ama 2007 de Laguna III geliyor.. bu sınıfı sallayacak diyorlar
70 milyar para verebilceksen accord o sınıfın babası. yada biraz dah uygun fiyata alfa 159 olur.
dostum 2004 vectram var 53000 km de 6000 km yaptım 8 ayda çok yakıyor dediklerine bakma 8.0 ın üstüne çıktığını görmedim şehir içi,şehirlerarası 6.0 litre ,güvenlik desen 8 airbag şase sağlam,konfor güzel ancak bir arkadaşımın da dediği gibi sert bir araba,performans 130-140 çıysan bence gayet yeterli,bende kullandığım için vectrayı tavsiye ediyorum sevmeseydim kesinlikle alma derdim emin ol şimdiden hayırlı olsun alacağın araba...
Hiç düşünmeden FSI Passat alın, otomatik opsiyonu da var bildiğim kadarıyla.
AVENSİS
opel vectra 1.9cdti 150ps ac
otomatik vitesli vectra dizel gerçekten çok iyi.hızlanması ara ivmelenmeleri son hız fren performansı yakıt tüketimi aracın genel konforu vs gibi özellikleri bu sınıftaki en iyi araç yapıyo bence bunu.accord da çok iyi araç ancak accord dizelin otomatiği yok vede performansı vectra dizelden üstün değil.bence doğru aracı düşünmüşsün kendinde test et gelince daha iyi anlarsın ne demek istediğimi.vede bu aracı muhtemelen uzun süre kullanacaksın o yüden 2.el piyasası için rahat olsun derim ben.2.elde bu sınıftaki tüm araçlar ne kadar kaybediyosa vectrada okadar kaybettiriyo sana.hatta en az kaybettiren 2 araçtan(vectra,passat) biri diyebilirim benm piyasada gördüğüm kadarıyla.sert olması bizim ülkemiz yollarında bazen sorun olabiliyo ama yol tutuşa gayet güzel etki ediyo bu.uzun yolda gayette keyifli bi araçtır
bende 2004 1.6i comfort var 20.000 de. daha şehir içinde 10lt nin altına düşmedi.şehirler arasında ise 7 civarında yakıyor.araba çok temiz ve süper.ancak sizin yakıtınız gerçekçi değil yada benimkinde bir hata var.
vectra, passat, mondeo, avensis vs. hepsi yol tutuşu arttırmak için nisbeten sert süspansiyon kullanıyor, bu nedenle konfor azalıyor. bu sınıftaki avensis'te kalite hissi az. passatı da göklere çıkartmayın. kullananlar fsı motor oldukça gürültülü diyorlar. dayım yaptığı test sonucunda aynı fikirde. 1,6 motordan fazla güç almaya çalışırsanız motor bağırır.
quote:
Orjinalden alıntı: SLMVER
bence opel alma çok yakıyo bikere en iyisi 1.6 avansis yada accord yada passat
Opel mi çok yakıyor ?
bence passat 1.6 FSI comfort güzel bir tercih olurdu.
dostum yalan söylemem için bir sebep varmı 2004 vectra c 53000 km de ve 8.0 l yakıyorum şehir içi,antalyaya gittim 6.0 ortalama neyse o yakıyosa yakıyor derdim...
quote:
Orjinalden alıntı: kutlay1
dostum yalan söylemem için bir sebep varmı 2004 vectra c 53000 km de ve 8.0 l yakıyorum şehir içi,antalyaya gittim 6.0 ortalama neyse o yakıyosa yakıyor derdim...
O kasa için 8.0 l gerçekten çok iyi bir tüketim..
Opel almazdan önce şu siteyi incelemenizi öneririm....
Hic bir arabanin kusursuz olabilecegine inanmiyorum her markanin verdigin sitedeki gibi arizalari olabilir peki bana onerebilecegin bir araba varmi yardim edersen sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: steal_heard
70 milyar para verebilceksen accord o sınıfın babası. yada biraz dah uygun fiyata alfa 159 olur.
alfa 159 güzel bir seçim olur daha prestijli,daha gösterişli üstelik 1.9 jtd dizelide var
Arkadaslar hepinize yardimlariniz ve fikirleriniz icin cok tesekkur ederim ama daha kapsamli ayrintili bilgi verebilecek arkadaslardan yardimlarinin devam etmesini diliyorum
Bİ DEPOYLA 800 KM İLE GİTTİM DAHADA GİDERDİ BENCE 90 KM SABİT HIZLA ŞEHİR İÇİ KULLANIMDA İSE KİŞŞİYE BAGLI OLARAK DEGERLER DEGİŞİYOR 8-8,5-9,5 CİVARI Kİ BU ÇOK NORMAL BEN İNANIYORUM SANA ARKADAŞIM
quote:
Orjinalden alıntı: kutlay1