Şimdi Ara

Opel Mokka [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
3
Favori
41.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pvnrt

Görüntüsü bence de rakibi olarak gorulen juke a 5000 basar (tasarım sanırım ssyang young firmasından
    -korando- satın alınmış) corsa platformu üzerine yerleştirilmiş dolayısıyla biraz küçük gibi yerden yuksek duruyor ama katalogta yerden yuksekliği 13 cm (qashqai 18, tiguan 20) motorlar opelin tanıdık motorları 4x4 sürekli mi eger evetse tuketim cok olur zaten opelin 140lık turbosu zaten yakan bir motor ama 4x2 4x4 acma kapama varsa cok buyuk artı... Juke o tasarımla satılıyorsa bunun her turlu satılması lazım sonuçta...

Haklısın. Özellikle ön tamponun yerden yüksekliği bir SUV için düşük. 4x4 ise sürekli değil duruma göre otomatik devreye giriyor (4WD) ve Turbo motorlu versiyonlarda standart. İzmir'de konuştuğum bayi gelen ilk altı aracın aynı gün satıldığını söyledi. Demek ki talebi olacak. Ama ne kadar olacak şimdiden kestirmek zor.

• Bende araci bugun yolda gordum ewimin onune parketmis inceledm.beyaz renkli turbo 4x4 enjoy aracti.guzel bi tipi var hoşuma gitti donanimlarida guzel enjoya ragmen dolu bi arac juke dan bin kat daha guzel arac ama tek handikapı dizeli olmaması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getir şuna adam gibi dizel motor ile otomatik şanzıman mis gibi makina. Gerçi ben alacak olsam 1.4 turbo cosmo 4x4 alırdım şehir içi 9 litre yakar yaklaşık mis gibide gider.
  • Dun opel bayisindeydim mokkayi inceleme firsati buldum resimleride bayiden cekip mobilden yukledim nissan juke begenenler vardir elbet ama ben begenmiyorum acikcasi mokka gercekten guzel gorunuyor tok bir durusu var malzeme kalitesi son modellerde oldugu gibi guzel araci test imkanim olmadi test araci yoktu ama ici gayet yeterli alan sunuyor bu tip model almayi planlayanlarin mutlaka incelemesi gereken bir otomobil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel çok ilgi duyduğum bir marka olmasa da Mokka gerçekten de ilgimi çekti. Yakın zamana kadar QQ im vardı ve sattım yerini doldurabilir diye düşünüyorum tabi önce test sürüşü yapmak gerekiyor
  • Antara'ya ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: addisababa

Antara'ya ne oldu?

Turkiye'ye getirilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlar,yeni ötv li fiyatlar mı?Bilgisi olan var mı?
  • bence korando daha cazip 2.0 dizel otomatik 175 hp 360 torq gayet de dolu 65 e alınıyor. az bagaj büyük olsa kesinlikle alırdım.
  • Dün itibarı ile incelemelerimi tamamladım ve özel siparişimi verdim. Özel sipariş COSMO'daki standart donanımlara ilaveten FlexiFix, açılır tavan ve geri görüş kameralı navigasyon sistemini içeriyor.
  • Tırın üzerinde gördüm bir tanesini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanoz2000

Dün itibarı ile incelemelerimi tamamladım ve özel siparişimi verdim. Özel sipariş COSMO'daki standart donanımlara ilaveten FlexiFix, açılır tavan ve geri görüş kameralı navigasyon sistemini içeriyor.

Hayırlı olsun ne kadar sürede araç gelicek acaba?
  • bence itici
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Captiva = Antara

Korando = Mokka

ne zaman kendine has bir SUV çıkaracak acaba Opel?

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun Chevrolet'i alınır. Hatta Chevrolet'de bir tek bu ve Malibu alınır.

1.7 dizel uygun fiyata verilirse...

Opelin iç mekan daha güzel tabiiki ama Chevrolet uyguna gelecektir. 60bine 1.7 dizel otomatik satsın peynir ekmek gibi satar.

Tek kötü yanı o iğrenç Aveo konsolu, keşke daha iyi birşey yapsalardı, bisiklet ekranı ne ya
  • Çok pahalıymış birde bu araç juke kadar özgün tasarımı değil corsanın şişirilmişi gibi iğrenç bir görüntüsü var gerçi juke da bundan daha iğrenç duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Dün itibarı ile incelemelerimi tamamladım ve özel siparişimi verdim. Özel sipariş COSMO'daki standart donanımlara ilaveten FlexiFix, açılır tavan ve geri görüş kameralı navigasyon sistemini içeriyor.

Teşekkürler. İki ila üç ay arası bir süreden bahsettiler. Malum yaklaşan Christmas'ın Aralık ayından itibaren Avrupa'daki tüm sektörlerdeki üretimi olumsuz etkileyeceğinden biraz da temkinli konuşmak adına süre biraz uzun konuşuldu. Ama üç ay maksimum bekleme süresi olacak. Bakarsınız daha kısa sürede de gelir. Umarım .

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. İki ila üç ay arası bir süreden bahsettiler. Malum yaklaşan Christmas'ın Aralık ayından itibaren Avrupa'daki tüm sektörlerdeki üretimi olumsuz etkileyeceğinden biraz da temkinli konuşmak adına süre biraz uzun konuşuldu. Ama üç ay maksimum bekleme süresi olacak. Bakarsınız daha kısa sürede de gelir. Umarım .

Hangi bayiden aldınız? Bende aracımı özel siparişle almıştım 2.5 ayda geleceği söylenmişti ama şansıma aracın üretimi bitmesi ile geminin yola çıkma zamanı denk geldi ve araç 1.5 ayda elimde olmuştu

• Buna rakip bir de Chevrolet Trax gelecek.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi bayiden aldınız? Bende aracımı özel siparişle almıştım 2.5 ayda geleceği söylenmişti ama şansıma aracın üretimi bitmesi ile geminin yola çıkma zamanı denk geldi ve araç 1.5 ayda elimde olmuştu

İzmir Egem ile anlaştık. Umarım ben de sizin gibi şanslı olurum. Gerçi çok acelem yok ama yine de fazla beklemek sıkıcı olur sanırım .

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.