Şimdi Ara

opel omega alcam yorumlarınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
5
Favori
97.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Opel omega 97 -99 araası almayı düşünüyorum
    tavsiye edermisniz? Yorumlarınızı bekliyorum saygılar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Omega: Kapsamlı Bir İnceleme

Opel Omega, 1986-2003 yılları arasında üretilen orta sınıf bir otomobildi. Üç nesil boyunca üretilen Omega, geniş iç mekanı, güçlü motorları ve güvenilirliği ile tanınıyordu.

Performans ve Yakıt Verimliliği: Opel Omega, çeşitli motor seçenekleriyle sunuldu. 2.0 ve 2.5 litrelik benzinli motorlar, dengeli performans ve yakıt verimliliği sunarken, 2.5 litrelik V6 motor, daha yüksek güç ve tork sağlıyordu.

İç Mekan ve Konfor: Omega'nın geniş iç mekanı, beş yetişkin için bolca baş ve bacak mesafesi sağlıyordu. Yüksek kaliteli malzemeler ve ergonomik tasarım, konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyordu.

Güvenilirlik ve Bakım Maliyetleri: Opel Omega, genel olarak güvenilir bir otomobil olarak kabul edilir. Ancak, daha eski modellerde bazı kronik sorunlar görülebilir. Düzenli bakım, Omega'nın uzun yıllar boyunca güvenilir bir şekilde çalışmasını sağlamak için çok önemlidir.

Kronik Sorunlar: Opel Omega'nın bilinen bazı kronik sorunları şunlardır:

• Elektriksel sorunlar
    • Süspansiyon sorunları
    • Şanzıman sorunları

Opel Omega 2.0 CD Özellikleri: Omega 2.0 CD, 2.0 litrelik dizel motora sahipti. Ekonomik yakıt tüketimi ve iyi performansı ile öne çıkan 2.0 CD, bütçe dostu bir seçenekti.

Opel Omega 2.0 Yorumları: Kullanıcı yorumları, Opel Omega 2.0'ın genel olarak dengeli ve güvenilir bir otomobil olduğunu göstermektedir. Sağlam yapısı, konforlu iç mekanı ve iyi yakıt verimliliği kullanıcılar tarafından övülmektedir.

Opel Omega 2.5 V6 Yorumları: Opel Omega 2.5 V6, güçlü motoru ve dinamik sürüş deneyimi ile performans odaklı sürücülere hitap ediyordu. Kullanıcı yorumları, Omega 2.5 V6'nın hızlanması ve yol tutuşunun etkileyici olduğunu vurgulamaktadır.

Sonuç: Opel Omega, geniş iç mekanı, güçlü motorları ve güvenilirliği ile bilinen orta sınıf bir otomobildi. Kronik sorunlara rağmen, düzenli bakım ile Omega uzun yıllar boyunca güvenilir bir şekilde kullanılabilir. Opel Omega 2.0 CD, ekonomik yakıt tüketimi ve iyi performansı ile bütçe dostu bir seçenek sunarken, Omega 2.5 V6, performans odaklı sürücüler için güçlü bir motora ve dinamik sürüş deneyimine sahipti.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2004 VECTRA 1.6 aracımın sorunları 4 yaşından sonra patlak verdi.opellerde kronik bir sorun sayılır arızalar artık.96-97 omegalara binen arkadaşlarımız var.hepsi vectradan daha iyi olduğunu söylüyor.

iyi bir tercih olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: casio1948

2004 VECTRA 1.6 aracımın sorunları 4 yaşından sonra patlak verdi.opellerde kronik bir sorun sayılır arızalar artık.96-97 omegalara binen arkadaşlarımız var.hepsi vectradan daha iyi olduğunu söylüyor.

