Şimdi Ara

Opel vectra ve onun sinifindakiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: rotary_power

quote:

Orjinalden alıntı: SabitSalınım

Mazda 6 ile avensis hepsini gömer

+++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++

Etrafta pek görememen de artısı, sırf bu yüzden mesela 3 milyar daha fazla verilebilir.

Ancak sizin aradığınız araç 37 milyara Mazda 3 SDN Dynamic AT. Güvenlik olarak en iyisidir diyebilirim, çarpmaya karşı MAIDAS teknolojisi, 1300 kg'a yakın ağırlık, 36 metrede durduran (her seferinde) frenler (ki D sınıflarında bile lider ki bu arac C sınıfı), ön ve araka her ikisi de disk fren, kampana filan yok, önlerde 2 kademeli, yanlarda ve perde hava yastıkları, katlanan direksiyon ve pedallar, en iyi sürüş pozisyonu, ABS, EBA, DCS, APS denge ve güvenlik sistemleri, sınıf lideri yol tutuş (focus ve golf ile aynı platform), gergili vs. emniyet kemerlerini saymak artık gerekmez ama neyse.

Konfora gelince, iyi sürüş pozisyonu, 6'lı CD player, rahat koltuklar, serte daha yakın ama kesinlikle konforlu süspansiyonlar, hele ki 90-100 km'den sonra. Otomatik vitesi de iyidir, 2.ci viteste bile cok dik yokusta santim kaymadan kalkarsın.

Yakıt harcama 1.6 motor 110 bg icin iyi ortalama 7 litre.

Performans tam istedigin gibi, bu aracın tek elestirilen yönü :110 beygir 146 NM torklu, guzel bir motoru var. Elestirenler şöyle 140-150 beygir olsaydı keşke diyen performans isteyenler. Gerçi motor her türlü hırpalamayı kaldırdığından dolayı bunu modifiyelerle 170-180 beygirlere çıkartanlar da yok değil. Ayrıca triger kayışı yok, motor arıza yapmaz, 3 sene garantili, servis bakımlarını yaptırırsanız hic arıza vermez çoook buyuk ihtimalle. (Bu konuda ünlüdür). Hararetli arabayla 140 km yol gidenler var. (Arada bir su ekleyerek)

Bi de arabanın tipi var ki o zaten en güzeli. Bu estetikte, böyle kupe görünümlü nefis bir sedan bulamazsınız.

Daha ne olsun? Aslında daha var ama yeter bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bittabi -- 11 Mayıs 2006; 17:32:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kutlay1

dostum yalan söylemem için bir sebep varmı 2004 vectra c 53000 km de ve 8.0 l yakıyorum şehir içi,antalyaya gittim 6.0 ortalama neyse o yakıyosa yakıyor derdim...

ben bu benimkini bi servise götürsemmi acaba nerden baksanız 100 km de 1,5 litre hatta daha fazla oynuyor.yada bi tavsiyeniz varmı ?(az yakması için)
  • mazda 6 ve passat alayına going
  • Bencede doğru bi tercih yapmışsın vectra o sınıfta mantıklı bi seçim. Bence o sınıfta vectradan ustun tek bi araç var oda passat ama onunda eksi yonlerı var tabı parça ve bakım ücretleri çok fazla ama vectra son derece makuldur diğerlerine göre(Avensis,Passat,Accord).

1.6 ve 2.0 vectraya bindik toplam 5 sene cvarında hıc bir sorunla kaşılaşmadık vede bindiğim en güzel araçlardı her yönuyle
  • TAHMİNİM DÜŞÜK VİTESTE GAZ PEDALINA COK YÜKLENİYORSUN ARABANIN KASASI BİRAZ BÜYÜK OLDUGU İÇİN ELİNDEN GELDİĞİNCE DÜŞÜK DEVİRLERDE GAZ PEDALINI OKŞAR GİBİ KULLAN ÜST VİTESTE İSTEDİGİNİ YAPARSIN
    quote:

Orjinalden alıntı: bbbozca

quote:

