Şimdi Ara

Opel Mokka [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
3
Favori
41.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakanoz2000

quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

quote:

quote:

Dün itibarı ile incelemelerimi tamamladım ve özel siparişimi verdim. Özel sipariş COSMO'daki standart donanımlara ilaveten FlexiFix, açılır tavan ve geri görüş kameralı navigasyon sistemini içeriyor.

Hayırlı olsun ne kadar sürede araç gelicek acaba?

Teşekkürler. İki ila üç ay arası bir süreden bahsettiler. Malum yaklaşan Christmas'ın Aralık ayından itibaren Avrupa'daki tüm sektörlerdeki üretimi olumsuz etkileyeceğinden biraz da temkinli konuşmak adına süre biraz uzun konuşuldu. Ama üç ay maksimum bekleme süresi olacak. Bakarsınız daha kısa sürede de gelir. Umarım .

Hangi bayiden aldınız? Bende aracımı özel siparişle almıştım 2.5 ayda geleceği söylenmişti ama şansıma aracın üretimi bitmesi ile geminin yola çıkma zamanı denk geldi ve araç 1.5 ayda elimde olmuştu

İzmir Egem ile anlaştık. Umarım ben de sizin gibi şanslı olurum. Gerçi çok acelem yok ama yine de fazla beklemek sıkıcı olur sanırım .

Hayırlı olsun umarım aracınız erken gelirde aracınıza biran önce kavuşursunuz

• Direkt aklıma Qashqai geldi nedense
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dün itibarı ile incelemelerimi tamamladım ve özel siparişimi verdim. Özel sipariş COSMO'daki standart donanımlara ilaveten FlexiFix, açılır tavan ve geri görüş kameralı navigasyon sistemini içeriyor.

Teşekkürler. İki ila üç ay arası bir süreden bahsettiler. Malum yaklaşan Christmas'ın Aralık ayından itibaren Avrupa'daki tüm sektörlerdeki üretimi olumsuz etkileyeceğinden biraz da temkinli konuşmak adına süre biraz uzun konuşuldu. Ama üç ay maksimum bekleme süresi olacak. Bakarsınız daha kısa sürede de gelir. Umarım .

Hangi bayiden aldınız? Bende aracımı özel siparişle almıştım 2.5 ayda geleceği söylenmişti ama şansıma aracın üretimi bitmesi ile geminin yola çıkma zamanı denk geldi ve araç 1.5 ayda elimde olmuştu

İzmir Egem ile anlaştık. Umarım ben de sizin gibi şanslı olurum. Gerçi çok acelem yok ama yine de fazla beklemek sıkıcı olur sanırım .

Hayırlı olsun aracınız.. Test sürüşü yaptınız mı test aracı var mıydı..? Bir de kaça anlaştınız sakıncası yoksa..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Constantiné

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun aracınız.. Test sürüşü yaptınız mı test aracı var mıydı..? Bir de kaça anlaştınız sakıncası yoksa..?

Teşekkürler. Test sürüşünü bu aracı ilk alanlardan biri olan bir arkadaşımın arabasında yaptım. Bana söylenen test araçlarının Ekim ortası gibi geleceği idi. Yukarıdaki mesajlarımda sürüş sırasında elde ettiğim tecrübeleri paylaşmıştım. Fiyat ise araç özel sipariş olacağı ve geliş süresi uzayacağı için çok net değil elbette. Ama bugünün fiyatları ile Spor Deri Koltuk opsiyonu hariç diğer tüm opsiyonlar dahil (FlexiFix, açılır tavan ve geri görüş kameralı navigasyon) 68.000-70.000 TL arasında olacak.

• Mokka 1.7 dizel otomatik sanziman secenegiyle yilbasinda turkiye'de 1.4 Turbo otomatik ise bir yil sonra gelecekmis.

Murat Öztürk'e tesekkurler.

• quote:

Mokka 1.7 dizel otomatik sanziman secenegiyle yilbasinda turkiye'de 1.4 Turbo otomatik ise bir yil sonra gelecekmis.

Murat Öztürk'e tesekkurler.

cruze 2.0 usulü fiyat yaparlarsa alınır.

65 civarı max
  • mikro sitede 1.7 dizel 130 hp motor ve 6 ileri otomatik şanzıman yılbaşında sipriş edilebilecek diyor..
  • Opel Türkiye yıl sonuna kadar 1500 adet 2013'de 5000 adet satmayı planlıyor.

İlk sayfa güncellenmiştir.
  • bizzat yerinde gittik inceledik ama...!

bi MOKKA benzetemedik...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exsalibur -- 12 Ekim 2012; 22:59:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: karavana

1.4 turbo ve 1.7 cdti motor ile getireceklermis.

http://www.opel.com.tr/deneyim-opel/opel-haberleri/2012/january/yeni-mokka-kompakt-boyut.html

şu 1.7'leri tr için 1.6 haline getirmek ne kadar zor olabilir ki. hayır silindirlere ufak bir ek parça koy halledilir araç da hayvani bir vergiden kurtulur. neden düşünmüyorlar bunu. hele toyota'nın 1.33 lük motorları beni öldürüyor lan azıcık kalınlaştır silindirleri tamam bir alt vergi dilimindesin bir rica edin japonya'ya hallederler. mercedes türkiye için 1.6 üretti bunlar uyuyor.