iyi bir tercih olur...
    Çok kral araba kardeş tank gibi oluyolar üstelik çok rahat araba.
  • bence kesinlikle al.bende 99model omega war.bumdan oncede vectra vardı ama kıyaslamaya gerek bile duymuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injure

bence kesinlikle al.bende 99model omega war.bumdan oncede vectra vardı ama kıyaslamaya gerek bile duymuyorum.
    nasıl sizce kronik bir arızası var mı bu araçların ? Parçaları yada otomatik şanzımanlarında kronik bir sorun falan yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zselek2008

nasıl sizce kronik bir arızası var mı bu araçların ? Parçaları yada otomatik şanzımanlarında kronik bir sorun falan yardımcı olursanız çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    wallahi yaklaşık 8 yıldır omega ya biniyorum ki 5 yıldır da kullanıyorum inanın süper bir araba y ayrıca yakıtıda bi şahin den bi tempradan daha az yani bizim 2.0 ama olsun 2.0 motorda az değil yani bu arabalar opelin babası vede arkadan çekişli olması çok hoşuma gidiyo tabi bide manuel bizim ki kesinlikle temizini bulursan tavsiye ederim ama temiz değilse inan kronik arızalar çıkabilir sana bide elektroniğine dikkat etmen lazım bu arabaların çünkü dikkatsiz olursan çok arıza yapabiliyo

• quote:

Alıntıları Göster
    çok konforlu araç alacaksan 2001 civarı 2500cc al... vergi yakıt çok fazla...Parçaları ve bakımları çok pahalıdır.Ustasını biraz zor bulursun.ayrıca nasıl bir teknoloji 2500cc den 170 hp çıkmış

Fikrimi sorarsan vazgeç bir arızasında masrafın inan çok fazla olur.Vectra bak daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: nick falan yok

çok konforlu araç alacaksan 2001 civarı 2500cc al... vergi yakıt çok fazla...Parçaları ve bakımları çok pahalıdır.Ustasını biraz zor bulursun.ayrıca nasıl bir teknoloji 2500cc den 170 hp çıkmış

Fikrimi sorarsan vazgeç bir arızasında masrafın inan çok fazla olur.Vectra bak daha iyi

Alıntıları Göster
    arkadaşın dediği gibi 2.5 al.. 2.0 o kasaya biraz ağır kalıyor.
    opelin amiral gemisi işte. içi mutfak tezgahı gibi büyük, konforu çok iyi.. ama ölü bir omega ocağına incir ağacı dikebilir. dikkat
    alırsan yine diyorum 2.5 V6 al. Tak sıralı sistem LPG'yi ohh mis

• quote:

Orijinalden alıntı: Victiz

arkadaşın dediği gibi 2.5 al.. 2.0 o kasaya biraz ağır kalıyor.
    opelin amiral gemisi işte. içi mutfak tezgahı gibi büyük, konforu çok iyi.. ama ölü bir omega ocağına incir ağacı dikebilir. dikkat
    alırsan yine diyorum 2.5 V6 al. Tak sıralı sistem LPG'yi ohh mis

Alıntıları Göster
    korktum şimdi biraz ben ya :) temizini bulmak lazım o zaman ....

• quote:

korktum şimdi biraz ben ya :) temizini bulmak lazım o zaman ....

Alıntıları Göster
    temizini bulamassan pek yanaşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geremy

temizini bulamassan pek yanaşma.

Alıntıları Göster
    koltuğuna bi otur bi daha kalkaman
  • daha öncede buna benzer bir konuya yazmıştım yine yazıorum. Eğer durumum olsa 3. araba olarak omega alır ve sadece uzun yolda kullanırım. Harika bir araba. tankın tekerlekli versiyonu. Ama tabi lpg bile taksan yakıo arkadaş Bende vectra b var 2000 motor 16 kuruş yakıo omega 20 kuruşdan aşağı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecz_mel

daha öncede buna benzer bir konuya yazmıştım yine yazıorum. Eğer durumum olsa 3. araba olarak omega alır ve sadece uzun yolda kullanırım. Harika bir araba. tankın tekerlekli versiyonu. Ama tabi lpg bile taksan yakıo arkadaş Bende vectra b var 2000 motor 16 kuruş yakıo omega 20 kuruşdan aşağı olmaz
    Düşük model, yüksek segment ve nispeten ucuz araç almak bütçesi kısıtlı olanlar için çok tehlikelidir.Bu durumlarda yüksek model ve daha alt segment araç her zaman daha iyidir ve tercih edilmelidir.Aksi takdirde elimizdeki paradan ve ruh sağlığımızdan olma ihtimaliz yüksek olur.Tabi bence.:-))
  • quote:

