Şimdi Ara

Opel Zafira Tourer Almanyada Satışa Sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanya sitesine girip araca ne bulabildiysem ekledim. İşaretlenebilecek tüm opsiyonları yani :)

43.755 Avro fiyat çıktı. Ama değdi be

Opel Zafira Tourer Almanyada Satışa Sunuldu
  • türkiyeye acaba mercedes e serisi 1.6 dizel motor getirse millet bir 10-20 fazla verip passat yerine mercedes e yi tercih edermi ??? mercedes türkiye pazarının bence büyük kısmını alırdı. 2.0 d 520 cayır cayır giderken 1.6 130 - 140 hp civarında dizel bir e serisi. türkiyenin tek motoru var.doğan ve şahinlerle beynimize kazınmış olan 1.6 motor.
  • 1.6 VEYA 2.0 CDTİ GELMEDİĞİ SÜRECE BU SÜPER TASARIM VE HARIKA GÖRÜNEN İŞÇİLİĞE YAZIK OLCAK
  • Gerçekten güzel olmuş, araçtan baştan başa zarafet akıyor. GS'nin iyi bir rakibi olabilirse bu segmentteki fiyatları Peugeot, Ford ve Renault gözden geçirmek zorunda kalacaktır.
  • allah bize de birgun böyle bir araba nasip etsin...
  • 2000 model bir ilk kasa zafira kullanicisi olarak hayran oldum diyebilirim yeni kasasina
  • Grand Scenic i sallaması için öncelikle 1.6 dizel motora sahip olması, otomatik vites seceneği olması ve gs ile kafa kafaya bir fiyata sahip olması gerekir. ki gs müşterisini çekebilsin. olurda 2.0 lt dizel getirirse hem satış fiyatı hem vergi dilimi hem de yakıt sarfiyatı yuksek olacagından gs, 5008 vb aracları alan bizler, yani ekonomik geniş aile arabası kulananlar, tercih etmez zafirayı. satmaz demiyorum dikkat daha az satar diyorum...
  • ayrıca belirtmekte fayda var;
    fotolardaki versiyon full gibi. dolayısı ile birebir gördüğünüze sahip olmak için arkadaşlar benim tahminin motor seceneğine gore değişmekle birlikte en az 75000 tl yi gözden cikarmanız gerekir....
  • Türkiye'yi iplediklerini pek düşünmüyorum. Öyle olsa 1.7 dizel motorlu Meriva'yı satışa koymazlardı. MPV segmentinde GM'nin umrunda olmayan bir ülkeyiz.

Yurtdışında buradaki abuk vergi sistemi olmadığından ve araçları dilediğiniz gibi sipariş verebildiğinizden, oraya ağırlık vermeleri normal.

Ağzına kadar dolu bir Zafira Tourer'ın Almanya satış fiyatı da 43.000 Euro. Türkiye'de 150.000 liraya yakın olur bu da sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin Özbükey -- 14 Eylül 2011; 15:05:55 >
  • Opel, hakkaten bu tasarım ekibi ile çok iyi işler çıkarıyor. Her aracı yakışıklılıkta kendi sınıflarında başa oynuyor. Zafira da ise iyice coşmuşlar. Bundan sonra iş mühendislerine düşüyor. Daha verimli -özellikle 1.6 dizel- motorlar ve çift kavrama şanzıman üreterek bu tasarımların hakkını vermeliler.
  • müthiş araç olmuş hayran kaldım
  • Tasarım olarak Nirvana bu sınıfta.
  • hem iç hemde dış tasarım olarak yine mükemmel olmuş
  • motor 1.6 dizel gelmediği sürece birşey değişmez araç tasarım harikası sınıfının 1. şuan.Motordan sınıf kalıyor.
  • fena olmuş
  • Acaba 7 kişilik versiyonları var mı?
  • Bu aracin ozelligi zaten istenildiginde gomulu koltuklarin acilarak aracin 7 kisilik olmasi
  • Mantıklı bir fiyat ve otomatik vitesle gelirse düşünülebilir.
  • Alternatifler çoğaldı bakalım kaç paralık etiketle gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

zafira toruer değilmiydi zaten ?bi de bu moda çıktı. sanki sedanı var da.

Bence de .İsimler uzadıkça uzuyor. Ama belki de 5 kişilik olanı da çıkacaktır.

Bu sefer çok güzel olmuş.Ama hiç satmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.