Orjinalden alıntı: kutlay1

dostum yalan söylemem için bir sebep varmı 2004 vectra c 53000 km de ve 8.0 l yakıyorum şehir içi,antalyaya gittim 6.0 ortalama neyse o yakıyosa yakıyor derdim...

ben bu benimkini bi servise götürsemmi acaba nerden baksanız 100 km de 1,5 litre hatta daha fazla oynuyor.yada bi tavsiyeniz varmı ?(az yakması için)

• 1.6 motor un vectra kasasindaki performansi ve yakit tuketimi ile ilgili detayli bilgi verebilirmisiniz ozellikle otomatik kullanimda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurts61 -- 15 Mayıs 2006; 22:07:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurts61

1.6 motor un vectra kasasindaki performansi ve yakit tuketimi ile ilgili detayli bilgi verebilirmisiniz ozellikle otomatik kullanimda

otomatik kullanımdan kastın otomatik vites ise 1.6 vectralarda otomatik vites seçeneği yok!
  • Bizde vectra var. Biz alırken 41 di hem de indirimli passat 42 ydi. Biz vectra aldık. Bugn 35 milyar. 45 milyara çıktığımda güvenlikten dolayı kesn s40 larm. 55 milyarda Audi A4 bence. Accorda o kdar para yazık
  • düşük yakıtistiyorsan 1.5 dci megane 2 bak bakalım ne kadar yakıyor.ve 1.6 opelle istediğin gibi yarışabilirsin.
  • Su ana kadar yardimlarini esirgemeyen bilgilerini paylasan herkese cok tesekkurler ama topigin basinda sordugum soruya cevap henuz gelmedi , eger triptonic , dizel , 1.6 opel vectra almak istesem su an bana maliyeti ne olur eger bayi tanidigi varsa lutfen ogrenip soyleyebilirmi odeme pesin olacak.
  • 2004 model Opel Vectra Elegance var bende. Alırken çok araştırdım. Audi A4 de baktım, passata(ozaman eski kasaydı) baktım. toyota avensise baktım. Ben seçimimi full aksesuarlı opel vectradan yöne kullandım. (hurda ind. ile 44'e almıştım ozaman. Şimdi de aynı:()Çünkü sınıf standartlarının çıtasını yükselten arabaydı. ESP,ASR, EBD, park sensörü, sunroof,Elek.haf.koltuk, elek.arka perde, yan perdeler, 8 hava yastığı, çift bölgeli oto. klima, xenon far, oto.katl. aynalar, büyük oturaklı bir kasa, kaliteli malzemeler ve bence çok çekici bir tasarım. hepsi sadece opelde vardı ve ben bunu tercih ettim. Aracım şuan 60000de. çok memnunum. Yakıt tüketimi oldukça düşük özellikle uzun yolda bir depoyla 750-800 kmyi zorlarsın. Performansı gayet iyi. Hantal diyen arkadaşlara katılmıyorum. Opelleri devirli kullanacaksın. Yol tutuş, viraj dönüş kabiliyeti çok çok iyi. Frenleme iyi, ses izolasyonu iyi. Süspansiyonu bana sert gelmiyor. Yüzün gerçekten güler. Bir de comfort vesiyonuyla elegance versiyonu arasında konfor farkı var. Elegance almaya çalış alacaksan eğer. ESP eleganceda var sadece. süper bişey çok faydalı :)

Dizel motorunu zaten olan arkadaşlar anlatmış. Ben fiyatlarını veriyim ama 35-50 arası vectra dizel alman zor. İllaki dizel diyorsan peugeot 407 1,6 hdi 110 hp'ye bak. 44000ytlye var. Full aksesuar alırsan 54000ytlye kadar çıkyor.

Vectra 1,9 ctdi dizel comfort 58000ytl
    Vectra 1,9 ctdi dizel comfort tipt. 61000ytl
    Vectra 1,9 ctdi dizel elegance 66000ytl
    Vectra 1,9 ctdi dizel elegance tipt. 70000ytl
    Vectra 1,6 elegance 47000ytl

Passata da bak bence. Dış tasarımı çok çekici değil ama içi güzel gibi.