Kesinlikle katiliyorm 1.7 lt o motor icin 3. dilim otv odeyecegini bile bile kim alir ki. sirf bu yuzden yine tutulmaz. 1.8 yapsaymis kucultemiyorsa da

• mokka kullanıcısı olarak cok mutlu ve memnunum..sportage mı,asx mi,ix 35 mi tıguan mı derken kendimi opel bayinde buldum ve mokkamı aldım..genel olarak herkes jukenin rakibi olarak görmüş mokkayı..ancak benim düşüncem işçilik ve malzeme kalitesi açısından juke bu aracın yanında sönük kalıyor!!ayrıca juke küçük bu araca göre..opel kaslı,karizmatik bir araç yapmış ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: paspalyak

mokka kullanıcısı olarak cok mutlu ve memnunum..sportage mı,asx mi,ix 35 mi tıguan mı derken kendimi opel bayinde buldum ve mokkamı aldım..genel olarak herkes jukenin rakibi olarak görmüş mokkayı..ancak benim düşüncem işçilik ve malzeme kalitesi açısından juke bu aracın yanında sönük kalıyor!!ayrıca juke küçük bu araca göre..opel kaslı,karizmatik bir araç yapmış ellerine sağlık

Araciniz hayirli olsun Opel Mokka ile liderligi hedefliyor bende Opel bayisine gittigimde incelemistim guzel arac gercekten

• quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

Çok pahalıymış birde bu araç juke kadar özgün tasarımı değil corsanın şişirilmişi gibi iğrenç bir görüntüsü var gerçi juke da bundan daha iğrenç duruyor.

+1 al bendende o kadar baızı arkadaşlar tipini çok beğenmişte bugün otoparkta gördüm hemen yanındada corsa vardı aynısının yükseltilmişi biraz yandan bombeleştirilmiş hiç hoşuma gitmedi içinede şöyle bir göz attım fena değildi astra esintileri taşıyor içide ben o kadar para verilcek bir araç göremedim ama zevk meselesi ama bence kesinlikle juke daha güzel dıştan
  • Araciniz hayirli olsun Opel Mokka ile liderligi hedefliyor bende Opel bayisine gittigimde incelemistim guzel arac gercekten

tşk ediyorum isteyen herkes sahip olur umarım:))opel türkiyede yer etmiş zaten.. kim ne derse desin araçları tutulan araçlar..mokkada bunlardan biri olacak..bu aracımdan önce bir ford kullanıcısıydım..ilk kez opel kullanıyorum ve iyiki almışım diye düşünüyorum..Allah utandırmasın..jukeyle karsılastırmasını yapan arkadaslara gelince evet bu bir tercih,zevk meselesi..bana görede juke bu aracın yanından geçemez:))ne görüntü ne de kalite olarak opeli yakalayamaz:)))

sevgiler:))
  • selam arkadaşlar 2 aylık bi araştırmanın sonunda tiguan ,mını countryman ,qq derken karşımıza opel mokka çıktı gitttim araştırdım tiguandan sıkıntım 2 ay sıra veriyorlar ve adamların müşteri umrunda değil countryman ortalıkta yok aralık sonuna sıra veriyorlar dizeli için qq ise eski arcım navaraydı ve artık nıissanna binmemek için vazgeçtim servisi çok kötü bence soğuk insanlar sanki her nissan servisi personelini seçerek alıyor neyse konuya döniyim sonuç olarak bugün mokkamın parasını verdik çarşamba inşallah teslim alıcam sedefli beyaz 1.4 turbo cosmo paket sürüşü zevkli opel corsaymış juke miş böyle polemiklere girmicem bile kullanmadan içine oturmadan karar vermeyin malzemesi super paket çok güzel yok yok aklımda kalan sadece tiguan oldu oda olmasın artık çarşambadan sonra araç hakkında bilgi isterseniz yardımcı olurum çarşamba akşamı zonguldak a gidicem uzun yol deneyimide yapıcam inşallah

• bunlarda ilk fotolar benimki bunun aynısı yanlız bu 16

Opel Mokka [ANA KONU]

Opel Mokka [ANA KONU]

Opel Mokka [ANA KONU]

• Siyah renk gordum dun trafikte tahmin ettigimden cok daha guzel gorunuyor. Bu arac tutacak gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın iç dizaynı güzel olmuş.

Aerodinamik açısından faydası olsada ön tampon yere çok yakın.Bugün gördüğüm bu aracın ön tamponu , yanındaki Clio'ya göre yere daha yakındı.

Şu an için vergi avantajlı dizel motor, Crossover yerine Mpv gibi tasarlanmış ön tampon benim gördüğüm eksiklikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaoktay777

selam arkadaşlar 2 aylık bi araştırmanın sonunda tiguan ,mını countryman ,qq derken karşımıza opel mokka çıktı gitttim araştırdım tiguandan sıkıntım 2 ay sıra veriyorlar ve adamların müşteri umrunda değil countryman ortalıkta yok aralık sonuna sıra veriyorlar dizeli için qq ise eski arcım navaraydı ve artık nıissanna binmemek için vazgeçtim servisi çok kötü bence soğuk insanlar sanki her nissan servisi personelini seçerek alıyor neyse konuya döniyim sonuç olarak bugün mokkamın parasını verdik çarşamba inşallah teslim alıcam sedefli beyaz 1.4 turbo cosmo paket sürüşü zevkli opel corsaymış juke miş böyle polemiklere girmicem bile kullanmadan içine oturmadan karar vermeyin malzemesi super paket çok güzel yok yok aklımda kalan sadece tiguan oldu oda olmasın artık çarşambadan sonra araç hakkında bilgi isterseniz yardımcı olurum çarşamba akşamı zonguldak a gidicem uzun yol deneyimide yapıcam inşallah

Sizede hayırlı olsun hocam aracınız cosmo sanırım?

• herkes aynı arabadan yapsın ortalık juk dolsun.. bu ne ya
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.