştik onlar aşmış.
    1-arka koltuklara oturma nasıl, 3 kişi rahat sığar mı basık mı, dizlerin öne değme mesafesi yeter li mi, ortaya oturan kişinin oturma durumu nasıl(birçok araçta sıkıntılı olabiliyor)
    2-bagaj büyük deniyor ama nasıl
    3-yerden yükseklik fotolar aldatır orijinal gören alan varsa bilgi

bunları sormamız da ki amaç arzu ettiğimiz araç bu tür konuda iyi olmalı ki ailece keyifli yolculuk yapalım.

dizel otomatik teslim alan yoktur ama hemen hemen aynı ise diğer mokka kullanıcıları bilgilendirme yaparsa seviniriz.
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

merhabalar,
    arkadaşlar mpv tarzı otomatik dizel araç arıyorduk, 2012 sonuna kadar devamlı araştırdık, markalar, donanımları, yakıt ekonomileri vs.vs. tabi 2.0 motor altında bir seçenek.
    sonuç bir kaç markaya kadar indik, 5008-scenic gibi, onlarda olmadı 2013 e girdik. inceleme ve beklemeler devam ederken, mokka 1.7 dizel otomatik internet ortamında gördük son derece güzel ve tam aradığımız bir araç. amaaaa daha canlı görmedik, fiyat aralığıda yüksek sayılır bize 70.000 hedeflemiştik onlar aşmış.
    1-arka koltuklara oturma nasıl, 3 kişi rahat sığar mı basık mı, dizlerin öne değme mesafesi yeter li mi, ortaya oturan kişinin oturma durumu nasıl(birçok araçta sıkıntılı olabiliyor)
    2-bagaj büyük deniyor ama nasıl
    3-yerden yükseklik fotolar aldatır orijinal gören alan varsa bilgi

bunları sormamız da ki amaç arzu ettiğimiz araç bu tür konuda iyi olmalı ki ailece keyifli yolculuk yapalım.

dizel otomatik teslim alan yoktur ama hemen hemen aynı ise diğer mokka kullanıcıları bilgilendirme yaparsa seviniriz.
    saygılar

Canlı görmedikten sonra söyleyeceklerimiz ne derece gerçekçi olur bilemiyorum ama :). Motorlar farklı ama aracın boyutları aynı.

1. Arka koltuğa üç kişi sığar ama ne derece rahat eder bilemem. Yani arka koltuğa oturacakların boyutu bu noktada önemli. Diz mesafesi ise yeterli. O açıdan sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
    2. Bagaja kim büyük dedi bilmiyorum ama diğer SUV'lardan küçük. Misal Tiguan 520 lt. iken Mokka 360 lt. (her ikisinde de arka koltuklar açık iken).
    3. Ön tamponun yerden yüksekliği olması gerekenden az gibi ama yaklaşık 10 cm.lik lastik var. Yani kaportanın asıl başlangıç yüksekliği yeterli. Zaten 18'' jant olduğu için yükseklik sıkıntı değil bana göre.

• çok keyifli
    İyi seyirler
  • kullanıcı yorumu yok pek fazla bu araçta. görünümü güzel ama tercih edilmiyor galiba. sebepleri ne olabilir ki?
  • Mokka 1.7 dizel otomatik bizde 1 yildir bakiyoruz. Fiyat listesinde yer aliyor ama arac henuz Turkiyeye gelmedi. Bayiler ne zaman gelecegini bilmiyorlar bile. Bu fiyattan gelecegide yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, 1.4 otomatik vites tavsiye eder misiniz? tüketim ve ilerdeki vergilendirme için CO2 emisyon değerleri fena değil gibi. Alternatif olarak düşündüğümüz Kia Sportage'da bu değerler en az %20 daha yüksek. Yılda ortlama 15000km için LPG taktırmaya değer mi bilmiyorum ama LPG uygulanabiliyor mu acaba?
  • sermerhat kullanıcısına yanıt
    hayır 95.000 :)
  • konu hiç ilgi görmemiş.

opel mokka enjoy 1,4 (140 hp) benzinli, düz fites için 64000 tl fiyat aldım. metalik boya farkı yokmuş. navigasyon için 4500 tl fark istediler. yuh dedim.
    1 ay içinde inşallah arabayı yeniliyorum. alternatifim alakasız olsa da seat leon fr modeli.
  • Bi kere mokka nedir abi, mokka diye isim mi olur. İkincisibu aracın tutmama sebeplerinden biri de kimsenin böyle bi aracın var olduğundan haberi bile olmaması. Ne reklam yaptılar ne bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lova

Bi kere mokka nedir abi, mokka diye isim mi olur. İkincisibu aracın tutmama sebeplerinden biri de kimsenin böyle bi aracın var olduğundan haberi bile olmaması. Ne reklam yaptılar ne bişey.

aynen öyle. adamlar ülkemizdeki isim algısını hiç düşünememişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Orijinalden alıntı: Lova

Bi kere mokka nedir abi, mokka diye isim mi olur. İkincisibu aracın tutmama sebeplerinden biri de kimsenin böyle bi aracın var olduğundan haberi bile olmaması. Ne reklam yaptılar ne bişey.

aynen öyle. adamlar ülkemizdeki isim algısını hiç düşünememişler.

Ne alakası var şimdi. Onlarca model farklı isimlerle farklı ülkelerde çıkabiliyor. Bunu da ülkemizde farklı bir isimde çıkarabilirlerdi. Ayrıca ben satmamasının sebebinin ismi olduğunu söylemedim. Bilinirliğinin az, hatta belki de yok denilecek kadar az olduğu için satmadığını söyledim.

• Ya arkadaşlar, 1.6 enjoy almayı düşünüyorum, yakıt olayı nedir? Bilgi verebilir misiz?

Şehir dışı 5,4 lt, şehir içi 8,4 lt yakıt tüketimi veriyorlar, kullananlar ne söyler?

Gördüğüm eksikleri

Sürücü koltuk kol dayama desteği yok
    Kliması elektronik değil
    5 vites olması handikap sanırım, 90 dan sonra fazla ses ve yakıt tüketimi olacak

Şuanda 60 bin tl fiyatı var, 40 bin tl 36 ay kredi ile 1366 tl aylık ödemesi oluyor, 20 bin tl peşinat verecem...

2012 eylülde 52500 tl fiyatı varmış, 2 yılda fiyat nasıl bu kadar arttı?

• Şu konuları bi canladırın arkadaşlar bu kadar az mı Mokka kullanıcısı :)
  • Şikayet... Opel Mokka aldık 3-4 ay önce araç sürekli arızalanıyor, 3 kez servise gitti yaptılar ama araç 20 km durmadan gidince yine arızalanıyor, güvenerek aldığımız Opel markasından hiç beklemediğimiz bir durum,yine servise gidecek ve ısrarla arabayı yapıp gönderiyorlar ve bu son olacak haberleri yok, çünkü 4. arıza ve iade etme hakkımız doğuyor. Forumlarda opel mokka ile ilgili bol bol karalama kampanyası başlatıyorum şu andan itibaren.........SAKIN ALMAYIN ne zaman servise gitsem 2-3 tane Mokka yatıyor serviste.
     Opel Mokka [ANA KONU] Opel Mokka [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.