motorda yapılabilcek küçük bir kaç değişiklikle 20 beygir fln kazanılabilirmi bilgisi olan yardım ederse sevinirim
quote:Orjinalden alıntı: chba motorda yapılabilcek küçük bir kaç değişiklikle 20 beygir fln kazanılabilirmi bilgisi olan yardım ederse sevinirim chip tuning :)
En kısa yoldan guc kazanmanın sırrı egr valf inin altına asbest conta kestirip sistemi iptal edecksin anında farkı anlarsın
quote:Orjinalden alıntı: harmandali quote:Orjinalden alıntı: chba motorda yapılabilcek küçük bir kaç değişiklikle 20 beygir fln kazanılabilirmi bilgisi olan yardım ederse sevinirim chip tuning :)
quote:Orjinalden alıntı: tahsin053 O araba zaten yeterince kuvvetli..Ben olsam hiç ellemezdim. Buda bir bakış açısı..
quote:Orjinalden alıntı: harmandali quote:Orjinalden alıntı: chba motorda yapılabilcek küçük bir kaç değişiklikle 20 beygir fln kazanılabilirmi bilgisi olan yardım ederse sevinirim chip tuning :)
quote:Orijinalden alıntı: tahsin053 O araba zaten yeterince kuvvetli..Ben olsam hiç ellemezdim. Katılıyorum .