Şimdi Ara

Opel Mokka [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
3
Favori
41.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chevrolet Traxı bekliyoruz bundan daha güzel küçük captiva
  • http://otomobilden.com/yeni-mokka-ekonomiyi-hedefliyor/

Yeni Opel Mokka fiyat motor seçenekleri ve yakıt tüketimi....
    Opsiyon listesine 2 bin ila 2500 lira arası fark ödemek gerekiyor....
  • 2013 yılı başında 1.7 cdti dizelin otomatiği gelmeye başlayacak. Eylül-2013 den itibaren 1.4 turbo benzinlinin otomatiği gelmeye başlayacakmış. Opele atmış olduğum mailde bana söyledikleri böyle idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIM BELLİ OLDU

http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/02_Specsheets/mokka_specsheet_08_2012.pdf

İlk sayfaya ekledim tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIM BELLİ OLDU

http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/02_Specsheets/mokka_specsheet_08_2012.pdf

İlk sayfaya ekledim tesekkurler.

• almayı ciddi derecede düşünüyordum taki bagajını görene kadar... 360litre yetmez bana jetta yada insignia ya devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

almayı ciddi derecede düşünüyordum taki bagajını görene kadar... 360litre yetmez bana jetta yada insignia ya devam...

tavana kadar olan yükleme yapılabilir sanırım o zaman 500 lt yi geçer.arka görüş kamerası vardı sanırım opsiyon olarak.görüşde kısıtlanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 20 Eylül 2012; 21:20:04 >
  • dediğiniz gibiyse incelemkte fayda var o zaman. araç bi gelsin bakalım. benim için bagaj önemli.
  • vw önce cesaret edip 1.4 tiguan'a dsg şanzıman koysun. tısss
  • Mokka satisa sunulmus arkadaslar.

• Bu segment araçların çok başarılı satış rakamlarına ulaşacağını pek düşünmüyorum. Jipe binen genelde daha büyük araçları tercih ediyor.
    TAbiki böyle bir seçeneğin olması da güzel.
  • isminden dolayı arabadan soğudum araban ne opel mokka
  • geçen gördüm galeriye indiriyorlardı tırdan. bayilere geldi bilginize.
  • bugün opele gittim. arabayı hiç sevmedim.sıkışık birşey olmuş. bagajda ufak. sevmedim.
  • Tigu varken buna bakan olmaz.

• Verildi mi bilyorum ama bu aracın ikizi Chevrolet Trax var aynı banttan çıkma, opel benzinlileri satıyor,chevrolet dizelini.
    İsimden yana "trax" sanki daha avantajlı

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/trax/
  •  Opel Mokka [ANA KONU]

Opel Mokka [ANA KONU]

Opel Mokka [ANA KONU]

• Mokka'yı iki gündür inceliyorum. Şunu söyleyeyim birazdan paylaşacağım tüm düşünceler kendi görüşlerimdir ve ne bir markaya ne de bir kişiye yöneliktir. Katılırsınız veya katılmazsınız orasına birşey diyemem elbette .

1. Aracın dış görüntüsü düşündüğümden daha heybetli ve etkileyici.
    2. İşçilik ve malzeme kalitesi gayet başarılı.
    3. Pekçok araçta opsiyonel olan özellikler bu araçta standart.
    4. İç hacim dört kişilk bir aile ve seyahat için gayet yeterli. Daha fazlası özellikle arka taraftakiler için sıkcı olabilir.
    5. Bagaj biraz küçük. Özellikle çocuklu aileler için sıkıntı yaratabilir.
    6. El freni klasik. Elektronik olmalıydı.
    7. Anahtarsız çalıştırma sistemi yok. Bildiğimiz Opel anahtarı var.
    8. Henüz yürüyen aksamını ve teknik özelliklerini test edemediğim için (test aracı 14 Ekim'de geliyormuş) bu konuda birşey diyemem. Yani gidiyor mu duruyor mu çekiyor mu vs. sorularının cevabı mevcut değil.
    9. Çeşitli fonksiyonlar ekleme mümkün ama bazıları (FlexiFix gibi) fabrikasyon olacağı için temin süresi uzayabilir.
    10. İlk görüşteki fikrim özellikle şehiriçi ağırlıklı kullanımda yüksek araç isteyenler için iyi bir model olduğu yönünde.
    11. Fiyat olarak ilk bakışta yüksek. Hele yeni bir araç için.
    12. Sonuç; bu aracı ciddi olarak düşünüyorum .
    Hayırlısı ...

• Görüntüsü bence de rakibi olarak gorulen juke a 5000 basar (tasarım sanırım ssyang young firmasından
    -korando- satın alınmış) corsa platformu üzerine yerleştirilmiş dolayısıyla biraz küçük gibi yerden yuksek duruyor ama katalogta yerden yuksekliği 13 cm (qashqai 18, tiguan 20) motorlar opelin tanıdık motorları 4x4 sürekli mi eger evetse tuketim cok olur zaten opelin 140lık turbosu zaten yakan bir motor ama 4x2 4x4 acma kapama varsa cok buyuk artı... Juke o tasarımla satılıyorsa bunun her turlu satılması lazım sonuçta...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.