Şimdi Ara

Opel vectra ve onun sinifindakiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 senedir Bagdat'ta oldugum icin Turkiye piyasasini netten takip etmeye calisiyorum ama ne kadar takip etsemde Turkiyede yasayan biri kadar takip edemiyorum , 2 ay sonra bir terslik olmaz ise kesin donus yapicam ilk isim bir araba almak olacak lutfen bana yon verin su an aklimda opel vectra var , bu arabanin kullanicilari pozitif ve negatif yonlerini belirtirlerse sevinirim bu sinifta araba onerileriniz varsa butun onerilere acigim fikirlerinizI benim icin cok kiymetli bide ople vectra nin dizel otomatigini bayiye gitsem ve siparis etsem uretilip gonderirlerimi hepinizden fikir bekliyorum burda anladigim kadariyla bu ise hakim bir cok insan var faydalanilacak en iyi kaynak burasi goruluyor bilgilerinizi lutfen esirgemeyin.

Oncelik siram:

1)Guvenlik
    2)Konfor
    3)Yakit tuketimi
    4)Performans (Bu madde benim icin pekde onemli degil benim arabamla 130-140 gececegimi tahmin etmiyorum 0-100 kac saniyede cikmasida bana bir sey ifade etmiyor , arabanin seri kalkip kalkmamasinada pek onem vermiyorum .

• passat, avensis,accord(performans gerekli değil demişsin ama)bu 3 aracı kesinlikle vectraya tercih ederim bunlar daha iyi arabalar.2.eli olmasa da mazda 6 da olabilir.
  • bence accord.....
  • Mazda 6 ile avensis hepsini gömer
  • Arkadaslar cevaplariniz , fikirleriniz icin cok saolun ama onerdiginiz araclar performans in on planda oldugu araclar benim icin performans son sirada.
  • Eğer almak istediğin fiyat aralığını, yani arabaya ayırdığın bütçeni yazarsan daha sağlıklı yardımcı olabiliriz Çünkü bu sınıfta fiyatlar 35'ten 100-120'ye kadar çıkıyor.
  • Butcem 35-50 arasidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence passat 1.6 fsi comfortline

Opel vectra ve onun sinifindakiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabitSalınım

Mazda 6 ile avensis hepsini gömer

+++++++++++++++++++

• Performans son sıradaysa al bi tane Avensis 1.6 elegance keyfine bak!!!
  • bence opel alma çok yakıyo bikere en iyisi 1.6 avansis yada accord yada passat
  • KİM DEMİŞ ÇOK YAKIYOR RAKİPLERİ İLE KIYASLA ŞEHİR İÇİ VECTRA 10 LT PASSAT 10,5 LT AVENSİZ 10,5 LT 90 KM SABİT HIZLA İLE VECTRA 5,6 PASSAT 6 AVENSİS 5,6
    1,6MOTOR KLASMANINDA. KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE HAREKET ETMEYELİM
    YOL BİLGİSAYARINDA İSE ŞEHİR İÇİNDE 8,5-9,5 ARASINDA DEGİŞİYOR SINIF ORTALAMALARINDA

CEVABA GELİNCE BENİM TERCİHİM PASSAT FSİ DEN YANA OLUR

quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

bence opel alma çok yakıyo bikere en iyisi 1.6 avansis yada accord yada passat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 7 Mayıs 2006; 15:30:25 >
  • SABİT SALLAMAMAK LAZIM. bUGÜME KADAR YA 2 YA DA 3 MZDA 6 GÖRDÜM HERHELDE...

quote:

Orjinalden alıntı: rotary_power

quote:

Orjinalden alıntı: SabitSalınım

Mazda 6 ile avensis hepsini gömer

+++++++++++++++++++

• accord cok yakar bence onu gec bence passatı da gec kasası guzel deil pek avensis ya da vectradan birini sec bence vectra
  • bizde 2005 model vectra comfort var.tavsiye ederim çok memnunuz.şimdiki fiyatıda yanılmıyosam 36.100 ytl.o paraya alınabilecek en iyi arabadır.
  • bizde var 2005 vectra elegance 1,9 tdci. araba gerçekten süper.. özellikle dehşet bir motor var..
    tek sevmediğim yanı çok sert oluşuu..
    onun haricinde gerçekten iyi bir araçç

ama o sınıfta favorim passat
  • eger yeni araba alacak isem Japon, tercihim toyota
  • avensis 1.6 elegant,ama biraz daha bekle yazın makyajlısı gelecek!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sal2003

Performans son sıradaysa al bi tane Avensis 1.6 elegance keyfine bak!!!

bu sınıfta performansı en az olan opel vectra 1.6 bi kere!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

Orjinalden alıntı: Sal2003

Performans son sıradaysa al bi tane Avensis 1.6 elegance keyfine bak!!!

bu sınıfta performansı en az olan opel vectra 1.6 bi kere!

ya bu sınıfta 1.6 motorla cok bi si beklemeyin performans icin vectradan vazgecip avensis alınmaz zaten biri 192 biri 195 cok ta buyuk bi fark yok ama vectrala avensis arasında bi tercih yap bence passat eski kasalarınaki basarıyı yeni kasasında yakalayamadı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.