Şimdi Ara

Opel Mokka [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
3
Favori
41.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir dergide opel mokka'nın almanya satış fiyatının 20000 Eurodan daha düşük olacağından bahsediyordu. Türkiyedeki fiyatlarla almanyadaki araba fiyatları inceleyebildiğim kadarıyla hemen hemen birbirene yakın. Buna göre demekki opel mokka başlangıç fiyatı en boş ve düz vitesinin 46000 TL civarında olacağını tahmin ediyorum. 1.4 turbo otomatik ve 4x2 'sinin de 55000 TL'yi geçeceğini zannetmiyorum.
  • WV'nin almanyadaki sitesine baktım. WV Tiguan 1.4 TSi 160 hp 4x4 modeli 29500 € Türkiyede ise 67000 TL bu fiyatlarıda göz önünde bulundurursak Opel mokka 1.4 turbo otomatik 4x4 versiyonuda 60000 TL civarında olur diye tahmin ediyorum.
  • Bu araç türkiyede tutacak gibi geliyor bana..
  • Bende tutacağından eminim ancak fiyatlarının çok yüksek olmaması gerekiyor. Fiyatlar yüksek olursa Nissan Qashgai ve WV Tiguan var üst sekmentte onların piyasası belli ve Nissan piyasayı elinde tutuyor. Rekabet için mutlaka biraz uygun fiyatta satılması lazım ben 55000 TL'ye kadar mutlaka 1.4 Turbo otomatik versiyonunu almayı düşünüyorum opel kullanıyorum ve çok memnunum.
  • şimdi juke düşünsün
  • 1.3 cdti koymasınlar da
  • 45 bin tl gibi bir fiyattan satışa sunulacaktır.Motoru da merivada ki gibi 1.4 100 bg olabilir.Üst versiyonlarda 1.4 140 bg lik motoru koyarlar.
  • Motor seçenekleri belli gibi. 1.6 115 beygir, 1.4 turbo 140 beygir ve 1.7 cdti 130 beygir motorlar olacak 1.4 Turbo 140 beygir ve 1,7 cdti 130 beygirde ayrıca active select şanzımanda olacak.
  • Mokka 1.6 + LPG.-->46k TL

Missss..
  • Ne yazıkki Opel Türkiye'ye atmış olduğum maile verilen cevaba göre bu yıl opel mokka'nın manuel versiyonlarının piyasaya çıkacağı ve otomatik versiyonlarının Türkiyede Eylül 2013 tarihinde piyasaya sunulmayı planladıklarını belirttiler artık ne yazıkki başka modellere bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srbg32

Ne yazıkki Opel Türkiye'ye atmış olduğum maile verilen cevaba göre bu yıl opel mokka'nın manuel versiyonlarının piyasaya çıkacağı ve otomatik versiyonlarının Türkiyede Eylül 2013 tarihinde piyasaya sunulmayı planladıklarını belirttiler artık ne yazıkki başka modellere bakacağım.

Opel bu düşüncesi çok saçma, tam bir hüsran.Siz hangi modele bakacaksınız?
  • Ben motorunu sevmesemde belki 1.6 Nissan Qashqai'ye bakabilirim. Onuda bulabilirsem belki ikinci el cvt şanzımanlı alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkın34

quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

quote:

Orijinalden alıntı: XPmax

inşallah giriş 45 den aşağı olur...

sizce mumkun mu?

45000 euro diyorsan aşağı olur yok 45000 tl diyorsan olmaz.60000 civarı olur.

Umut fakirin ekmeği kardeş :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sizce mumkun mu?

Ümit fakirin ekmeği, borç yiğidin kamçısı... Olan bize oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sizce mumkun mu?

Ümit fakirin ekmeği, borç yiğidin kamçısı... Olan bize oluyor.

Aynen :(

• otomatiği gelmezse ilk etapta,satışları da düşük kalır..
  • Evet otomatik olması şarttı. Ancak otomatik otomobil çıktıktan bir sene sonra gelecek çok müşteri kaçırır.
  • Otomatik modeli gelmezse millet qq ye yanaşır.
  • Buna da bir bakın arkadaşlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_60859675/mpage_1/f_/key_Trax//tm.htm#61173785

SUV sınıfının yaratıcısı olan Chevrolet bugün yaptığı açıklamada, global araç portföyüne yepyeni küçük SUV (sportif arazi aracı) modeli Trax’ı eklediğini duyurdu.
  • Arabanin tr pazari icin olu yatirim oldugunu onceki konuda soylemistim. Juke ve qq varken bu aracin yuzune bakmazlar.

Zaten bir antara gercegi varken...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.