Şimdi Ara

OPEL SİTESİNDE 1.6 CDTİ MOTORU FİYAT LİSTESİNE EKLEMİŞ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
4.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vincentvega

70 bin olan baz versiyonu. Prestige pakete bir kaç donanım ekleyince fiyat 80`i geçiyor. Bu boyutlarda ve ağırlıkta (1730 kg ) bir aracı manuel almak çok mantıklı değil. Yeni Picasso benzer fiyata otomatik vites sunuyor. Üstelik 1295 kg.

Ben de Zafira satışlarına çok bir katkı yapacağını düşünmüyorum. mpv segment Otomatik Vites ister.
    Kaldı ki bana göre zafira cok da büyük değil. C4 ve 5008 daha kullanışlı.
    Astra ve Insignia ya gelirsek otomatik vitesle satışları uçurur.
    Zamanında Insignia 2.0 130 dizel otomatiği yanılmıyorsam 63 bin gibi bir rakama vermişlerdi.Bu da 1.6 farkıyla 85-90 bin olur herhalde :)))))))))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikayaoglu İ kullanıcısına yanıt
    Anlık tüketimdeki değerlerin çok yüksek olduğuna katılıyorum. Kalkış sorun değilde, 3.ve 4. Viteste fazla yüklenmeden normal hızlanmada görünen değerleri 1.6 atmosferik araçla dip gaz yapsanız dahi göremezsiniz.Fabrika tüketim verisi daha yüksek olan bir çok dizel motorda bile böyle anlık tüketimler olmaz.Acaba çok dik bir rampada mı çekim yapılmış diye şüphelendim ama , alt devirden itibaren araç zorlanmadan hızlanıyor . Bence biraz beklemeli ve aracı test edenlerin ve kullananların fikirlerini almalıyız . Eğer videodaki araç sorunlu değilse yada gerçekten 1.6 cdti motor sahipse durum pek parlak durmuyor.

• Şu motoru Astra da gorsek artik.

• Bu motor corsaya gelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnel

Bu motor corsaya gelecek mi?

aslinda gelse fena olmaz.. Dusunsenize ustune birde yazilim attik mi o corsa ucar :)

• doralak D kullanıcısına yanıt

aynen bende alırım etiket önemli gelirde 60 bin isterse kusura bakmasın gider fransız alırım nasıl olsa parçalar artık ortak
  • Motor çok iyi gerçekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar uygun olacak diye kimse heves etmesin bence. corolla da Türkiye de üretiliyor uygun olacak diye beklerken kazık fiyattan satışa çıktı ve bunun gibi daha niceleri.
    siz şu an ki fiyata 6-7 bin ekleyinde üstünü kimse bilemez artık
  • merhabalar GS3 kullanıcısıyım, aracım 90.000'i geçti, yani yenileme zamanım yaklaşıyor. çok memnunum ama rakipleri de inceliyorum tabi ki. Motordan dolayı kafadan elediğim Zafira, 1.6 ile tekrar gündemde,

araba.com du sanırım bi testinde bu motorun oldukça düşük bir yakıt tüketimine sahip olduğunu yazmıştı. Fabrika verisi tabi, kendi testleri ise fabrikanın oldukça %25 gibi üstünde çıkmıştı. Bu konu tabi kullanıcısı oldukça gün yüzüne çıkacaktır. Ancak bi önceki sayfada arkadaşım 1700kg civarında olduğunu yazmış. 7 kişi olarak da düşünürsek 1.6 motor yine ancak yeter konumda kalır gibi.

Merak ettiğim bir diğer konu da mevcut kasanın çıkış tarihini söyleyebilir misiniz? yani bir sonraki kasa değişimine ne kadar süre var acaba?

cevaplar için teşekkürler şimdiden

bu arada 74.000 lik fiyat gerçekten piyasayı kızıştırır, opsiyonlar hariç tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Bizim forumda bomba..!
    Eee peki soruyorum astra 1.6 cdti 136hp manuel ve golf 1.6tdi 110hp(yeni nesil) manuel aynı donanımda aynı fiyata olsa forumda kaç kişi
    astra tercih eder???
    Opel geriden geliyor beğenmediğimiz fransız araçları bile dörtnala giderken opel eşek misali eğlene eğlene geliyor ,dizel otomatiği kimbilir
    nezaman gelir..Fiyatı uygun yapmak zorunda bulunmaz hint kumaşı değil...

Yaşlı adam style yıllardır aynı cizgideki golfu almaktansa adam gibi tasarımı olan astra tercih ederim golfe göz ucuyla dahi bakmam

Ben h kasa astra kullanıyorum opeli severim, j kasayıda heveslendim bayağı inceledim ama arkasına rakibi golfü inceledikten sonra
    opel in çok yavaş ilerlediği kanısına vardım..Mesala konsoldaki o düğme karmaşasını anlamaları yıllarını aldı insignia ya yeni makyaj
    yaptılar ama astra da görürmüyüz bilemem..1.6 dizel otomatik eski kasa c4 e bindim(2008 model 115hp)araç canavar gibi gidiyor
    daha opel 1.6dizel manuel getircekte görecez bulunmaz hint kumaşı değil demek istediğim bu...(Türkiye pazarı için yazdım)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.