Şimdi Ara

Opel Ücretsiz Chek Up Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba pazartesi günü opel corsa aldım. İnternette gezerken opelin resmi sitesinde ücretsiz chek up diye bir şey görüp az önce randevu oluşturdum. Bununla ilgili bir kaç sorum olacak.

Geri dönüş yapıyorlar mı?

Gercekten kontrol ediyorlar mı?

Ücret talep ediyorlar mı?

Sonuç raporunu bize veriyorlar mı?
    Opel Ücretsiz Chek Up Hk.

• Ben yaptırdım daha evvel hiçbir detay yok üstünkörü işlem yapıldı

Siz yaptırdığınızda detayları yazarsanız bizler de anlamış oluruz bir şeyler değişmiş mi yoksa halen aynı mı diyerekten

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Randevuyu verirlerse yazarım hocam gidince
  • Muhtemelen sizi gittiğinize pişman edip kafanızı karıştırıcak kol gibi bir fatura çıkaracaklar.

Kontrol ücretsiz olacak ama "o değişmeli, buna bakılmalı, şurası kontrol, burası mıncıklama" derken uzuuuuun bir liste çıkarırlar.

Örneğin; aracın daha önce serviste kaydı olmayan ve km gereği değişmiş olması gereken herşeyi yazarlar. Triger, V kayışı, yağ-filtre bakımı, antifriz gibi.

Sarf malzeme sayılan fren disk-balataları, cam suyu vs vs vs

Önceki konularınızdan anladığım kadarıyla 2012 model 150.000 km Corsa almışsınız. Hiç tavsiye etmem servise uğramanızı.

• B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam arabayı aldım sanayide tanıdık ustaya bıraktım bi bak dedim bi kaç yerinde bişey buldu onları yapıyor şimdi benim amacım serviste sorunları gördürüp dışarıda yaptırmak. Serviste yaptıracak bütçem yok maalesef
  • wangerlowert W kullanıcısına yanıt

Sanayide de bilgisayara bağlatabilirsiniz arabayı.

• Vakit bulabilirsem götürmeyi dusunuyorum 36 tane madde yazmış Hakkıyla yaparsa ne ala. 2021 araç icin mantıklı.
    Ama Sonuçta bakımı ben gene ona yaptirmam. Eurorepar yedek parca kullandigi icin. Kafasina gore yag kullandigi için.

2012 model corsa icin gidilmez. Zaten dikkatli yaparlarsa envai seyi cikarirlar onune vicdanina oynarlar. 12 yaşında eraba .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 14 Kasım 2024; 21:41:55 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam bu arabaya binilmez diyip sigara yaktıracak kadar kötülerler sanki
  • Yetkili servisler zaten gırtlak dolu, bir de ücretsiz checkup ile ne kadar uğraşırlar bilemedim. Zaten kampanya bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 14 Kasım 2024; 23:19:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.