Şimdi Ara

OPEL SİTESİNDE 1.6 CDTİ MOTORU FİYAT LİSTESİNE EKLEMİŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
4.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle giderse opel piyasayı süpürür....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikayaoglu

Şehiriçi 4.6 değerine ulaşıp ulaşamayacağı

Simdi ona muadil bulamadim ama daha gucsuz torksuz olan bir motor vw 1.6tdi passat agirlik olarak daha hafif bir araba zafiradan bakalim passat verisine 5.2 bana kopru tradiginde veya dur kalk s ici trafiginde 5.2 yakan passat gosterirmisin ? Ama bak ne diyorum en optimal kosullarda belki passata 6 yaktirirsin ama bu aracada 5.2 yaktir cokmu ? He sadece gaz pedalinda yumurta varmis muamelesi yaparsan her araci fabrika verilerine cekebilirsin.Ama zorlamadan su kadar bu kadar yaktiririm diye dert etmeden normal surus karakteriyle surerseniz huc bir aracta fabrika verilerini yakalayamazsiniz.Mesela 520d lerde s ici yakit degerini yakalayan varmi acaba lutfen kullanan biri soyleyebilirmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasimizin belli ki bilgi eksikliği var lince girişmeyelim hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxioushelminth

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Havada bulut olmadan nem kapmak çok enteresan. Tek cümleden bu kadar anlam çıkarmak Lekelemek falan neyin kafası acep? Fabrika verileri 4,6/3,8 bu değerleri yakalayabilecek mi acaba soru bu. Tutup da buna bakarak 20lt 30lt yaktığını iddia edecek halim yok

zaten arabanın fabrika verisini yakalaması üzerinde durmaya kalkarsak piyasada araba kalmaz.
    Ancak bu motor eğer 6 7 litre bandında gezerse tozunu atar piyasanın,ve bu bandı da ancak kullanım esnasında görebileceğiz.
    Ki şehir dışında zaten dizeller ekonomik.

Gereken cevabi arkadas vermis piyasadaki hangi arac fabrika verilerini yakaliyor he cok cok anormal sakin kullanirsin tek sofor yuksuz en optimal kosullarda belki yaktirisin.Sehir disinda yakalama ihtimalin daha yuksek ama boyle direk yok sole yok 20 litre yok 30 litre resmen markayi karalamaktir.Sizin araciniz ney bilmiyorum ama 1.viteste soyle bi patinaja kaldirarak redline kadar zorlarsaniz kendi aracinizina ne yaktigini gorursunuz,tabi araciniz anlik tuketimi gosteriyorsa.

Ekranda mı bir sorun var yazmadığım başka şeyler var da ben mi göremiyorum diye şüpheye düştüm.

İngilizce veya almanca falan da yazmıyorum.

Eklenen video Araç ağırlığı 1753 kg sunduğu fabrika verisi 4,6. Bu sorunun cevabını arıyor. Bu kadar basit.

Daha nasıl anlatmak gerek acep?

• Helal olsun opel Fiyatladırma gerçekten çok başarılı piyasaya soluk getirir...
  • Opel bu motoru diğer modellerde nasıl fiyatlandiracak? Önemli olan bu.

Astra da Insignia da...

Piyasaya göre mi hareket edecek yoksa bir atılım yapıp uygun bir fiyatlandırma mi yapacak.

Satış rakamlarını bu belirleyecek.

• quote:

arkadasimizin belli ki bilgi eksikliği var lince girişmeyelim hemen.

Bazı cevapları görünce Cem Yılmazın gösterilerinde macera aramaya gerek yok diyorum kendime
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noxioushelminth

quote:

quote:

Havada bulut olmadan nem kapmak çok enteresan. Tek cümleden bu kadar anlam çıkarmak Lekelemek falan neyin kafası acep? Fabrika verileri 4,6/3,8 bu değerleri yakalayabilecek mi acaba soru bu. Tutup da buna bakarak 20lt 30lt yaktığını iddia edecek halim yok

zaten arabanın fabrika verisini yakalaması üzerinde durmaya kalkarsak piyasada araba kalmaz.
    Ancak bu motor eğer 6 7 litre bandında gezerse tozunu atar piyasanın,ve bu bandı da ancak kullanım esnasında görebileceğiz.
    Ki şehir dışında zaten dizeller ekonomik.

Gereken cevabi arkadas vermis piyasadaki hangi arac fabrika verilerini yakaliyor he cok cok anormal sakin kullanirsin tek sofor yuksuz en optimal kosullarda belki yaktirisin.Sehir disinda yakalama ihtimalin daha yuksek ama boyle direk yok sole yok 20 litre yok 30 litre resmen markayi karalamaktir.Sizin araciniz ney bilmiyorum ama 1.viteste soyle bi patinaja kaldirarak redline kadar zorlarsaniz kendi aracinizina ne yaktigini gorursunuz,tabi araciniz anlik tuketimi gosteriyorsa.

