Şimdi Ara

Peugeot 307 1.6 HDİ Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25 bin civarında 110 bg lik dizel 307 lere bakıyorum. 25 bine 100 bin km civarı temizi alınır gib duruyor. Linea dan filan üstün bir araç gibi...
    307 1.6 HDİ (makyajlı kasa) lerin bilinen bir arızası sorunu varmıdır?
    Parça fiyatlarına baktım çokta aşırı pahalı değil.
    Kullananlardan veya bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

• Makyajı kasa sorunsuz olarak bilinir.hdi motor da sıkıntısızdır.fiyatıda makul .aracın kırığı döküğü yoksa alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 110 lukların turbosu sıkıntılı diye duymuştum 90 lıklar sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

Makyajı kasa sorunsuz olarak bilinir.hdi motor da sıkıntısızdır.fiyatıda makul .aracın kırığı döküğü yoksa alınır

+1
  • Saçma elektiriksel sorunları olduğunu duymuştum. (Far keser değiştirirsin bir daha keser, yok bilmem ne sensörü, yok o sigortası vs. vs.)

Birde şu konuya göz atmanı tavsite ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_8939141/tm.htm
  • Şu an LPG 2.80 Diesel 4.40 (shell) Lpgli 1.6 bir araç 10 lt tüketiyor ortalama ben senede 15 bin km yapıyorum 4.200 lira eder en az 300 tl de benzine gidecek 4.500 Dizeli hesaplarsak 1.6 hdi 5.5 lt yakar benim kullanımıma göre ortalama senede 3.500 tl civarıda mazota veririm. Senede 1.000 lira fark çıktı ortaya 1.6 HDİ nin en pahalı parçası turbo(1000 tl civarı) Enjektör(400-500) 1 tane mi 4 tanemi bilmiyorum. Bu parçaları değiştirince 5 sene masraf çıkarmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M E C A Z

Saçma elektiriksel sorunları olduğunu duymuştum. (Far keser değiştirirsin bir daha keser, yok bilmem ne sensörü, yok o sigortası vs. vs.)

Birde şu konuya göz atmanı tavsite ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_8939141/tm.htm

Makyajsız kasadaki sorunlar onlar benim bahsettiğim 2006+ modeller konu zaten 2006 da açılmış...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Makyajlı kasa 307 nin temizini bulursanız sorun yaşamazsınız tavsiyem 90 lık olanını alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak1402

Makyajlı kasa 307 nin temizini bulursanız sorun yaşamazsınız tavsiyem 90 lık olanını alın.

110 luk la 90 lık arasında turbo farkı var bildiğim kadarıyla sadece turbo fiyatlarıda farklı 110 luk neden tercih edilmiyor ?
  • ahmetfbtr kullanıcısına yanıt
    110 luk aslında daha çok tercih ediliyor ama turboları daha çabuk bozuluyor ve 90lık daha sorunsuz arada fazla bi performans farkıda yok.
  • 307 nın temızını bulman önemli biraz zor oda bı sure zaman ayıracaksın gıt gel pazara orya burya zaman alacak bulursan eger bınılecek araba dır 307

artı yönleri de var eksi yönleride genel anlamda
  • yaklaşık 6 senedir 307 dizel kulanıyorum 1.4 ü 200 bin kilometrede satttım şimdi 1.6 110 luk kulannıyorum bence bu paralara alabileceğin en güzel araba 1.4 sattıktan sonra astra aldım 6 ay sonra kulanamadım sattım pejonun keyfi dizel aracın zevki bence bambaşka
    olumsuz tarafları...
    pejoların amrtismanları diğer markalara göre daha sert bu uzun yolda çok iyi ama şehir içinde kötü oluyor
    eloktronik sorunlar verebiliyor yanlız 2 aracımda da çok büyük sorunlar yaşamadım. arkadaşlarımdan da pejo kulananlar var çözülmeycek bir sorun yaşamadık
  • 110luk 2006 makyajli kasa kullanicisim aracim 138.000de dogru kullanimda turboya bisey olmuyo yani benimkine olmadi dizel kullanima gore ariza verir veya vermez ben beyinle alakali ni durum yasadim icindeki bazi kondansatorler degisti dediler ayrıca rutin bakim ve atesleme bujileri falan 1200 verdim tikirti gicirti duyunca ben sinirlenirim dersen olmaz 307nin her yerinden hemen hemen ses gelir araba senle adeta konusur ses sistemi normalde iyidir o blaupunktun orjinal teybini araci alir almaz degistirin 150 tllik teyple cok tatli ses veriyor.motoru biraz gurultulu calisir ama icerden onu pek duymazsiniz o kasada kronik yol bilgisayari ekrani sorunu vardir isininca gider sogukta görüntü geri gelir ben takilmam zaten yol bilgisayarina pek bakmam surus esnasinda. elektronik olarak zayiftir 1.5 senede 6-7 kez far degistirdim h1 zirt pirt patlar ama dikkatli kullanimda efsane tuketim sonuclari verir ben 3.5 lt ortalama ile 90 km sabit hiz antalyaya gittim gezdim geldim 1400 kusur km bir depo ile... bakima gitmeme 1 hafta kala 5 ltyi gordum ortalama tüketim de onun disinda 5 ltyi gecmedim hic su an 4.5 kullanima bagli birde seri araclardir hizlanmalari o segmentteki araclara gore iyidir.Senede 30000kmden fazla yol yapan benim gibiler icin sanayide harcadigin para dahil hepsini cikarip kar ettiren bir aracdir tavsiye ederim bu arada on camurluklar plastiktir bende bi kere kaza yaptigimda ogrendim duyunca sasirmayin dahada sormak istedikleriniz olursa pm yoluyla ulasabilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.