Şimdi Ara

OpenELEC - XBMC'nin Süper Hızlı Kardeşi – SD Karta /HDD'ye Kurulum Anlatımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
5
Favori
9.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: anonew56

2 gb sd card a kurdum raspberry ye taktım çalışmadı sd card ın class ı fark eder mi

farketmez... hatalı bir kurulum yapmış olabilirsiniz..
  • anonew56 A kullanıcısına yanıt
    raspberry için farklı bir openelec var, diğer sistemler için farklı var. karıştırmış olabilirsiniz.
    rasberry için yapılmış olanı kurduğunuzdan emin olun.

enson [Diskimage] OpenELEC Stable - Raspberry Pi ARM Version:4.2.1 indirip win32 disk imager ile karta yazdırarak tekrar deneyiniz.
    link .-> raspberry pi için openelec

aşağıdaki video yardımcı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirgen -- 25 Kasım 2014; 17:07:53 >

• ender E kullanıcısına yanıt
    win32disk imager kullandım nerede hata yapmış olabilirim
  • Elinize sağlık.
  • iso kalıbı bile çalıştırabilirsiniz bununla. Ben indirdiğim bluray iso ları bu app ile takilmadan donmadan seyrediyorum
  • Ben normalde dvb kartı kullanıyorum (skystar) xbmc ıle tv de ızlıyorum pekı bu yazılım dvb kartlarını desteklıyormu ben youtube vıdeoları gordum tv kanalları ızleyenler var OpenELEC ile ama kanal lıstesı nasıl duzenlenıyor onu bulamadım forumlarında vs.
    Guzel olmus acıkcası hızlı olması ayrı bır guzel normalde ben windows 7 ile xbmc kullanmaktayım açılış suresi 30-35sn ama DVB kanal geçişleri çok kötü umarım bu soprunda bir düzelme olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

i5 işlemcili Nvidia ekran kartlı laptopumda denedim. Generic olan kastı ve videoların görüntüleri bozuk göründü.
    OpenELEC-Intel.x86_64-3.2.4 çalıştı. Fakat internete kablosuz bağlanamadım. HDMI çıkışından görüntüyü aktardım fakat ölçek hatalı oldu.

The nVidia driver in the OpenELEC 6.0 build does not support older nVidia GPU's including the popular ION (GeForce 9400m) card. If you have an nVidia GPU and see a message about unsupported GPU's after installing or updating to OpenELEC 6.0 please change to the Nvidia_Legacy build.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

iso kalıbı bile çalıştırabilirsiniz bununla. Ben indirdiğim bluray iso ları bu app ile takilmadan donmadan seyrediyorum

bluray iso ları menülü mü oynatıyor ?
  • Menulu oynatıyor. Normalde kasıyordu, sonra vc1 lisans ve mpeg2 lisansı satın alıp aktive ettim. Gram kasma donma yok. iptv bulursanız bu cihazla iptv de izleyebilirsiniz. Bende birde remote control kumanda var. Uydu alıcısı ile entegre edip bunun üzerinden izleyebilir, pvr ile yayınları kayıt bile edebilirsiniz. onedrive 1 tb hesabımdaki blurayleri izliyorum ben. Yapamadıgım şey yok gibi. torrent emule istemciside kuruluyor. TV nin usb girişine bagladım fiş derdide yok
  • quote:

Menulu oynatıyor. Normalde kasıyordu, sonra vc1 lisans ve mpeg2 lisansı satın alıp aktive ettim. Gram kasma donma yok. iptv bulursanız bu cihazla iptv de izleyebilirsiniz. Bende birde remote control kumanda var. Uydu alıcısı ile entegre edip bunun üzerinden izleyebilir, pvr ile yayınları kayıt bile edebilirsiniz. onedrive 1 tb hesabımdaki blurayleri izliyorum ben. Yapamadıgım şey yok gibi. torrent emule istemciside kuruluyor. TV nin usb girişine bagladım fiş derdide yok

Tv yayınlarını nasıl izliyorsun donanımsal olarakmı yoksa iptv şeklindemi ? bu konuya acıklık getırırmısın ben skystar ıle ızlıyorum ama OpenELEC ile skystarı çalıstıramadım acıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaYTo

quote:

Menulu oynatıyor. Normalde kasıyordu, sonra vc1 lisans ve mpeg2 lisansı satın alıp aktive ettim. Gram kasma donma yok. iptv bulursanız bu cihazla iptv de izleyebilirsiniz. Bende birde remote control kumanda var. Uydu alıcısı ile entegre edip bunun üzerinden izleyebilir, pvr ile yayınları kayıt bile edebilirsiniz. onedrive 1 tb hesabımdaki blurayleri izliyorum ben. Yapamadıgım şey yok gibi. torrent emule istemciside kuruluyor. TV nin usb girişine bagladım fiş derdide yok

Tv yayınlarını nasıl izliyorsun donanımsal olarakmı yoksa iptv şeklindemi ? bu konuya acıklık getırırmısın ben skystar ıle ızlıyorum ama OpenELEC ile skystarı çalıstıramadım acıkcası

Entegre ediyorsun tv karti uzerinden izliyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O zaman evdeki raspberry pi yı bir aktive edelim ise yarasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atom netbook cihazima hangi surumu kurmaliyim ve bunu kjrunca 1080p vide izliyebilirmiyim acaba hali hazirda androidde kodi kulaniyorum atom islemci kaldjrirmi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.