Ekranda mı bir sorun var yazmadığım başka şeyler var da ben mi göremiyorum diye şüpheye düştüm.

İngilizce veya almanca falan da yazmıyorum.

Eklenen video Araç ağırlığı 1753 kg sunduğu fabrika verisi 4,6. Bu sorunun cevabını arıyor. Bu kadar basit.

Daha nasıl anlatmak gerek acep?

Demekki motor teknolojisi iyi adamlar yapmis test etmis bu degerler yakalanabiliyorki koymus heralde kafadan yazmadilar o degerleri.Bu degerler sonucta kontrolden geciyor hadi milleti kekliyelim 2lt asagi yazalim dememislerdir heralde.

Bakin benim aracim insignia 1.4T daha yeni aldim 5 ay oldu suan 2k kusur kmdeyim fabrika verisi 7.5 ben suan hic kasmadan normal bir surus katakteriyle 8.5 yakiyorum hemde 245/45/18 jantlarla ve aracta surekli 2-3 kisi var varin siz hesaplayin.Hele sehir disi 90 kitlersem bildigin fabrika verisini tam yakaliyorum aracim 4.7lt yakiyor 6.viteste.

Ben size diyorumki 1lt koyun ustune cunki fabrika ortami belli bir agirliga kadar sofor benzin deposu cok az dolu dumduz surtunmesiz bir ortamda yapiliyor bu degerler cikmasi cok normal. Sende 1lt ustune cik normal kullanimda cokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Çok şükür uzun yıllar bekledikten sonra bugünleride gördük.

• Ayrica helal olsun opele firsatcilik yapmiyor diger markalar gibi yapsada dozunda. Benzinli dizel farki 5k hemde boylesine guclu bir motoru uygun fiyatla veriyor eger diger markalara ozenmezse cizgisini bozmazsa,astra ve insigniadada benzinli dizel farki bu kadar olursa satislarda liderlige oynayabilir.

Malum 1.5 90hp edc 58-60k para isteniyor bu memlekette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxioushelminth -- 4 Ekim 2013; 18:47:41 >
  • Noxioushelminth kullanıcısına yanıt
    Dediğim anlaşılabildi en azından.
  • Motorun güç , tork eğrisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Motorun güç , tork eğrisi var mı?

OPEL SİTESİNDE 1.6 CDTİ MOTORU FİYAT LİSTESİNE EKLEMİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikayaoglu -- 4 Ekim 2013; 19:04:46 >
  • Astra daha da ucuz olur büyük ihtimalle.
    Satışları şu an bile gayet iyi, bu motor gelince müthiş olacak
    Malum 90 bg dizel arabaya 70 binden fazla isteyenler de var

• quote:

quote:

Vaaaaavv :) 1500 devirden 3500 devire kadar 275 civarı tork veriyor , uçar bu motor :)

• quote:

quote:

quote:

Vaaaaavv :) 1500 devirden 3500 devire kadar 275 civarı tork veriyor , uçar bu motor :)

uçar bu motor derken kaputun altından fırlar gider demek istemediniz değil mi. Yoksa Opeldeki arkadaşlar o motoru oraya çok iyi sabitlemiştir lekeleme manası çıkarılmasın sonra :)

• quote:

quote:

Motor neredeyse rolantideyken 1.6 atmosferik benzinli torku veriyor.

1500rpm'den itibaren ise renonun 1.6 dci'si hariç piyasadaki tüm 1.6 dizellerin peak noktasından bile daha iyi bir tork çıkışı var.

1800rpm lerde ise peak yaparak maksimum değeri olan 310nm yi basıyor krank'a.

Bence çok başarılı bir motor. Yakıt tüketimi pratikte nasıl olur, onu gelince göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 4 Ekim 2013; 19:27:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

uçar bu motor derken kaputun altından fırlar gider demek istemediniz değil mi. Yoksa Opeldeki arkadaşlar o motoru oraya çok iyi sabitlemiştir lekeleme manası çıkarılmasın sonra :)

1.6 olarak gerçekten çok başarılı , 3500 devire bakarsanız 136 hp güç, 275 nm tork var. Ayrıca 1500 devirden itibaren 275 nm veriyor . En azından kağıt üzerinde en başarılı 1.6 dizel . Kaldı koca zafiranın değerleri de ortada başarı sadece kağıt üzerinde değil demek ki. Geriye sorunsuzluk ,uzun ömür gibi konular kalıyor.

• Zafira çok beğendiğim ama otomatik vitesi nedeniyle alamadığım bir model.İnşallah Opel bu konuda da adım atar.
  • 1.6 DTH nedir?CDTI ile farklı mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.