Şimdi Ara

Opel Zafira - Citroen Grand Picasso - Peugeot 5008 - Renault Scenic arasında hangisi ve neden..??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
9.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sınıf araçlarda Renault Peugeot ya göre daha tecrübeli. 5008 görsel olarak gayet hoş duruyor ama ben şahsen Grand Scenic' i tercih ederdim.
  • 5008 kullanma şansım oldu.
    araç güzel geniş heybetli her türlü donanımı var bence motoru yeterli ben aracı beğendim ama süspansiyonu yoldaki bozuklukları içeriye son derece fazla hissettiriyor gibiydi. tek hoşuma gitmeyen yönüde bu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Hero

2. el captiva alın hemde donanım olarak tek kelimeyle harika 45 50 arası bulabilirsiniz

içeri çok ses aldığını yakıt sarfiyatının çok yüksek olduğunu,virajlarda arabanın yoldan kaydığını duydum.

Opel Zafira - Citroen Grand Picasso - Peugeot 5008 - Renault Scenic arasında hangisi ve neden..???

Opel Zafira - Citroen Grand Picasso - Peugeot 5008 - Renault Scenic arasında hangisi ve neden..???

• quote:

2. el captiva alın hemde donanım olarak tek kelimeyle harika 45 50 arası bulabilirsiniz

aynı öneriyi başkası da yaptı... ama nedense ilk aldığımız 2. el araba ile ilgili sorunlardan ötürü pek 2. ele güvenemiyorum... yol tutuşu ve gürültü hakkında olumsuz izlenimlere ben de rastladım... ... ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Grand Scenic'i öneririm size.Zafira yakında kasa değiştircek o yüzden tavsiye etmiyorum yoksa çok güzel araçdır daha önce babam kullandığı için biliyorum aracı yakından.

Grand scenic'i bayii'de incelemiştim malzeme kalitesi ve işçiliği gerçekten çok güzeldi.1.5dci motoruda ekonomik ve o kasayı rahat taşıyor.

Bayii'de gidip bizzat inceleyin derim.

zafira daha yakın zamanda kasa değiştirmedi mi..?!?
  • selam... 2 gün önce deneme sürüşü yaptım. vites geçişleri fazla rahatsız etmiyor. süspansiyonlar gerçekten sert. sürüş performansı iyi. sürüş oldukça sessiz. olumsuz olarak ön tarafın dar olmasını söyleyebilirim. polo'nun sürücü koltuğunda bile çok daha rahatım. kullanan arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor acaba..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhasim

quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Grand Scenic'i öneririm size.Zafira yakında kasa değiştircek o yüzden tavsiye etmiyorum yoksa çok güzel araçdır daha önce babam kullandığı için biliyorum aracı yakından.

Grand scenic'i bayii'de incelemiştim malzeme kalitesi ve işçiliği gerçekten çok güzeldi.1.5dci motoruda ekonomik ve o kasayı rahat taşıyor.

Bayii'de gidip bizzat inceleyin derim.

zafira daha yakın zamanda kasa değiştirmedi mi..?!?

Zafira 2005 yılında kasa değiştirmişti en son yakın zamanda yeni kasası gelir.
  • quote:

quote:

selam... 2 gün önce deneme sürüşü yaptım. vites geçişleri fazla rahatsız etmiyor. süspansiyonlar gerçekten sert. sürüş performansı iyi. sürüş oldukça sessiz. olumsuz olarak ön tarafın dar olmasını söyleyebilirim. polo'nun sürücü koltuğunda bile çok daha rahatım. kullanan arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor acaba..?

Hangi aracın test sürüşünü yaptınız ?

peugeot 5008
  • kimse yok muuu..???
  • 5008 keyifli bir araca benziyor,
  • Grand picasso çok güzel duruyor.Ama ek koltukları rahat değil.Eğer scenic alacaksan eski değil yeni kasalarına bak derim.Bende bir peugeotcuyum ama 5008i hiç önermiyorum.Çünkü Türkiyede bi anti peugeot duygusu oluşmuş.Bu yüzden satarken başına dert olur.Bence en iyisi zafira.1.9 cdti cosmo ları çok güzel.Ek koltukları öndekilerden bile rahat
  • epeydir kafa yoruyorum ve şu anda aklıma en çok yatan açıkçası Peugeot 5008... ama sene sonuna doğru yeni 5 ve 7 kişilik C-Max'ler gelebilirmiş. şimdilik araştırmaya devam...
  • Touran'ı kullanmış birisi olarak çok güzel bir araç olduğunu söyleyebilirdim ama siz zaten ondan vazgeçmişsiniz.Peugeot 5008'i beğendiğimi söyleyebilirim.Hoş ve farklı gözüküyor.
  • touran'ın henüz dizel versiyonu gelmedi. ve vw'nin dizel modellerinde sınıflarındaki benzer donanıma sahip diğer marka dizel araçlara göre ciddi fiyat farkı oluyor... bir de yeni kasayı internette gördüm, 5008 kadar orijinal gelmedi. touran'dan şimdilik vazgeçmemin sebepleri bunlar...
  • Aynı arastırmaları bende yapıyorum ama ben otomatik vites bi araç arıyorum 5008'i ve grand picasso'yu test etme fırsatımız oldu ve alışmış olduğumuz otomatikteki vites geçişleri gibi seri ve sarsıntısız değil ama 3. vitesten sonra araba rahatlıyor.Renault'a otomatik grand scenic için mail attım gelme tarihi ile sene sonunda piyasaya sunacaklarını söylemişlerdi.Yeni Touran hakkında söylediğiniz sözede katılıyorum hem pahalı ve bi arabanın arkasa tasarımını anca bu kadar rezil edebilirler.
    quote:

touran'ın henüz dizel versiyonu gelmedi. ve vw'nin dizel modellerinde sınıflarındaki benzer donanıma sahip diğer marka dizel araçlara göre ciddi fiyat farkı oluyor... bir de yeni kasayı internette gördüm, 5008 kadar orijinal gelmedi. touran'dan şimdilik vazgeçmemin sebepleri bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsan.dgn -- 26 Temmuz 2010; 21:50:10 >

• merhaba bu araçlar içinde en mantıklı seçim 5008 çünkü hem yeni bir araç hemde gayet güzel c-max da iyi bir seçim olablir ama galiba 2011 de kasa değişecek o yüzden çok mantıklı değil.scenic de 1.5 dizel olması o kasa için çok ideal değil bnece en iyisi 5008
  • Her yönden Scenic derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maligs1905

Her yönden Scenic derim..

özellikle hangi yönlerini avantajlı olarak değerlendirip önerdiniz acaba..?
  •  Opel Zafira - Citroen Grand Picasso - Peugeot 5008 - Renault Scenic arasında hangisi ve neden..???

gercekten harika bi araç
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.