Şimdi Ara

OPELCİLER FİKİRLERİNİZ !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm degerli arkadaşlar üye olmadan önce forumun opel bölümünü biraz okudum.
    şu anda elimde nakit max 25.000 ytl param var ve bir araç almayı düşünüyorum dizel alıcaktım zamdan dolayı benzinli araç alıp lpg taktırıcam.
    tercihimi opelden yana kullanmaya karar verdim.
    1- astra g kasa sedan yada hb düşünüyorum.
    bu aracın en dolsu ve boş olanı hangileridir. 2004 - 2003 model alıcam. ( tahmini bu araçların piyasası)
    (cd,comford,clasik,eleganse ,2001 edition ENJOY .......vb)enjoy lie elgance aynı gibi
    amacım orta bir aracı dolusu fiyatına almamak. digital klimalı bir tane elegance var 2003 en dolusu bu model midir.

2- ecotec motora lpg uygulaması yapan oldumu hiç uyumlumu ?

3- uzay kasa vectra buldum2004 25.000 ytlye nasıldır bu araçlar kronik sorun çok yakma falan.
    kısacası amacım ekonomik ve kaliteli bir araç alıp en az 2 yıl lpg ile kullanmak.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to2663 -- 30 Nisan 2008; 17:06:42 >

• bende 10 gün önce 2001 model opel astra edition aldım 20.000 ytl ye lpg li çok güzel araba yağ gibi gidiyor. vectraları pek beğenmiyorum ban astralar daha güzel geliyor.
  • 25.000 varsa eğer H kasa HB öneririm. Enjoy donanımlı pırıl pırıl bir aracı rahatlıkla 25.00'e alırsınız.

Ama G kasa olsun illaki derseniz Elegance dolu bir araçtı.
  • ilgilenize teşekkürler arkadaşlar.

h kasalarda çok ilgimi çekiyor ama malum ailemle binecegimiz için bagaj fobisi oluştu bende bakalım işte biraz donanımlı bi araç almayı düşünüyorum.
  • ecoteclerde LPG uygulaması gayet başarılı oluyor hocam merak etme bizzat denendi
    1.6 16V ecotec + Lovato Lpg kit ;)
  • peugeot 207, 208, 308 ya da her neyse, bunlardan HDi motor olanını tavsiye ederim. hele 307 1.4 HDi bulursan hiç kaçırma derim. 1 depo ile 1500 km yapanlar var, biliyorum. Çok ekonomik araba...

ya aslında motorine gelen son zamlar dizellerden yavaş yavaş insanı soğutuyor olsa, dizel motorun gürültüsü bile ayrı, gır gır gır 2-3 sene gitsin dersen lpg tavsiye ederim. LPG'lerden de bu opelin ecotec motorları güzel oluyor.

Yakında petrolün varili 200 doları bulabilir diye ntv izlemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratp87 -- 1 Mayıs 2008; 2:31:24 >
  • bizde bir ara 1.4 twinport var idi

bensize 1.6 öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elgance twinport 1.6 nasıl oluyor.
  • cevaplarınız için tşk
    dizel araç piyasası bence çok yüksek mazot olmuş 3.140 ytl ekonomisi kalmadı.
    quote:

Orjinalden alıntı: muratp87

peugeot 207, 208, 308 ya da her neyse, bunlardan HDi motor olanını tavsiye ederim. hele 307 1.4 HDi bulursan hiç kaçırma derim. 1 depo ile 1500 km yapanlar var, biliyorum. Çok ekonomik araba...

ya aslında motorine gelen son zamlar dizellerden yavaş yavaş insanı soğutuyor olsa, dizel motorun gürültüsü bile ayrı, gır gır gır 2-3 sene gitsin dersen lpg tavsiye ederim. LPG'lerden de bu opelin ecotec motorları güzel oluyor.

• 26 000 YTL ye sıfırı varken 98 000 de 22 000 YTL verip araç alınmaz. Çok pahalı. Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: to2663

cevaplarınız için tşk
    dizel araç piyasası bence çok yüksek mazot olmuş 3.140 ytl ekonomisi kalmadı.
    quote:

Orjinalden alıntı: muratp87

peugeot 207, 208, 308 ya da her neyse, bunlardan HDi motor olanını tavsiye ederim. hele 307 1.4 HDi bulursan hiç kaçırma derim. 1 depo ile 1500 km yapanlar var, biliyorum. Çok ekonomik araba...

motorinin fiyatına bakıp aldanmamak lazım. bir de dizel motorların yakıt sarfiyat avantajı var. bunu herkes unutup dizelin ekonomisi kalmadı diyolar. halbuki benzinli bi araç ortalama 10lt yaksa 100km'de dizel araç yaklaşık 5.5-6lt yakar. bunu da unutmamak lazım.

• arkadaşım bende 2003 astra elegance otomatik vites var bilenler bilir ful bir araçtır
    satabilirim 57000 km de
  • otomatik düşünmüyorum
    şu an bir renault megane dcı aldım
    quote:

Orjinalden alıntı: azders

arkadaşım bende 2003 astra elegance otomatik vites var bilenler bilir ful bir araçtır
    satabilirim 57000 km de
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: to2663

otomatik düşünmüyorum
    şu an bir renault megane dcı aldım
    quote:

Orjinalden alıntı: azders

arkadaşım bende 2003 astra elegance otomatik vites var bilenler bilir ful bir araçtır
    satabilirim 57000 km de

HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ GÜNLER
  • çok teşekkür ederim darısı almak isteyenlere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.