• 1.6 orta sınıf araçların testinde performans olarak avensis alfa 156 dan sonra geliyordu. opel ise sonuncuydu. yani avensis'in performansı kötü değil. ama tavanı çok alçak.

quote:

Orjinalden alıntı: Sal2003

Performans son sıradaysa al bi tane Avensis 1.6 elegance keyfine bak!!!
  • adam 35 milyarım var diyor. siz alakasız şeyler tavsiye ediyorsunuz. ben de mercedes s serisi tavsiye ederim. ikinize de

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: steal_heard

70 milyar para verebilceksen accord o sınıfın babası. yada biraz dah uygun fiyata alfa 159 olur.

alfa 159 güzel bir seçim olur daha prestijli,daha gösterişli üstelik 1.9 jtd dizelide var

• avensis=güvenilirlik
    passat(1.8T)=imaj+performans
    accord=motor+performans+spor bir imaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakkinenk

2004 model Opel Vectra Elegance var bende. Alırken çok araştırdım. Audi A4 de baktım, passata(ozaman eski kasaydı) baktım. toyota avensise baktım. Ben seçimimi full aksesuarlı opel vectradan yöne kullandım. (hurda ind. ile 44'e almıştım ozaman. Şimdi de aynı:()Çünkü sınıf standartlarının çıtasını yükselten arabaydı. ESP,ASR, EBD, park sensörü, sunroof,Elek.haf.koltuk, elek.arka perde, yan perdeler, 8 hava yastığı, çift bölgeli oto. klima, xenon far, oto.katl. aynalar, büyük oturaklı bir kasa, kaliteli malzemeler ve bence çok çekici bir tasarım. hepsi sadece opelde vardı ve ben bunu tercih ettim. Aracım şuan 60000de. çok memnunum. Yakıt tüketimi oldukça düşük özellikle uzun yolda bir depoyla 750-800 kmyi zorlarsın. Performansı gayet iyi. Hantal diyen arkadaşlara katılmıyorum. Opelleri devirli kullanacaksın. Yol tutuş, viraj dönüş kabiliyeti çok çok iyi. Frenleme iyi, ses izolasyonu iyi. Süspansiyonu bana sert gelmiyor. Yüzün gerçekten güler. Bir de comfort vesiyonuyla elegance versiyonu arasında konfor farkı var. Elegance almaya çalış alacaksan eğer. ESP eleganceda var sadece. süper bişey çok faydalı :)

Dizel motorunu zaten olan arkadaşlar anlatmış. Ben fiyatlarını veriyim ama 35-50 arası vectra dizel alman zor. İllaki dizel diyorsan peugeot 407 1,6 hdi 110 hp'ye bak. 44000ytlye var. Full aksesuar alırsan 54000ytlye kadar çıkyor.

Vectra 1,9 ctdi dizel comfort 58000ytl
    Vectra 1,9 ctdi dizel comfort tipt. 61000ytl
    Vectra 1,9 ctdi dizel elegance 66000ytl
    Vectra 1,9 ctdi dizel elegance tipt. 70000ytl
    Vectra 1,6 elegance 47000ytl

Passata da bak bence. Dış tasarımı çok çekici değil ama içi güzel gibi.

Cok aydinlatici bilgiler tesekkur ederim anladigim kadariyla vectra dizel benim butcemi asicak .

• arkadaslar butcemi asan arabalar sunmuslar haklisin , benim butcemde herhangi bir disez onerebilirmisin simdiden cok saol.
    quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

adam 35 milyarım var diyor. siz alakasız şeyler tavsiye ediyorsunuz. ben de mercedes s serisi tavsiye ederim. ikinize de

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: steal_heard

70 milyar para verebilceksen accord o sınıfın babası. yada biraz dah uygun fiyata alfa 159 olur.

alfa 159 güzel bir seçim olur daha prestijli,daha gösterişli üstelik 1.9 jtd dizelide var

• quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

bizde var 2005 vectra elegance 1,9 tdci. araba gerçekten süper.. özellikle dehşet bir motor var..
    tek sevmediğim yanı çok sert oluşuu..
    onun haricinde gerçekten iyi bir araçç

ama o sınıfta favorim passat

tabii motoru dehşet olur o bir alfa motoru
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.