Şimdi Ara

Opel Mokka [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
3
Favori
41.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exsalibur

bizzat yerinde gittik inceledik ama...!

bi MOKKA benzetemedik...!

Gozlerim yasardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam genç arabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaoktay777

bunlarda ilk fotolar benimki bunun aynısı yanlız bu 16

Opel Mokka [ANA KONU]

Opel Mokka [ANA KONU]

Opel Mokka [ANA KONU]

Bu opel direksiyon yapamayacak anlasildi

Sunu biraz kucultun ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler evet cosmo paket
  • Hayırlı olsun.güle güle kullan.En yakın zamanda görüşlerini bekliyoruz
  • bu da irmscher mokka!

Opel Mokka [ANA KONU]
  •  Opel Mokka [ANA KONU]
  • Bugün Bursa Nescar'ın önünden geçiyordum, ani hareketle içeri girdim Mokka'ya baktım. Hiç de resimlerdeki gibi değilmiş. Satıcı bayan geldi, normalde test sürüşe de hiç yapmam, hemen test sürüşü istedim, ayarladı sağolsun. 2 kmlik sürüş inanılmaz keyifli idi. Hiç beklemezdim. Sapına kadar Honda'cıyım, her arabaya "Mok" atarım Mokka'ya atamadım, satış görevlisine arabayı öve öve bitiremedim. Otomatik vites olsaydı ev kredisi, mortgage dinlemeyip almıştım o derece yani...

Alan arkadaşlara hayırlı olsun, Allah tekerlerini düz bastırsın.

Yalnız satışçı bayana ısrarla sordum ne zaman otomatik gelecek diye, o da defaatle Eylül 2013 dedi Daha güvenilir bilgisi olan var mıdır?

• Şaşkınlık içindeyim. Carbuyer Mokka'ya 3,7/5 puan vermiş ???

bkz:
    carbuyer
    Vauxhall Mokka X SUV (2012-2019)
    http://www.carbuyer.co.uk/reviews/vauxhall/mokka/suv/review

İngiltere'de Vauxhall çok dalga geçilen bir marka herhalde ondandır diyeceğim. Yoksa gittim, gördüm, sürdüm çok keyifli bir araç idi Mokka?

• Bugün Bursa Nescar'ın önünden geçiyordum, ani hareketle içeri girdim Mokka'ya baktım. Hiç de resimlerdeki gibi değilmiş. Satıcı bayan geldi, normalde test sürüşe de hiç yapmam, hemen test sürüşü istedim, ayarladı sağolsun. 2 kmlik sürüş inanılmaz keyifli idi. Hiç beklemezdim. Sapına kadar Honda'cıyım, her arabaya "Mok" atarım Mokka'ya atamadım, satış görevlisine arabayı öve öve bitiremedim. Otomatik vites olsaydı ev kredisi, mortgage dinlemeyip almıştım o derece yani...

Alan arkadaşlara hayırlı olsun, Allah tekerlerini düz bastırsın.

Yalnız satışçı bayana ısrarla sordum ne zaman otomatik gelecek diye, o da defaatle Eylül 2013 dedi Daha güvenilir bilgisi olan var mıdır?

ben mokka sahibesi olarak adıma tşk ederim:))evet gerçektende sürüş keyfi güzel bir araçmış..honda crv kadar olmasada fena değil:))darısı başınıza..

• haa bu arada arkadaşta mokka almak için bayiye gittiğinde aracın subata kadar gelemeyeceğini söylemişler..sebebi yıl sonuna kadar 1500 kota koyan opel bu amacına ulaşmış:))yani araç yok satmış..tutacak demiştim tuttuuu sanırım:)))
  • 1.7 Dizel Otomatik mi? Mokka satar :)
  • Opel, Türkiye’de yıl sonuna kadar 1500 ve 2013’te de 5 bin adet Mokka satışı hedefliyor.
  • GM dış ilişkileri müdürü sinan ulusoy çalıştıım eski spor salonundan arkadaşım dizel otomatik 2013 sonuna kadar yok dedi bu arada aracın tamponu alçak denmiş önde 4.5 5 cmlik plastik var inşallah yarın kavuşuyoruz
  • quote:

GM dış ilişkileri müdürü sinan ulusoy çalıştıım eski spor salonundan arkadaşım dizel otomatik 2013 sonuna kadar yok dedi bu arada aracın tamponu alçak denmiş önde 4.5 5 cmlik plastik var inşallah yarın kavuşuyoruz

Murat Öztürk (8. Etap) Mokka lansmanın'da benim "otomatik sanziman ve dizel motor secenegi gelecekmi? Eger gelecekse ne zaman?" sorumu Opel'de ki yetkili kişilere sormuştu ve aşağıdaki cevabı almıştı hangisi doğru bilemiyorum.

Opel Mokka [ANA KONU]

• ben bu aracı önden skoda fabia ya benzettim şimdi nedense
  • quote:

GM dış ilişkileri müdürü sinan ulusoy çalıştıım eski spor salonundan arkadaşım dizel otomatik 2013 sonuna kadar yok dedi bu arada aracın tamponu alçak denmiş önde 4.5 5 cmlik plastik var inşallah yarın kavuşuyoruz

Araca lpg uygulamasi yapilabiliyormu acaba bilgisi olan varmidir??

Bende almayi dusunuyorum ocak girince zam yermi arac??

Ayrica lpg uygulaniyorsa 16 olanami yoksa turbo 1.4 olanami uygulanir , bu arac suan benİnli nerden baksak 45 kurus yakar sanirim??

Bu civarda arac almayi dusunuyoruz max 70 bin tl

Tavsiyeleriniz ne olur ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu aracın 1.6 115 hp sini kullanan veya duyan varsa lütfen anlatsın.. 1.4 le arada çok fiyat oynuyor.
    yakıt durumları neredeyse aynı. bilginize ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

bunlarda ilk fotolar benimki bunun aynısı yanlız bu 16

Bu opel direksiyon yapamayacak anlasildi

Sunu biraz kucultun ya

Bende bazen 2003 Astramı verip alayım diyorum ama O direksiyon beni korkutuyor. Boynuzlu öküzmü desem geyikmi desem bir garip bakıyor insana. Sanki insanı izleyen bir hayvan başına benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.