Şimdi Ara

Open Hour Chameleon - 4K Ultra HD Open OS media player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cloud Media firması android işletim sistemli yeni bir ürün çıkarmış

http://www.cloudmedia.com/products/open-hour/chameleon

http://forum.openhourlab.com

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=203521

İnceleme link :http://www.homemediatech.net/cloud-m...14-updates/485

Open Hour Chameleon - 4K Ultra HD Open OS media player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbecan -- 28 Eylül 2014; 12:45:34 >

• 3D iso falan destekliyor mu? Torrent ve internet çalıştırıyor mu? Ses olarak dts hd falan çalıştırabiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 3d iso destekler, torrent ,internet çalıştırır ama ne derece kullanılabilir olduğunu bilmiyorum ama işlemcisi falan iyi şuan ki akıllı telefonlar kadar kullanışlı olur diye düşünüyorum. DTS HD passthrough ediyor.
    Bu ürünü bende merak ediyorum ,Himedia Q5 Quad la karşılaştırıldığında artıları eksileri nelerdir acaba ?
    Her iki üründe daha yeni. Sancak bilgisayar iki ürün için fiyat sorduklarını ve cevap beklediklerini söylemişti bakalım belkide iki ürünü de getirtir o zaman daha net cevaplar alırız.
  • Hadi hayırlısı. 4K olması umurumda değil. Diğer özellikleri eksiksiz olsun yeter.
  • dolby true hd 7.1 ve dts hdma passthrough gerçekten ediyor mu türkçe inceleme görmeden almam açıkçası.
    himedia q5 quad core rakibi olacaktır her türlü.

eğer bluray iso desteği ve xbmc tutarlı çalışırsa himedia'yı ezip geçebilir.
  • Ürün stoklarına girmiş, stokları çok hızlı tükendiği için acele edin diye mail atmışlar bana. 3d bluray ve bluray iso desteği varsa ve xbmc sorunsuz ise geçebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Ürün stoklarına girmiş, stokları çok hızlı tükendiği için acele edin diye mail atmışlar bana. 3d bluray ve bluray iso desteği varsa ve xbmc sorunsuz ise geçebilirim.

Nerenin stoklarına girmiş hocam ? Yabancı siteler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühbir

quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Ürün stoklarına girmiş, stokları çok hızlı tükendiği için acele edin diye mail atmışlar bana. 3d bluray ve bluray iso desteği varsa ve xbmc sorunsuz ise geçebilirim.

Nerenin stoklarına girmiş hocam ? Yabancı siteler mi?

Kendi stoklarına girmiş, yabancı site evet. Ülkemizde satılması uzun zaman alır gibi geliyor bana.

• dahili wireless yokmuş? ilginç.

quote:

Network:
    Ethernet: 10/100/1000 Mbps
    *Wireless: Support MT7632 802.11n 300Mbps and Bluetooth Dongle
    *optional accessories

http://www.cloudmedia.com/openhour/
  • Almaya niyetlenen var mi bunu acaba ? Guzel bi seye benziyor fakat yeterince ilgi toplamadi neden acaba?
  • İnsanlar almaya biraz çekiniyorlar da ondan. Ben aslında Himedia'yı almamış olsam alırdım ama belli olmaz belki satıp yine de alırım. Ne de olsa zarar etmeden satabiliyoruz :). Olmadı onu satar yine Himedia alırım.
  • Rakiplerinde dual wifi varken bunda harici wifi olması handikap.
    Forum desteği var ama bu da artı puan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once bu kumandayi kullandim..kumandasi beş para etmez..cihazin tipide bana gore hos degil..popcorn kullaniyorum suan memnunum ama bu cihaz icime sinmedi..umarim yaniliyorumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4k 60fps test video

XBMC

Ağ uzerinden MKV

launcher

• sarpcore kullanıcısına yanıt
    Merhabalar cihaza sahipmisiniz acaba kullanma şansınız oldu mu? merak ettiğim playerlardan biri de sormak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Merhabalar cihaza sahipmisiniz acaba kullanma şansınız oldu mu? merak ettiğim playerlardan biri de sormak istedim

hayır satın almadım sadece meraklıyım bakıyorum arada bir gorunce paylasayım istedim.
    ben hala rockchip ve android ikilisine çok guvenmiyorum.
    firma sağlam olunca yinede inceliyim dedim.
    dune ve sigma beklemesindeyim şu anda.
  • android tabanlı cihazların en büyük sorunu siyah kalitesi ve kontrast bir türlü oturmuyor..
  • Ugoos UT3'ü satın almadan önce bu cihaz bir arakadaşımın tavsiyesi üzerine alım hedefimdeydi.

O zamanlarda firma ile kısa bir mail trafiğimiz oldu ve cihazda Türkçe menü desteği olup olmadığını sordum.

Firma , şimdilik olmadığını ama bu konudaki çalışmaların devam ettiğini belirten bir cevapla döndü bana.

Bende satın almaktan vazgeçtim.

Ciaz aliminyum bir kasaya sahip olduğu için soğutma anlamında başarılı bir cihaz olarak gözüküyor.

Ama Wi-Fi aparatının bile ayrı satıldığını düşününce biraz pahalı olduğunu düşünüyorum.

Bilginize...

Papirus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Ugoos UT3'ü satın almadan önce bu cihaz bir arakadaşımın tavsiyesi üzerine alım hedefimdeydi.

O zamanlarda firma ile kısa bir mail trafiğimiz oldu ve cihazda Türkçe menü desteği olup olmadığını sordum.

Firma , şimdilik olmadığını ama bu konudaki çalışmaların devam ettiğini belirten bir cevapla döndü bana.

Bende satın almaktan vazgeçtim.

Ciaz aliminyum bir kasaya sahip olduğu için soğutma anlamında başarılı bir cihaz olarak gözüküyor.

Ama Wi-Fi aparatının bile ayrı satıldığını düşününce biraz pahalı olduğunu düşünüyorum.

Bilginize...

Papirus

Türkçe menü yok ama Türkçe altyazı da yoktu diye hatırlıyorum, öyle miydi ? Menü çok sorun değil ama altyazısız olmaz.

Aslında bu cihaz çok güzel bir cihaz. İşletim sistemi SD Card üzerine kurulup oradan boot ediliyor. Gayet de kaliteli bir kasası var. Benim de en büyük soru işaretim Rockchip ile ilgili. Sigma olsa ve altyazı desteği de düzgün olsa düşünmeden alırdım.

• aynen benide en çok rockchip düşündürüyor.birde android oldumu iyice karalar bağlıyorum.
    bir medya oynatıcında andoridin işi nedir anlamadım.
    ben herhalde biraz eski kafalıyım bilemiyorum.
    cep telefonunda bile doğru dürüst çalımıyorki sistem medya oynatıcında çalışssın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.