Bildirim
OPEL VECTRA 1.6 COMFORT NASIL ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hangi comfort b mi c mi -
c kasa -
bence aklının sesini dinle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 23 Kasım 2013; 9:19:40 > -
Öncelikle ilk mesajın biraz düzene ve içinin doldurulmasına ihtiyacı var diye düşünüyorum. -
-
Artık trollediğinizi düşünmeye başladım. Bu açtığınız bilmem kaçıncı konu oldu. Bir de Vectra D segmentidir. Bir yukardaki esprili mesaja katılıyorum. -
Insanları yormayı bırak artık! Bu kadarı saygısızlığa giriyor. Ergen misin nesin. Sen araba falan alamazsın. Hoş zaten sen değil baban alacaktır arabayı. Liseli oğlu da kendine vazife edinmiştir!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ilk mesajı da şimdi okudum :))) böyle saçma mesajı forum tarihinde görmedim.
Oğlum bak git :)
HERKES BİLSİN DİYE DEMİYORUM BİR ÇOĞUNUZDAN OTOMOBİL İŞİNİ DAHA İYİ BİLDİĞİMİ SANIYORUM BEN LİSELİ ERGEN FALAN DEĞİLİM ÜNİVERSİTE DE OTOMOTİV TEKNOLOJİSİNDEN MEZUN OLDUM İNANMAYANLARA KAPAK GİBİ FOTOĞRAFINI GÖSTEREBİLİRİM HERKES HADDİNİ BİLSİN... -
quote:
Orijinalden alıntı: psikpat
HERKES BİLSİN DİYE DEMİYORUM BİR ÇOĞUNUZDAN OTOMOBİL İŞİNİ DAHA İYİ BİLDİĞİMİ SANIYORUM BEN LİSELİ ERGEN FALAN DEĞİLİM ÜNİVERSİTE DE OTOMOTİV TEKNOLOJİSİNDEN MEZUN OLDUM İNANMAYANLARA KAPAK GİBİ FOTOĞRAFINI GÖSTEREBİLİRİM HERKES HADDİNİ BİLSİN...
Yazıcıdan bastırıp kendinize hediye ettiniz heralde.
SİZ İNANMAYIN ÇOK ŞÜKÜR ALLAH BİLİYOR -
sahsen 2010 cruze yada megane hb yi 2005 model aracıma değişmem
onun için vectra c diyorum pişman olmazsınız -
Acikcasi imrenmiyor degilim Vectra b-c kasalara. Elektronik sorunlari var deniyor ama cok begeniyorum 2.0 CD leron icini. Uretiminden kac yil gecmis suan uretseler ayni kalite ve ayni dizayn ile ben gider alirdim bir tane gel gelelim simdi ikinci ellerinde kacinci sahibinin elindedir bilinmez.
Buda oyle bir ani iste :)
quote:
Orijinalden alıntı: psikpat
HERKES BİLSİN DİYE DEMİYORUM BİR ÇOĞUNUZDAN OTOMOBİL İŞİNİ DAHA İYİ BİLDİĞİMİ SANIYORUM BEN LİSELİ ERGEN FALAN DEĞİLİM ÜNİVERSİTE DE OTOMOTİV TEKNOLOJİSİNDEN MEZUN OLDUM İNANMAYANLARA KAPAK GİBİ FOTOĞRAFINI GÖSTEREBİLİRİM HERKES HADDİNİ BİLSİN...
İyi biliyorsan git al bi araba sorup durma. Her gün birinden bi araba duyup gelip buraya yazıyorsun. Çöplüğe dönüyor forum senin gibiler yüzünden. Merak ettiğin her arabanın konusu var gir orada sor kullananlara. Sonra alma ihtimalin olan tüm araçları liste yap tek bir soruda artıları eksileriyle beklentilerinden de bahsederek sor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X