Orijinalden alıntı: *karamurat*

Düşük model, yüksek segment ve nispeten ucuz araç almak bütçesi kısıtlı olanlar için çok tehlikelidir.Bu durumlarda yüksek model ve daha alt segment araç her zaman daha iyidir ve tercih edilmelidir.Aksi takdirde elimizdeki paradan ve ruh sağlığımızdan olma ihtimaliz yüksek olur.Tabi bence.:-))

Alıntıları Göster
    91 model opel lotus omega al keyfine bak derim google da ara nasıl birşey olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzy34

91 model opel lotus omega al keyfine bak derim google da ara nasıl birşey olduğunu

Alıntıları Göster
    zselek2008, 99 model 2,5 V6 Omega sahibiyim.İkinci elde alınabilecek en lüks donanımı hala en dolu ve ucuz araçtır.Örneğin omega daki deri döşeme kalitesi, ne volvos80 da nede bmw 5 serinde var.Bahsedildiği gibi parça ve usta problemi yoktur.Bütün opel servisleri emrine amadedir.Mercedes E kasadan daha rahat ve S sınıfı kadar sessiz bir araçtır.Bu araç Aslen Amerikan Cadillac Catera dır.Araçta amerikan konforu vardır.Uzun yolu ve arka koltuğu muhteşemdir.Araç 1600kg olduğundan alt devirleri biraz ağır olmakla beraber 3 bin devirden sonra oldukça iyidir.4 kademeli otomaktik şanzumanı vardır.1 de 80 2 de 130 3 de 190 4 de 250 km yapar.Tüp takacaksan MV6 3.0 al derim.En ekonomik V6 dır.Şehir içinde 12-13 litre yakar,uzun yolda 90-130 gideceksen 7,5-9 litre, yok kaptırıcam dersen 130-200 km arası net 10 lt yakıyor.Ki bu rakam bu konfor ve sürate göre oldukça makuldur.Yalnız temizini bulmak zor.Sahibinden comu takip edebilirsin.Ne masraf açar: ikinci el bir otomatik vectra ne açarsa bu da onu açar.Araç arkadan tek olmakla beraber altında aslında çift egzost ve çift katalitik var.Ve sonuç olarak otomatik vites belirli km de bakım gerektiren bi sistemdir.Eğer alacağın araç yüz bin üstüyse ve şanzuman bakıma gitmemişse otomatik şanzumanın bütün reflekesi (gerekirse eğer) 2 bin ytl dir.Yalnız bu sadece omega ya mahsus bir durum değldir.Bütün otomatikler için yaklaşık burakam geçerli.Eğer ankarada ise benimle irtibata geçebilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: pavuryas

