Şimdi Ara

OPEL SİTESİNDE 1.6 CDTİ MOTORU FİYAT LİSTESİNE EKLEMİŞ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
4.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marlboro insanı

quote:

Orijinalden alıntı: -satana-

Helal olsun opel Fiyatladırma gerçekten çok başarılı piyasaya soluk getirir...

Benzinli motor ile dizelinin arasındaki 8.500 lira fark ile mi başarılı?

toyotadan haberin yok herhalde? kaldiki bu motor kagit uzerinde en basarili 1.6 dizel suan hatirlatirim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Ah birde otomatik olsaydı tadından yenmezdi

+1905

• astra da ne zaman kullanılır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

astra da ne zaman kullanılır acaba?

Buyuk ihtimal 2014 yilinda Astra ve İnsignia'yada uygulanacaktir

Edit imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxioushelminth -- 4 Ekim 2013; 22:40:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxioushelminth

quote:

Edit imla.

tahminen yılın hangi dönemini bulur?
  • 70 bin olan baz versiyonu. Prestige pakete bir kaç donanım ekleyince fiyat 80`i geçiyor. Bu boyutlarda ve ağırlıkta (1730 kg ) bir aracı manuel almak çok mantıklı değil. Yeni Picasso benzer fiyata otomatik vites sunuyor. Üstelik 1295 kg.

• Bizim forumda bomba..!
    Eee peki soruyorum astra 1.6 cdti 136hp manuel ve golf 1.6tdi 110hp(yeni nesil) manuel aynı donanımda aynı fiyata olsa forumda kaç kişi
    astra tercih eder???
    Opel geriden geliyor beğenmediğimiz fransız araçları bile dörtnala giderken opel eşek misali eğlene eğlene geliyor ,dizel otomatiği kimbilir
    nezaman gelir..Fiyatı uygun yapmak zorunda bulunmaz hint kumaşı değil...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noxioushelminth

quote:

Edit imla.

tahminen yılın hangi dönemini bulur?

Opelin birazda satis politikasi biliyorsunuz hep boyle satilmayan modellere koyup biraz satis yapip ana modellerede uygulamaya basliyor.
    Tahminime gore 2014 Agustos sonrasina kalacaktir cunki ilk once yeni getirecegi 1.6 170hp manuel ve otomatik insigniayi satmak isteyecektir belli bir adet satildiktan sonra bu kombinasyonu getirecektir 2014 son ceyrek dahi olabilir bu motorun diger modellere gelmesi

Tabiki benimki bir tahmin eger hamleyi Opel Turkiye daha seri yaparsa bu herkes icin iyi olur

• drmelihx D kullanıcısına yanıt
    ben astra tercih ederim.
  • Astra'ya bu motorun mümkün olduğunca çabuk gelmesi lazım
  • ciddi anlamda heyecan kapladı içimi. bebekte geliyor yakında. yeni astra sedan cosmoyu takasa verip alabilirim bu aracı.
  • Opel bu motoru bence Astra,İnsignia modellerine getirmekte gecikmeyecektir diye düşünüyorum.

Mercedes'in ve Bmw'nin E sınıfı araçları için bile ülkemizde ki vergilendirme sistemlerine göre yaptığı hamleler gibi,Opel'de benzer durumu lokomotif olarak adlandıracağımız modellerine biran önce uygulayacaktır.Tabii ki rekabette öne geçmek istiyorsa.
  • Eksik olmayın. Hemen okuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

oysa dün ben bir konuya cdti motor verileri ekledim diye mesajımı sildiler, zafira gerçekten premium bir mpc içi hakikaten dehşet bir şey, 1.6 dizel manual kugaya güzel rakip segmentler farklı tamam ama kim kugayı suv diye alır ki

zafirayı bende çok seviyorum içi olsun dışı olsun, fakat opelin az tutulan araçlarının 2.el fiyatları ve satılma oranları malum... insanlar korkuyor doğal olarak yeni gelen ve gelicek olan motorlarla vb. bu önyargılar yıkılır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A16LET -- 5 Ekim 2013; 0:00:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Bizim forumda bomba..!
    Eee peki soruyorum astra 1.6 cdti 136hp manuel ve golf 1.6tdi 110hp(yeni nesil) manuel aynı donanımda aynı fiyata olsa forumda kaç kişi
    astra tercih eder???
    Opel geriden geliyor beğenmediğimiz fransız araçları bile dörtnala giderken opel eşek misali eğlene eğlene geliyor ,dizel otomatiği kimbilir
    nezaman gelir..Fiyatı uygun yapmak zorunda bulunmaz hint kumaşı değil...

Yaşlı adam style yıllardır aynı cizgideki golfu almaktansa adam gibi tasarımı olan astra tercih ederim golfe göz ucuyla dahi bakmam

• astra sedana gelsin otomatik vites olsun geldiği gün alırım
  • opel mağazalarında vw nin aksine "pazarlık sünnettir" anlayışı mevcut, buda hesaba katılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: ikayaoglu

saçmalığın daniskası.
    Benim altımdaki 1.33 ü de böyle bağırtsam vitesteki tüketim 20 litre gösterir.
    Önemli olan yola çıktıktan sonra dönüşte yol bilgisayarı sıfırlandığında ne yaktığı.

Aynen anlık tüketim yokuş çıkarken 25 bile gosterir

• Biran önce yeni astra hb ve sedana da gelmesini 4 gözle bekliyoruz. 1.3cdti motor (bence) astranın hakkını veremiyordu.

1.6 dizel hem ekonomik hemde performanslı bir sürüş sunar. Acilen bekliyoruz
  • Arkadaşlar bu araba neden bu kadar ağır? Grand Cmax, Grand Scenic, Grand Picasso, 5008 gibi rakipleri çok daha hafif. Bu araba bir üst sınıf mı, S Max in rakibi mi yoksa?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.