zselek2008, 99 model 2,5 V6 Omega sahibiyim.İkinci elde alınabilecek en lüks donanımı hala en dolu ve ucuz araçtır.Örneğin omega daki deri döşeme kalitesi, ne volvos80 da nede bmw 5 serinde var.Bahsedildiği gibi parça ve usta problemi yoktur.Bütün opel servisleri emrine amadedir.Mercedes E kasadan daha rahat ve S sınıfı kadar sessiz bir araçtır.Bu araç Aslen Amerikan Cadillac Catera dır.Araçta amerikan konforu vardır.Uzun yolu ve arka koltuğu muhteşemdir.Araç 1600kg olduğundan alt devirleri biraz ağır olmakla beraber 3 bin devirden sonra oldukça iyidir.4 kademeli otomaktik şanzumanı vardır.1 de 80 2 de 130 3 de 190 4 de 250 km yapar.Tüp takacaksan MV6 3.0 al derim.En ekonomik V6 dır.Şehir içinde 12-13 litre yakar,uzun yolda 90-130 gideceksen 7,5-9 litre, yok kaptırıcam dersen 130-200 km arası net 10 lt yakıyor.Ki bu rakam bu konfor ve sürate göre oldukça makuldur.Yalnız temizini bulmak zor.Sahibinden comu takip edebilirsin.Ne masraf açar: ikinci el bir otomatik vectra ne açarsa bu da onu açar.Araç arkadan tek olmakla beraber altında aslında çift egzost ve çift katalitik var.Ve sonuç olarak otomatik vites belirli km de bakım gerektiren bi sistemdir.Eğer alacağın araç yüz bin üstüyse ve şanzuman bakıma gitmemişse otomatik şanzumanın bütün reflekesi (gerekirse eğer) 2 bin ytl dir.Yalnız bu sadece omega ya mahsus bir durum değldir.Bütün otomatikler için yaklaşık burakam geçerli.Eğer ankarada ise benimle irtibata geçebilirsin...

Alıntıları Göster
    ben bu otomatik olayından çok korkuyorum. Benim bütçem kısıtlı varımı yokumu dökeceğim belki de sorunsuz bi araç binmek isterim ama herkes beni korkutuyor omega konusunda konforu ve hızı güzel ama masraf konusunda biraaz daha aydınlatırsanız beni sevinirim Teşekkürler şimdiden...

• quote:

ben bu otomatik olayından çok korkuyorum. Benim bütçem kısıtlı varımı yokumu dökeceğim belki de sorunsuz bi araç binmek isterim ama herkes beni korkutuyor omega konusunda konforu ve hızı güzel ama masraf konusunda biraaz daha aydınlatırsanız beni sevinirim Teşekkürler şimdiden...

Alıntıları Göster
    Zselek bütçeni bilmiyorum,sonuçta omega üst segment bir araç,vectra da parça fiyatı ne ise üstüne bir 100 ytl koyacaksın yalnız şu var tabi orginal GM parçası oldukça uzun ömürlüdür.Bulacağın araca göre masraf değişir.Şu an benim omegayı alsan sıfır masraflı.Ne gerekirse esirgemiyoruz bakıyoruz çünkü.Kullanıcı önemli burda...

• quote:

Orijinalden alıntı: pavuryas

Zselek bütçeni bilmiyorum,sonuçta omega üst segment bir araç,vectra da parça fiyatı ne ise üstüne bir 100 ytl koyacaksın yalnız şu var tabi orginal GM parçası oldukça uzun ömürlüdür.Bulacağın araca göre masraf değişir.Şu an benim omegayı alsan sıfır masraflı.Ne gerekirse esirgemiyoruz bakıyoruz çünkü.Kullanıcı önemli burda...

Alıntıları Göster
    96 - 97-98 modelleri tavsiye edermisin abi?
  • quote:

96 - 97-98 modelleri tavsiye edermisin abi?

Alıntıları Göster
    ben vectrasından o kadar memnunum ki,
    omegası ne kadar iyidir değil mi?
    onları da kullananlara sormak lazım. daha önce opel kullanmadı isen kullanmaya başlarsan vazgeçemezsin.
  • zselek 2000 den sonra araç makyajlandı.Şase, motor, yürüyen aksam aynı.Sadece aracın tipi ve iç bölümde göğüs tamamen değişti.Bana sorarsan benim beğenim 96-99 arası olanlar.Cünkü daha amerikan duruyor araç.Makyajlı kasasısının özellikle içini ben beğenmiyorum.Kaliteyi düşürdüler iiç mekanda.Senin bütçen ne kadar merak ettim.16 bine bulursan bi tane temizi masrafı varsada 20 bine elinde güzel bir aracın olur...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.